Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Όλη η Ευρώπη στο πλευρό της Χρυσής Αυγής

Όλη η Ευρώπη στο πλευρό της Χρυσής Αυγής
Πανευρωπαϊκό συνέδριο στη Ρωσία για τις παράνομες πολιτικές διώξεις

Με σύνθημα «Η προστασία των παραδοσιακών αξιών στην Ευρώπη» πραγματοποιήθηκε στις 27 Νοεμβρίου σε κεντρικό ξενοδοχείο της Μόσχας πανευρωπαϊκό συνέδριο, στο οποίο κλήθηκε να συμμετάσχει και η Χρυσή Αυγή. Οι Ρώσοι εθνικιστές που ανέλαβαν την διοργάνωση της ημερίδας έδωσαν τη δυνατότητα στα μέλη και εκπροσώπους των κομμάτων του BNP από την Αγγλία, της Forza Nuova από την Ιταλία και της Χρυσής Αυγής από την Ελλάδα, να αναπτύξουν θεματικές ενότητες που έχουν να κάνουν με την παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Ευρώπη και πιο συγκεκριμένα με την προσβολή θεμελιωδών αξιών όπως η οικογένεια, η θρησκεία και οι πολιτικές ελευθερίες.


Μετά από μία σύντομη εισαγωγή από τον διοργανωτή της εκδήλωσης, ο οποίος τόνισε τη σπουδαιότητα του συνεδρίου για τους Ρώσους πατριώτες, που ακόμη δεν έχουν δει τη χώρα τους να βιώνει έναν αντίστοιχο κοινωνικό και πολιτιστικό κανιβαλισμό σαν αυτόν που βιώνουν τα λεγόμενα «δημοκρατικά» και «φιλελεύθερα» ευρωπαϊκά κράτη και μετά από τις απαραίτητες συστάσεις, το λόγο έλαβε πρώτος ο Γραμματέας του ιταλικού εθνικιστικού κινήματος, Roberto Fiorre, για να κάνει εκτενείς αναφορές στους νόμους που ψηφίζονται σε όλη την Ευρώπη που επιτρέπουν σε ομοφυλόφιλα ζευγάρια να παντρεύονται και να υιοθετούν παιδιά. Άλλωστε, πρόσφατα έγινε στη χώρα μας αντίστοιχη συζήτηση για το λεγόμενο «σύμφωνο συμβίωσης» και τα παραδείγματα που παρατέθηκαν στο συνέδριο από τον Ιταλό Συναγωνιστή μοιάζουν εκπληκτικά με την ελληνική πραγματικότητα, ιδιαίτερα για το πως όλες οι «δημοκρατίες» προωθούν τον εκφυλισμό προσβάλλοντας βάναυσα τον ιερό θεσμό της οικογένειας.

Τελευταίος έλαβε το λόγο ο Γραμματέας του Βρετανικού Εθνικού Κόμματος και βουλευτής του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου, Nick Griffin, ο οποίος έκανε αρκετά σχόλια εις ότι αφορά τους γάμους των ομοφυλοφίλων, την υποκρισία των κυβερνήσεων για τα ανθρώπινα δικαιώματα αλλά και για τις πολιτικές ελευθερίες των εθνικιστικών κινημάτων και επανέλαβε πως τόσο ο ίδιος, όσο και το κόμμα του δηλώνουν ανοιχτά της υποστήριξη τους προς τον δοκιμαζόμενο ελληνικό λαό και τους παράνομα προφυλακισμένους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, χαρακτηρίζοντας τις διώξεις αβάσιμες, οι οποίες δεν θα τεκμηριώνονταν νομικά σε οποιοδήποτε άλλο κράτος της Ευρώπης. Υπενθυμίζουμε πως ο Griffin ήταν ο μόνος που στο ευρωκοινοβούλιο έθεσε το ζήτημα των παράνομων διώξεων εναντίον της Χρυσής Αυγής και μάλιστα δήλωσε πως θα το ξανακάνει όταν του δοθεί η ευκαιρία, γιατί θεωρεί καθήκον του να ενημερώσει τη βουλή για θέματα που αφορούν την κατάλυση του πολιτεύματος και της ελευθερίας της έκφρασης.

