Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Αλωνίζουν οι τούρκοι και εμείς στο «γλείψιμο» - Αναμένεται εισβολή πολεμικού στόλου

Αλωνίζουν οι τούρκοι και εμείς στο «γλείψιμο» - Αναμένεται εισβολή πολεμικού στόλου
Με την Κυπριακή παροιμία θα μπορούσε να συνταυτιστεί η εκ νέου πρόκληση του αδελφού λαού (κατά κάποιους), «Δώστου θάρρος του χωρκάτη... να μπει με τις ποήνες μέσα» (Δώσε θάρρος του χωριάτη να μπει μέσα με τις μπότες).
Ενώ η μειοδοτική κυβέρνηση του ΔΗΣΥ δια στόματος κατά κύριο λόγο του Ανα(ν)στασιάδη, «γλύφει» κυριολεκτικά τους τούρκους, αφού πρώτα έχει προσκυνήσει τις εντολές των διεθνών εντολοδόχων που την θέλουν σαν ασπόνδυλο ερπετό να σέρνεται στις μογγολικές ορέξεις που αυτές συνάδουν με τα συμφέροντα των επενδυτικών και γεωπολιτικών τους βλέψεων.

Ενώ πριν λίγες μέρες είχαμε την εισβολή του τουρκικού ερευνητικού Μπαρμπαρός  στο οικόπεδο 3 της ΑΟΖ μας συνοδευόμενο με τούρκικα πολεμικά, με τα ΜΜΕ και τα πολιτικά απο-κόμματα να κάνουν γαργάρα το γεγονός, σήμερα είχαμε εκ νέου πρόκληση με το τουρκικό ερευνητικό να εισέρχεται παρανόμως εντός της δικής μας ΑΟΖ και να διεξάγει ακόμα και έρευνες εντός των κυπριακών χωρικών υδάτων.
Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες οι τούρκοι στέλνουν ανοικτά της Κύπρου πολεμικό στόλο για να διασφαλίσουν τα «συμφέροντα» τους. Σύντομα θα υπάρξει εκτενέστερη ενημέρωση.
Δεν περιμένουμε καμιά απάντηση από τους δουλοπρεπείς πολιτικούς κρατούντες αυτού του τόπου, αφού το μόνο που έμαθαν είναι να σκύβουν το κεφάλι και να φιλούν τα πόδια του αγά, λέγοντας του: «Σφάξε με αγά μου, να αγιάσω».
Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) απαιτεί για πολλοστή φορά από τους πολιτικάντηδες μας να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων. Καμιά πρόκληση εκ μέρους της τουρκίας δεν πρέπει να περάσει αναπάντητη χωρίς την δική μας παραμικρή αντίδραση. Σε ένα Εθνικό Κράτος, σαν κι αυτό που μάχεται να φέρει εις πέρας το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα θα είχε κάνει πράξη το Ενιαίο Αμυντικό Δόγμα και δεν θα έμενε στα χαρτιά σαν ένα ωραίο σύνθημα και δια μέσω των διεθνών συμμαχιών που θα συμβάδιζαν με  τα Εθνικά μας συμφέροντα, θα είχαμε την απαραίτητη δύναμη ανατροπής της τουρκικής προκλητικότητας. 
Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...