Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Ποια Ενωμένη Ευρώπη;


 

Για πολλούς ο θεσμός της ενωμένης Ευρώπης φαίνονταν ως ο θεματοφύλακας της ειρήνης, της ευημερίας και της δημοκρατίας. Οι ευρωπαίοι πολίτες θα είχαν το δικαίωμα της ελεύθερης εγκατάστασης και εργασίας  σε άλλες χώρες της Ενώσεως οι οποίες θα κατοικούνταν από γηγενείς λαούς. Παράλληλα το δικαίωμα της ελευθερίας έκφρασης θα διασφαλίζονταν και ο κάθε πολίτης θα μπορούσε χωρίς κανένα εμπόδιο να εκφράζεται γραπτώς και προφορικώς.
Είναι όμως αυτή η σημερινή πραγματικότητα στις χώρες της Ε.Ε.;



Ειρήνη δεν υπάρχει. Εκατομμύρια μουσουλμάνων λαθρομεταναστών έχουν εισβάλλει παράνομα στις χώρες μέλη, αλλάζοντας δραματικά την κοινωνική και οικογενειακή ηρεμία αλλά και την ασφάλεια των ντόπιων φιλήσυχων πολιτών. Η εγκληματικότητα που έχουν φέρει στην ζωή μας όπως και ο τρόπος που διαβιούν είναι παντελώς ξένος  προς τα ήθη και τα έθιμα μας.
Η υποσχόμενη ευημερία μετατράπηκε σε φτώχεια και ανεργία. Οι χώρες του Νότου ζούνε σε επίπεδα πρωτοφανούς ανέχειας εξαιτίας της οικονομικής κρίσης.
Κατεστράφησαν χώρες όπως η Πορτογαλία, η Ισπανία και δυστυχώς η Ελλάδα και η Κύπρος. Τα εκατομμύρια των πολιτών του Νότου έχουν φτάσει στα όρια της απελπισίας.
Εγκαταλείπουν τις χώρες τους για ένα καλύτερο μέλλον ενώ  παραμένουν οι λαθρομετανάστες αλλάζοντας με αυτόν τον τρόπο την δημογραφική σύσταση του Ευρωπαϊκού Νότου.
Από την άλλη πλευρά συγκεκριμένες  χώρες του Βορρά εκμεταλλεύονται την κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει οι χώρες που προαναφέραμε. Η φημισμένη ευρωπαϊκή αλληλεγγύη είναι φανερό πως δεν υπάρχει.
Η δημοκρατία και το δικαίωμα της ελεύθερης έκφρασης υπάρχουν μόνο για αυτούς που φέρουν απόψεις φιλικές προς το κατεστημένο. Εάν ένας Ευρωπαίος κάτοικος ή ένα πολιτικό σύνολο εκφέρουν  λόγο κατά των πρακτικών που εφαρμόζει η Ε.Ε., τότε διώκονται.
Τρανό παράδειγμα η μεταχείριση που έχει από το Ελλαδικό κράτος ο «Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή» όπου μέχρι την ώρα που γράφεται αυτό το άρθρο ο Αρχηγός, άλλοι πέντε βουλευτές και αρκετά μέλη του Κινήματος βρίσκονται με αβάσιμες κατηγορίες έγκλειστοι στις φυλακές της Ελλάδος!
Η πνευματική και πρακτική τρομοκρατία εφαρμόζεται και στις άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Πολλοί επιστήμονες αλλά και αγωνιστές των Εθνικών Ιδεών διώκονται συστηματικά.
Εφευρίσκουν νομοθεσίες με σκοπό την φίμωση των πολιτών και την βίαια ένταξή τους στο στρατόπεδο της ομογενοποίησης και παγκοσμιοποίησης.
Θέλουν να μετατρέψουν τους Ευρωπαίους σε άβουλους καταχρεωμένους καταναλωτές στους δεν επιτρέπεται να έχουν άποψη.
Ο Ελληνισμός είχε πολλές προσδοκίες από την Ε.Ε. λόγω των εθνικών του προβλημάτων. Ποιο εθνικό πρόβλημα έλυσε όμως η Ευρωπαϊκή αλληλεγγύη;
Οι τούρκοι παραβιάζουν κατά συρροή τον Ελλαδικό εναέριο και θαλάσσιο χώρο ο οποίος είναι και ευρωπαϊκός ! Για να τους τιμωρήσουν οι ευρωομάδες των πολιτικών κομμάτων σκέφτονται την ένταξη της τουρκίας στους κόλπους της Ε.Ε.!
Η Κύπρος εντάχθηκε στην λεγόμενη Ενωμένη Ευρώπη με σκοπό να απαλλαγεί από την τουρκική κατοχή.
Τα ευρωπαϊκά κράτη από ότι φαίνεται δεν έχουν σκοπό να στείλουν τους στρατούς τους και να πολεμήσουν για το νησί μας. Υπάρχει μάλιστα η υποψία ότι δεν ενδιαφέρονται καθόλου για την κατοχή του τόπου μας. Το 40% του εδάφους της χώρας μας είναι κάτω από τουρκική κατοχή, ενός εδάφους μάλιστα το οποίο εκτός από Ελληνικό είναι και ευρωπαϊκό.
Οι λαοί της Ευρώπης δεν θα ανεχτούν για πολύ καιρό ακόμα αυτή την μορφή της Ε.Ε. Η λαϊκή αντίδρασή τους φαίνεται από την ραγδαία ενδυνάμωση των Εθνικιστικών Κινημάτων. Στις ερχόμενες ευρωεκλογές αναμένεται πως το 30% περίπου των ευρωβουλευτών θα προέρχονται από τα Κινήματα που αγωνίζονται για εθνική και κοινωνική αξιοπρέπεια ενώ η δημιουργία μιας ισχυρής εθνικιστικής ευρωπαϊκής ομάδας στις Βρυξέλλες είναι κάτι σίγουρο.

Στην Κύπρο ο Ελληνισμός ο οποίος ταλαιπωρείται από τις πρακτικές των τοκογλύφων, των γραφειοκρατών των Βρυξελλών και των ανίκανων πολιτικών, θα συσπειρωθεί γύρω από το ψηφοδέλτιο Νίκης του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου. Η σταθερή και έμπρακτη παρουσία του Ε.ΛΑ.Μ. στο πλευρό όλων των κοινωνικών ομάδων, που υποφέρουν από τις πολιτικές των κομμάτων του κατεστημένου αλλά και από την κενότητα και έλλειψη ιδεολογίας νεοσύστατων σχηματισμών, θα αποκρυσταλλωθεί στο αποτέλεσμα της 25ης Μαΐου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...