Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Σείστηκε ο Πειραιάς από την παρουσίαση του αυτοδιοικητικού ψηφοδελτίου της Χρυσής Αυγής - Φωτορεπορτάζ

Με απόλυτη επιτυχία σε μια ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείο στον Πειραιά πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του αυτοδιοικητικού ψηφοδελτίου της Χρυσής Αυγής.



Υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά με τον συνδυασμό «Ελληνική Αυγή για τον Πειραιά» είναι ο Μανιάτης στην καταγωγή, γέννημα θρέμμα Πειραιώτης Συναγωνιστής και βουλευτής Ά Πειραιά Νικόλαος Κούζηλος.
Επιπλέον ανακοινώθηκαν και οι δημοτικοί σύμβουλοι που πλαισιώνουν το ψηφοδέλτιο του Λαϊκού Συνδέσμου. Υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι:
Γρηγόρης Δεμέστιχας
Ηλίας Κατσαφάδος
Παράλληλα, ανακοινώθηκε και ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής που θα είναι ο Συναγωνιστής Παναγιώταρος Ηλίας όπως και οι αντιπεριφερειάρχες Πειραιά, Νήσων και Νοτίου Τομέα. Σημειώνουμε πως η επίσημη παρουσίαση του ψηφοδελτίου για την Περιφέρεια όπως και για τον Δήμο της Αθήνας θα πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.
Περιφερειάρχης Αττικής, Ηλίας Παναγιώταρος
Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά, Περικλής Μουλιανάκης
Αντιπεριφερειάρχης Νήσων, Μιχάλης Παπαδημητρίου
Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα, Ιωάννης Μεγάλης
Στο κλείσιμο της παρουσίασης ο Συναγωνιστής Κασιδιάρης μίλησε για την σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής και την διαπλοκή των εγκάθετων ανακριτριών με τον υπουργό Δικαιοσύνης Αθανασίου.
Οι ομιλίες τελείωσαν με την Ουρανία Μιχαλολιάκου να διαβάζει το αγωνιστικό μήνυμα του παράνομα προφυλακισμένου Αρχηγού της Χρυσής Αυγής Ν. Γ. Μιχαλολιάκου.
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τους εκατοντάδες συμμετέχοντες να ψάλλουν σε στάση προσοχής τον εθνικό ύμνο.
Και ο Πειραιάς έστειλε απόψε το μήνυμα πως το βράδυ των εκλογών θα υψωθεί η σημαία της Χρυσής Αυγής στο δημαρχιακό μέγαρο!


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/seisthke-o-peiraias-apo-thn-parousiash-tou-autodioikhtikou-pshfodeltiou-ths#ixzz2rPjPgVuC

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...