Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

ΣΟΥΗΔΙΑ - Η ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ !


Κάποτε η Σουηδία ήταν η χώρα της ελπίδας όπου οι κάτοικοί της απολάμβαναν ένα υψηλό επίπεδο ζωής, σε ένα κράτος το οποίο παρείχε πληθώρα κοινωνικών παροχών στους υπηκόους του.
Η εγκληματικότητα ήταν πολύ χαμηλή ενώ το χριστιανικό συναίσθημα εκφράζονταν μέσα από τον δυνατό θεσμό της εκκλησίας.

Χιλιάδες Έλληνες εμπλούτισαν με το Ελληνικό πνεύμα την χώρα του Βορρά. Σεβάστηκαν τους νόμους του τόπου που τους φιλοξενούσε, πλήρωναν τους φόρους και τις κοινωνικές ασφαλίσεις, δούλευαν νόμιμα και έστελναν χρήματα στην πατρίδα.


Σήμερα τίποτα δεν θυμίζει το παρελθόν της ευμάρειας και του πολιτισμού. Η αθρόα λαθρομετανάστευση από την Αφρική και την Ασία, οι πολυάριθμοι αιτητές πολιτικού ασύλου έχουν φέρει την βία, την φτώχεια και το Ισλάμ στις ζωές των Σουηδών.
Δημιούργησαν ισλαμικά γκέτο στις φιλήσυχες πόλεις από όπου ξεπήδησε το πρωτοφανές κύμα βίας που παρακολουθήσαμε στις τηλεοράσεις, το περασμένο καλοκαίρι, και το οποίο είχε διάρκεια μια ολόκληρη εβδομάδα.
Κατέστρεψαν και έκαψαν τις περιουσίες των ντόπιων οι οποίοι πληρώνουν με τους φόρους τους τα  παχυλά επιδόματα των τριτοκοσμικών μεταναστών.
Την καθαριότητα την δέχτηκε η βρωμιά , τον πολιτισμό η βία, την παραδοσιακή οικογένεια τα διαζύγια και τα σύμφωνα συμβίωσης των ομοφυλοφίλων.
Την ελευθερία λόγου και άποψης διαδέχτηκαν οι  επιθέσεις και οι απειλές εναντίον όποιου μιλήσει κατά των λαθραίων και κατά της βίας του Ισλάμ.
Το φημισμένο εκπαιδευτικό σύστημα της Σουηδίας στέλνεται κυριολεκτικά στην πυρά αφού αφροασιάτες μετανάστες πρώτης και δεύτερης γενιάς καίνε τα σχολεία τους συχνά πυκνά χωρίς ιδιαίτερο λόγο.


Οι πανέμορφες Σουηδέζες δέχονται επιθέσεις από ελεεινούς λαθρομετανάστες, οι βιασμοί έχουν αυξηθεί σημαντικά ενώ συνεχώς δέχονται παρατηρήσεις για να καλύπτουν όλο το σώμα τους όπως ακριβώς κάνουν οι μουσουλμάνες στα γκέτο όπου ζούνε.
Με βάση τον ρυθμό γεννήσεων, σε 30 χρόνια οι Σουηδοί θα αποτελούν μια μειονότητα μέσα σε ένα πλήθος μουσουλμάνων.
Εκεί οδηγούν την χώρα η μαζική λαθρομετανάστευση, η ανάμειξη  διαφορετικών φυλών και η καταπίεση όσων αντιστέκονται και αγωνίζονται για τα δίκαια του τόπου τους.
Τα ίδια προβλήματα αντιμετωπίζουν όλες οι χώρες της Ευρώπης και κυρίως η Ελλάδα και η Κύπρος.
Μόνο οι Εθνικιστές αγωνίζονται για να ξαναπάρουν τις χώρες, τις πόλεις και τις γειτονιές τους από την λαίλαπα της βαρβαρότητας και της φτώχειας που έχει επιβληθεί στην Ευρώπη από τους γραφειοκράτες των Βρυξελλών και τους τοκογλύφους τραπεζίτες.
Όσοι μάχονται, κατηγορούνται από το κατεστημένο της χώρας τους με ψεύτικες και φανταστικές κατηγορίες όπως ακριβώς γίνεται στην Ελλάδα κατά του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή.
Τα ψέματα όμως τελειώνουν. Σε κάθε χώρα της Ευρώπης τα Εθνικιστικά Κινήματα βρίσκονται σε πρωτοφανή άνοδο και στις επερχόμενες ευρωεκλογές του Μαΐου 2014 , οι γηγενείς Ευρωπαίοι θα δείξουν με την επιλογή τους ότι επιθυμούν την επιστροφή στον πολιτισμό, στον θεσμό της οικογένειας, στις παραδόσεις, στον Χριστιανισμό, στην ευημερία και στην διατήρηση των Ευρωπαϊκών Εθνών.  





Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...