Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

Μεγάλη διανομή τροφίμων στην Πάφο (φωτορεπορτάζ)

Μεγάλη διανομή τροφίμων στην Πάφο (φωτορεπορτάζ)
Το Σάββατο, 21 Δεκεμβρίου 2013 ο Φορέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ) προχώρησε στην Χριστουγεννιάτικη διανομή τροφίμων στη πλατεία Κέννεντυ στο κέντρο της πόλης της Πάφου. Δεκάδες οικογένειες προσήλθαν για να λάβουν την βοήθεια από τα μέλη μας. Οικογένειες καθόλα αξιοπρεπείς τις οποίες όμως η μνημονιακή χούντα του Νίκου Ανα(ν)στασιάδη έχει αποδεκατίσει οικονομικά.
Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) μέσω του Φορέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης, είναι το μοναδικό κίνημα το οποίο με πολύ πενιχρά μέσα και με την βοήθεια συμπατριωτών μας στηρίζει ακατάπαυστα τους Έλληνες.

Την ίδια ώρα που οι υποτελείς των ξένων τοκογλύφων στέλνουν χιλιάδες Έλληνες στην εξαθλίωση,το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ) διοργανώνει και θα συνεχίσει να διοργανώνει διανομές τροφίμων σε όλη την Κύπρο.
Στη διανομή έλαβαν μέρος μέλη της Κ.Ο. Πάφου καθώς και συναγωνιστές μας απο την Κ.Ο. Λεμεσού που πήγαν να στηρίξουν την εκδήλωση. 
trofima1 89459
trofima5 d8b72
trofima3 d0dc0
trofima2 db4ed

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...