Τη Χρυσή Αυγή εκπροσώπησε το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου και βουλευτής Σερρών, Συναγωνιστής Ματθαιόπουλος Αρτέμης, ο οποίος, παίρνοντας το λόγο, ευχαρίστησε τους διοργανωτές για το ενδιαφέρον τους απέναντι στη Χρυσή Αυγή και κατόπιν προέβη σε μία περιεκτική ανάπτυξη του θέματος περί των πολιτικών ελευθεριών στην Ελλάδα. Αρχικά αναφέρθηκε στις δύο άνανδρες δολοφονίες των δύο Συναγωνιστών μας από το αριστερό παρακράτος και στην ανοχή που επιδεικνύει το Υπουργείο ΠΡΟ.ΠΟ και γενικώς η κυβέρνηση, που επί μήνες χαρακτήριζε μέσα από τα ελεγχόμενα ΜΜΕ εγκληματική οργάνωση ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα, ενώ ποτέ δεν ενδιαφέρθηκε για τα «τάγματα εφόδου» των αριστεριστών, που, όντως, και βαρύ οπλισμό διαθέτουν και αναμφισβήτητα συνιστούν με την πραγματική έννοια του όρου εγκληματικές συμμορίες και τρομοκρατικές οργανώσεις.

Στη συνέχεια περιέγραψε λεπτομερώς τον τρόπο με τον οποίο στήθηκαν οι άθλιες σκευωρίες και τον τρόπο με τον οποίο πραγματοποιήθηκαν οι πολιτικές διώξεις, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι στην Ελλάδα του μνημονίου ο Σαμαράς ξεπέρασε σε αθλιότητα ακόμα και το σταλινικό καθεστώς, που ούτε καν εκείνο δεν ήταν ικανό να φυλακίσει χωρίς δίκη πολιτικούς του αντιπάλους. Το γεγονός της παραδοχής του πρώην υπουργού δικαιοσύνης που μίλησε για ξένα κέντρα εξουσίας (Κομισιόν, εβραϊκό λόμπι) τα οποία απαίτησαν από την ελληνική πλευρά να πάρει δραστικά μέτρα εναντίον της Χρυσής Αυγής, αλλά και οι μεταφορά των δηλώσεων του ιδίου του πρωθυπουργού που παραδέχτηκε ότι παρενέβη τηλεφωνικώς για να ζητήσει από τις δικαστικές αρχές να προφυλακίσουν τους Μιχαλολιάκο, Παππά και Λαγό, προξένησαν αγανάκτηση στο ακροατήριο, που δε πίστευε ότι σε μία χώρα σαν την Ελλάδα συμβαίνουν τέτοια αίσχη!

Ο Συναγωνιστής έκλεισε την ομιλία του λέγοντας πως η Χρυσή Αυγή, παρά τις διώξεις, θα συνεχίσει δυναμικά τον αγώνα της για μια ελεύθερη Ελλάδα και πως είναι ιδιαίτερη χαρά γι᾽ αυτήν να απολαμβάνει την εμπιστοσύνη και την αλληλεγγύη των εθνικιστών ολόκληρης της Ευρώπης, που εκφράστηκε έμπρακτα με την διοργάνωση ενός τέτοιου συνεδρίου από τους Ρώσους. Γιατί, όπως απάντησε αργότερα σε αρκετές ερωτήσεις του ακροατηρίου, η Ρωσία αποτελεί για την Ελλάδα έναν φυσικό σύμμαχο με τον οποίο μπορεί να αναπτύξει διπλωματική, στρατιωτική και οικονομική συνεργασία προς επιδίωξη κοινών εθνικών συμφερόντων. Αυτή η δήλωση ήταν αρκετή για να κάνει την αίθουσα να ξεσπάσει σε αυθόρμητα χειροκροτήματα και να σφραγίσει την απαρχή μιας σχέσεως ειλικρίνειας με εθνικιστικούς φορείς και οργανώσεις, που βλέπουν στην Χρυσή Αυγή το μέλλον της Ελλάδος. Η κατανόηση και δυσφορία τους απέναντι στα όσα παρέθεσε ο Συναγωνιστής Ματθαιόπουλος είναι δικαιολογημένη γιατί δεν πέρασαν πολλά χρόνια από τότε που η ιστορία δίδαξε στους Ρώσους τη θηριωδία του ολοκληρωτισμού και την απανθρωπιά των «δημοκρατών». Όπως ακριβώς συμβαίνει σήμερα στην Ελλάδα, έτσι και τότε στη Ρωσία οι «δημοκράτες» ήταν αυτοί που άφησαν το λαό τους να πεθάνει από το κρύο και την πείνα για να πλουτίζουν οι ολιγάρχες και τα κομματικά πιόνια.

