Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Η Χρυσή Αυγή στο πλευρό των Ελλήνων: Διανομή τροφίμων στην Θεσσαλονίκη - Φωτορεπορτάζ, Βίντεο

Χιλιάδες Έλληνες βρέθηκαν το πρωί του Σαββάτου κάτω από τα γραφεία της Τ.Ο. Θεσσαλονίκης για να προμηθευτούν με τρόφιμα και άλλα είδη πρώτες ανάγκης, για αυτές τις γιορτινές ημέρες.
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ πιστή στο κοινωνικό της έργο συνεχίζει τις δράσεις Αλληλεγγύης προς τους Έλληνες, με όσα μέσα διαθέτει. Ακόμη και χωρίς την κρατική επιχορήγηση ο Αγώνας μας δεν σταματά και αυτό είναι που πονάει το πολιτικό κατεστημένο ακόμη περισσότερο.


Ήμασταν οι πρώτοι που είπαμε να μειωθούν στο ελάχιστο οι μισθοί των βουλευτών και να σταματήσουν οι κρατικές επιχορηγήσεις στα κόμματα και γι’ αυτό δεχθήκαμε τόνους λάσπης και επιθέσεις από όλα τα κόμματα. Σήμερα, που είμαστε οι μόνοι για τους οποίους έχει ισχύσει αυτό το μέτρο συνεχίζουμε να το φωνάζουμε και δεσμευόμαστε, πως ακόμη και αν απαγορεύσουν κάθε μορφή κρατικής χρηματοδότησής μας, θα συνεχίσουμε ακόμη πιο έντονα το κοινωνικό μας έργο, όπως κάναμε τόσα χρόνια, πριν την είσοδό μας στη βουλή.
Από το πρωί του Σαββάτου είχαν βρεθεί στο χώρο δεκάδες συναγωνιστές για να βοηθήσουν με το στήσιμο, αλλά και με την κατηγοριοποίηση των τροφίμων. Για ακόμη μία φορά όλα τα τρόφιμα πληρώθηκαν από τους μισθούς των βουλευτών μας, αλλά υπήρχαν και προσφορές από εκατοντάδες Έλληνες, που ήθελαν να βοηθήσουν τους συνανθρώπους τους, μέσω της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. 
Περισσότερα από 7 είδη βρισκόντουσαν σε κάθε σακούλα, που αντιστοιχούσε σε ένα άτομο. Τόνοι από λαχανικά, όσπρια, λάδι και άλλα τρόφιμα μακράς διαρκείας μοιράστηκαν στον κόσμο και περισσότερες από 500 οικογένειες έλαβαν την ελάχιστη χείρα βοηθείας από τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, αυτές τις γιορτινές ημέρες… ημέρες που θα βγουν όλοι οι πολιτικάντηδες στα παράθυρα των καναλιών να δώσουν ευχές και να μιλήσουν για ένα «πλεονασματικό 2014», αλλά δε θα βοηθήσουν ούτε στο ελάχιστο, τη μέση ελληνική οικογένεια.
Τα μηνύματα που πήραμε από τον κόσμο ήταν άκρως συγκινητικά και μας έδωσαν δύναμη για να συνεχίσουμε αυτόν το δύσκολο, αλλά και όμορφο Αγώνα μας. Υπήρχαν απεσταλμένοι από αρκετούς τηλεοπτικούς σταθμούς, πανελλαδικής εμβέλειας, αλλά και τοπικοί. Συνέντευξη έδωσε ο βουλευτής Α’ περιφέρειας Θεσσαλονίκης, συναγωνιστής Γρέγος Αντώνιος τονίζοντας πως η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ πραγματοποιεί ακόμη μία «εγκληματική ενέργεια» μπροστά στις κάμερες, αυτή τη φορά, και αυτές της οι ενέργειες είναι που έκαναν το σύστημα να την πολεμήσει με τέτοιο μένος. Οι δημοσιογράφοι άρχισαν να ρωτούν και συμπατριώτες μας που πήραν τρόφιμα, ποια είναι η γνώμη τους για τις διώξεις που αντιμετωπίζει το Κίνημά μας, αλλά και ποια είναι η άποψή τους για τις διανομές τροφίμων. Φυσικά οι απαντήσεις που πήραν, δεν ήταν αυτές που επιθυμούσαν, γι’ αυτό και δεν προέβαλαν ούτε δευτερόλεπτο από αυτές τις δηλώσεις του κόσμου.
Για ακόμη μία φορά τα χιλιάδες χαμόγελα που προσφέρει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ με το κοινωνικό της έργο δείχνουν το ποιοι πραγματικά είμαστε. Και αυτά τα χαμόγελα που προσφέρουμε είναι μία από τις βασικότερες «εγκληματικές» μας ενέργειες, που έχουν κοστίσει την ελευθερία του Αρχηγού και άλλων δύο βουλευτών μας. 
Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό:
Από πολύ νωρίς βρέθηκαν δεκάδες συναγωνιστές στο χώρο για να βοηθήσουν με την προγραμματισμένη μαζική διανομή τροφίμων, αποδεικνύοντας καθημερινά πως ο Έλληνας επιθυμεί να προσφέρει με κάθε τρόπο στον συμπατριώτη του. 
Χιλιάδες Έλληνες και Ελληνίδες όλων των ηλικιών, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, αφού είδαν τις υπογραφές και τις "υπόγειες" αποφάσεις όλων των κυβερνήσεων των τελευταίων δεκαετιών να τους οδηγούν στην οικονομική ανέχεια.
Οι βουλευτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στην πρώτη γραμμή του Αγώνα, είτε αυτός αποτελείται από δυναμικές κινητοποιήσεις είτε δράσεις κοινωνικής Αλληλεγγύης.
Δηλώσεις πολιτών για το κοινωνικό έργο του Κινήματός μας

 


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-chrush-augh-sto-pleuro-twn-ellhnwn-dianomh-trofimwn-sthn-thessalonikh-fwt#ixzz2ndjeEj3A

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...