Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Ανοιχτή προεκλογική συγκέντρωση στην Πόλη της Χρυσοχούς


Ανοιχτή προεκλογική συγκέντρωση στην Πόλη της Χρυσοχούς

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη 6/3/14 η ανοιχτή προεκλογική συγκέντρωση του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ) στην Πόλη της Χρυσοχούς, καθώς από νωρίς φίλοι του Κινήματος έδωσαν το δυναμικό παρόν στην πρώτη προεκλογική εκδήλωση για τις Ευρωεκλογές.. Μετά τα πολλά τηλεφωνήματα που δεχθήκαμε από κατοίκους της περιοχής και τις συνευρέσεις με ενδιαφερόμενους που έγιναν από στελέχη του Κινήματος, επιβεβαιώθηκε το ενδιαφέρον της τοπικής κοινωνίας αφού η παρουσία του κόσμου ήταν έντονη.

Δόθηκε το στίγμα ότι το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) είναι κυριολεκτικά η μόνη πολιτική δύναμη που έχει τη δυνατότητα να βλέπει στα μάτια τον λαό, χωρίς να φοβάται την οργή και την αγανάκτηση του.
Άλλωστε όπως μας ενημέρωσαν πολλοί φίλοι που δραστηριοποιούνται επαγγελματικά στην περιοχή, όσοι θα τολμήσουν από τα άλλα κόμματα να πάρουν το ρίσκο να βγουν στους δρόμους και να ζητήσουν τη ψήφο των πολιτών, θα φύγουν με κατεβασμένα τα μούτρα από το μένος που διακατέχει ο λαός προς τα πρόσωπα τους.
Για την ιστορία, πρώτα την έναρξη των ομιλιών πραγματοποίησε το στέλεχος της Κ.Ε. της Επαρχιακής Οργάνωσης του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) Πάφου συναγωνιστής, Άδωνις Χαραλαμπίδης όπου εξήγησε το ρόλο που διαδραματίζει το Εθνικιστικό κίνημα τόσο στα εθνικά, πολιτικά και κοινωνικά πράγματα του τόπου. Αναφέρθηκε, για το σχέδιο Ομοσπονδιακής λύσης, την ανεργία και την διαφθορά που επικρατεί στα κέντρα εξουσίας και στα υπόλοιπα κόμματα.
3 fc5ce
Στη συνέχεια, πήρε το λόγο, ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής του κινήματος μας, συναγωνιστής Μιχάλης Μιχαήλ όπου ανέλυσε διεξοδικά τους κινδύνους που ελλοχεύουν από μία λύση ΔΔΟ, τον κίνδυνο τουρκοποίησης όλης της Κύπρου, το ΦΑ, τις ιδιωτικοποιήσεις και τα θέματα ανεργίας.
2 2ca55
Το λόγο μετά πήρε, ο υποψήφιος με το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) για τις Ευρωεκλογές Μάριος Βασιλείου. Ο συναγωνιστής, αναφέρθηκε στα θέματα οικονομίας, των τραπεζών, της κομματικής διαφθοράς, τις επιπτώσεις μίας λύσης ομοσπονδίας στην οικονομία, την δημογραφική αλλοίωση της πατρίδας μας και στους κινδύνους ισλαμοποίησης της Κύπρου.
1 c97da
Τέλος, ο συναγωνιστής Γεάδης Γεάδη και υποψήφιος για τις Ευρωεκλογές, ανέλυσε τις θέσεις του κινήματος μας για όλα τα σημαντικά θέματα που ενδιαφέρουν τους συμπατριώτες μας και έδωσε έμφαση στο ρόλο των Εθνικιστικών κινημάτων στην Ευρώπη.
4 2b911
Με το πέρας των ομιλιών έγινε πολιτική συζήτηση όπου οι παρευρισκόμενοι φίλοι και συναγωνιστές έδωσαν την στήριξη στο κίνημα μας και αναφέρθηκαν στα μεγάλα προβλήματα που ταλανίζουν την κοινωνία.
kosmos 6428d

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...