Μετά από 3 ώρες συζήτησης το συνέδριο έληξε. Πέρα από τους παρευρισκομένους που συμμετείχαν σε αυτό, δεκάδες χιλιάδες Ρώσοι το παρακολούθησαν ζωντανά από τους δέκτες της τηλεόρασης τους και η φωνή της Χρυσής Αυγής ακούστηκε και μεταδόθηκε σε ολόκληρη την Ευρώπη. Δεν είναι υπερβολή το γεγονός ότι η Χρυσή Αυγή αποτελεί πλέον ένα Κίνημα-πρότυπο. Οι δύο στυγερές δολοφονίες των νέων Συναγωνιστών μας και οι παράνομες πολιτικές διώξεις εναντίον του Αρχηγού και δύο άλλων βουλευτών μας έχουν αφυπνίσει τους Ευρωπαίους εθνικιστές, αλλά και κάθε έναν υγιώς σκεπτόμενο άνθρωπο που παρακολουθεί εξοργισμένος τις εξελίξεις σχετικά με την πιο βρώμικη πολιτική σκευωρία που στήθηκε τις τελευταίες δεκαετίες στο παγκόσμιο γίγνεσθαι. Αποτελεί όμως και το άσχημο παράδειγμα, υπενθυμίζοντας πως εάν τα έθνη της Ευρώπης δεν απαλλαγούν από τον οικονομικό τους δυνάστη και τις κυβερνήσεις που τον υπηρετούν πιστά, τότε είναι θέμα χρόνου να ζήσουν παρόμοιες τραγελαφικές καταστάσεις.

Με αυτή την άθλια πολιτική σκευωρία που έστησαν τα ανδρείκελα των διεθνών τοκογλύφων να συζητάται σε όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου, το μόνο που κατάφεραν οι Σαμαράς, Δένδιας και Αθανασίου είναι να δυσφημίσουν τη χώρα μας, δίνοντας την εντύπωση ενός κράτους προτεκτοράτου με απολυταρχικό καθεστώς, που δρα εκδικητικά παραβαίνοντας κάθε έννοια δικαίου και προσβάλλοντας θεμελιώδεις αξίες του διεθνούς νομικού πολιτισμού.

Από την άλλη, εμείς, οι «κακοί φασίστες», είμαστε αυτοί που αντιπροσωπεύουμε τον αγώνα για ελευθερία και ο αγώνας μας αυτός ενάντια στην μνημονιακή σκλαβιά αποτελεί λαμπρό παράδειγμα προς μίμηση για όλα τα έθνη της Ευρώπης. Στο πρόσωπο της Χρυσής Αυγής και στο πρόσωπο του Αρχηγού ο Ευρωπαίος βλέπει τον αγώνα για ελευθερία και εθνική αξιοπρέπεια και με γνώμονα τις κοινές επιδιώξεις μας χτίζεται μία συνεργασία στηριζόμενη στην αλληλεγγύη και την κατανόηση, ανοικοδομώντας την Ευρώπη των εθνών, και όχι στο χρέος και τα δάνεια, όπως είναι σήμερα η Ευρώπη των τοκογλύφων


Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...