Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Όλα τα είχαμε, παρελάσεις ομοφυλοφίλων μας έλειπαν

Όλα τα είχαμε, παρελάσεις ομοφυλοφίλων μας έλειπαν
Όπως μαθαίνουμε από σχετικό δημοσίευμα τον Μάιο προγραμματίζεται να γίνει στην Λευκωσία φεστιβάλ, υπό τον τίτλο «Φεστιβάλ Υπερηφάνειας» το ευρέως γνωστό ως GayPride Festival.

Και επίσημα πλέον ο μειοδότης Νίκος Ανανστασιάδης αποτελεί τον ολετήρα της Κύπρου. Τι να πρωτοθυμηθούμε; Το ρίξιμο της Κύπρου στα πεινασμένα αρπακτικά της Τρόικα και η ένταξη μας στο μνημόνιο; Την «νομιμοποίηση» της ληστείας με το κούρεμα των καταθέσεων; Την συνεχώς αυξανόμενη ανεργία, τα συσσίτια, τα χαράτσια, τα τέλη λεωφορείων στους μαθητές; Την κατάργηση δωρεάν νοσηλείας; Τις συνεχείς υποχωρήσεις στο Κυπριακό; Το προδιαγραφόμενο ξεπούλημα της Κύπρου με λύση ομοσπονδίας; Την ατολμία του να προχωρήσει στην εξόρυξη του φυσικού μας πλούτου; Την σχεδιαζόμενη αναγνώριση του ψευδοκράτους, θέτοντας το πρόβλημα μας προ τετελεσμένων; Το εδαφικό, που όντας ανίκανοι να το διαχειριστούν επιτρέπουν στους συμπατριώτες μας να ξεπουλούν τις περιουσίες τους στα κατεχόμενα; Τα τόσα ατιμώρητα σκάνδαλα που εμπλέκουν ακόμα και τον ίδιο, οι μίζες και γενικώς η διαφθορά που ανθεί με την ανοχή της κυβέρνησης;
Εμείς θέτουμε το ερώτημα που ευλόγως μας γεννάται. Που οδηγούμαστε; Όταν μετά από σχετική έρευνα, όσον αφορά ολόκληρο τον πληθυσμό της Κύπρου είμαστε μειονότητα. Όταν όχι μόνο επιτρέπουν αλλά και συνεχώς προωθούν την συνεχιζόμενη και ανεξέλεγκτη μετανάστευση χωρίς καν να παίρνουν μέτρα. Όταν χτυπούν ανελέητα την εκπαίδευση και γενικότερα την παιδεία. Όταν η οικονομική κρίση και τα δυσβάστακτα μέτρα καταποντίζουν τις οικογένειες, ενώ πλήττουν τα νέα ζευγάρια θέτοντας τους σοβαρά εμπόδια στο να τεκνοποιήσουν, ενώ η νεολαία αναγκάζεται να μεταναστεύσει. Όταν επιτρέπεται η ελεύθερη διακίνηση από τα ανοικτά οδοφράγματα ενώ προωθείται μια δήθεν λύση στο Κυπριακό αναμιγνύοντας τους πληθυσμούς, και με βάση το δημογραφικό πρόβλημα και την υπογεννητικότητα μπορεί εύκολα ο κάθε ένας να αντιληφθεί την επικινδυνότητα.
Τώρα προωθείται και η ομοφυλοφιλικότητα και η αποδοχή των «αποπροσανατολισμένων» που αποτελεί τεράστιο πλήγμα στις οικογένειες και τις αξίες που έχουμε ως έθνος. Είναι ξεκάθαρος ο στόχος τους όπως άλλωστε τον διατύπωσε το 1994 ο Χένρι Κίσινγκερ σε δημόσια ομιλία του στην Ουάσιγκτον «Ο ελληνικός λαός είναι ατίθασος και γι’ αυτό πρέπει να τον πλήξουμε βαθιά στις πολιτιστικές του ρίζες. Τότε ίσως συνετισθεί. Εννοώ, δηλαδή, να πλήξουμε την γλώσσα, τη θρησκεία, τα πνευματικά και ιστορικά του αποθέματα, ώστε να εξουδετερώσουμε κάθε δυνατότητά του να αναπτυχθεί, να διακριθεί, να επικρατήσει, για να μη μας παρενοχλεί».
Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) θέτει το ερώτημα και αναμένει δημόσια απάντηση πόσα θα κοστίσει μια τέτοια εκδήλωση και από ποιούς χρηματοδοτείται;
Είναι πρόκληση να ξοδεύονται αφειδώς χρήματα την ίδια στιγμή που χιλιάδες συμπατριώτες μας πένονται κάτω από την μάστιγα της οικονομικής κρίσης και εκατοντάδες μαθητές δεν έχουν τα απαραίτητα, ενώ αναγκάζονται να πληρώνουν μέχρι και κόμιστρα για τα λεωφορεία.
Κάποιοι αποσκοπούν στην αποδόμηση του Έθνους με την προαγωγή όλων των στοιχείων που βοηθούν προς αυτή την κατεύθυνση, όπως αυτού του είδους εκδηλώσεις.
Καλούμε την εκκλησία, καθώς και όλους τους αρμόδιους φορείς όπως προασπίσουν τον θεσμό της οικογένειας και να καταδικάσουν τέτοιου είδους εκδηλώσεις.
Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα καλεί την κυβέρνηση να σεβαστεί τις οικογένειες και τα χρήματα να δοθούν στους άπορους συμπατριώτες μας και όχι σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις.
Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...