Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

Φόβος και τρόμος το ΕΛΑΜ στα κατεχόμενα

Φόβος και τρόμος το ΕΛΑΜ στα κατεχόμενα
Όπως μαθαίνουμε μέσα από σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδα «Πολίτης», τα κατοχικά στρατεύματα έκλεισαν το οδόφραγμα της οδού Λήδρας τοποθετώντας σιδερένια καγκελόπορτα. Η καγκελόπορτα όπως ενημερωνόμαστε  βρίσκεται στο σημείο όπου ξεκινά το κατεχόμενο μέρος της Ερμού.
Παρόμοιες καγκελόπορτες σύμφωνα με πηγές έχουν στηθεί ήδη και στα οδοφράγματα του Λιμνίτη, του Αγίου Δομετίου και του Λήδρα Πάλας.
Η αιτία; Σύμφωνα με περαιτέρω πληροφορίες  που επικαλέστηκαν οι κατοχικές δυνάμεις για να εξηγήσουν την κίνηση τους είναι το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) και η τοποθέτηση εμπίπτει στα προληπτικά μέτρα για αποτροπή διαδηλώσεων του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος.

Η προκλητικότητα τόσο εκ μέρους της τουρκίας, όσο και από τις κατοχικές δυνάμεις, ήταν όλα αυτά τα χρόνια και κυρίως το τελευταίο διάστημα θρασύτατη. Πόσο μάλλον και μετά την εκλογή του καλού παιδιού «goodguy» και φίλου τους, Νίκου Ανα(ν)στασιάδη. Τι να πρωτοθυμηθούμε; Τις συνεχείς αισχρές και προκλητικές δηλώσεις, τις απειλές, τις παραβιάσεις εναερίου χώρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, την προέλαση κατοχικών δυνάμεων και την περαιτέρω παράνομη κατάληψη εδάφους, τις παραβιάσεις της ΑΟΖ μας ακόμα με τουρκικά μαχητικά πλοία αλλά και υποβρύχια; Αυτά είναι μερικά από τα πολλά. Με το δίκαιο τους φυσικά αφού δεν έχουν τίποτα και κανένα να τους εμποδίσει, ούτε καν να τους τρίξει λίγο τα δόντια, αφού απέναντι τους έχουν να αντιμετωπίσουν ένα θλιβερό θίασο γελωτοποιών.
Στην αντίπερα όχθη, μια αμελητέα πολιτική δύναμη για κάποιους, οι λίγοι «τρελοί» του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) προκαλούν πολύ περισσότερο πονοκέφαλο στις κατοχικές δυνάμεις, από όσον έχει καταφέρει να προκαλέσει όλα αυτά τα χρόνια όλος ο πολιτικός συρφετός της Κύπρου, που για να ακριβολογούμε νοιάζεται πολύ περισσότερο πως θα καταπολεμήσει το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα. Δηλαδή αντί οι πολιτικοί μας να «πολεμούν» για τα δίκαια του λαού μας και να στέκονται με σθένος απέναντι στις τουρκική προκλητικότητα, βρίσκονται σε αγαστή συνεργασία με τον εχθρό για το πως θα καταπολεμήσουν τους Έλληνες Εθνικιστές.
Την περασμένη εβδομάδα η τουρκο«κυπριακή» εφημερίδα “Havadis”, σε δημοσίευμα της καλούσε σε γενικές γραμμές την Κυπριακή Κυβέρνηση να θέσει εκτός νόμους το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.), πράττοντας το ίδιο με την κατοχική «κυβέρνηση» που θεωρούν ως τρομοκρατική οργάνωση το Ε.ΛΑ.Μ.. Τα λόγια είναι περιττά όταν έχουν τον ίδιο στόχο και πλήρη σύμπνοια, οι πολιτικές μας δυνάμεις με τον προαιώνιο εχθρό του Ελληνισμού.Αυτό είναι κατάντια.
Αυτό όμως που ξεχωρίζει είναι το γεγονός πως ότι δεν κατάφεραν να κάνουν οι ριψάσπιδες πολιτικάντηδες μας, το κάνει το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.). Για μας αποτελεί τίτλο τιμής, το να αποτελούμε σοβαρότερο πρόβλημα για την τουρκία και το ψευδοκράτος από ότι όλοι μαζί οι σαλτιμπάγκοι με τις γραβάτες. Όσο μεγαλώνει το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα τόσο περισσότερο θα μεγαλώνει και ο πονοκέφαλος, «φίλων» και εχθρών.
Ενταχθείτε στις τάξεις του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) για μια περήφανη Εθνική πολιτική. Είναι καιρός που με αξιοπρέπεια πρέπει να απαιτήσουμε τα δίκαια του λαού μας. Είναι ο καιρός που η τουρκία, μέσω των Λαϊκών Εθνικιστικών Κινημάτων σε Κύπρο και Ελλάδα, πρέπει να έχει απέναντι της σοβαρή, αξιοπρεπή πολιτική που θα της κόψει και τον βήχα αλλά και τις ορέξεις.
Λαϊκός Εθνικισμός ΤΩΡΑ, για μια Εθνικά υπερήφανη Ελλάδα.
Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...