Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Εγκλήματα γνώμης στην σοβιετική Ελλάδα

Εγκλήματα γνώμης στην σοβιετική Ελλάδα
Πριν από λίγες ημέρες, συγκεκριμένα στις 5 Μαρτίου, ήταν η επέτειος θανάτου του Ιωσήφ Στάλιν. Μπορεί η σοβιετική υπερδύναμη να κατέρρευσε, μπορεί ο κομμουνισμός ως ιδεολογία να έδειξε το αδιέξοδο πρόσωπό του και την καταστροφική φύση που τον διέπει, φαίνεται όμως ότι η νοοτροπία του σταλινισμού, με την έννοια της συλλογικής ευθύνης, την παρωδία του νομικού πολιτισμού και την κατάργηση κάθε τεκμηρίου αθωότητας, ζει και βασιλεύει στην σοβιετική καπιταλιστική κατεχόμενη Ελλάδα του 2014.

Το σύγχρονο κυνήγι μαγισσών, το οποίο εκτυλίσσεται εις βάρος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, αποδεικνύει ότι ο διαβόητος εισαγγελέας Βισίνσκι, γνωστός στην Ιστορία με τις δίκες-παρωδία της Μόσχας κατά την δεκαετία του ‘30, επιζεί μέσω σύγχρονων εισαγγελικών προτάσεων και πορισμάτων.
Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, αναφερόμαστε στο πρόσφατο πόρισμα εκατοντάδων σελίδων, που απέστειλαν οι ανακρίτριες προς την Βουλή, προκειμένου να ζητηθεί η άρση της ασυλίας και των υπολοίπων Βουλευτών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Με μια άνευ προηγουμένου επαίσχυντη  συλλογιστική, την οποία δεν μπορεί να συλλάβει ο ανθρώπινος νους, επιχειρείται η ξεκάθαρη και ολοκληρωτική ποινικοποίηση της ιδεολογικής σκέψης και της πολιτικής δράσης, που μπορεί και οφείλει να έχει ένα Νόμιμο Πολιτικό Κόμμα. Το πιο χαρακτηριστικό σημείο αυτού του πορίσματος, το οποίο αναβιώνει στο μέγιστο και αίσχιστο βαθμό, το «1984» του Τζωρτζ Όργουελ, είναι αναμφίβολα αυτό που παρατίθεται παρακάτω:
«Μέλος της οργάνωσης αυτής είναι εκείνος, που υποτάσσει την βούλησή του στη βούληση αυτής, χωρίς να είναι αναγκαία και η προσωπική συμμετοχή του στις κατ’ ιδίαν πράξεις της οργάνωσης. Η ένταξη του μέλους εκδηλώνεται με τη συμμετοχή σε στρατιωτική εκπαίδευση, εορταστικές συναθροίσεις, σε ομιλίες κλπ, με τη διάπραξη αξιόποινων πράξεων, με την προπαγάνδα υπέρ της οργάνωσης, με τη χρηματοδότηση ή με άλλες παροχές προς αυτή, με την προσέλκυση νέων μελών ή με άλλου είδους στήριξη της οργάνωσης».
Η περιγραφή των ανακριτριών είναι εξόχως ανατριχιαστική όσο και φρικαλέα. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη έγγραφη απόδειξη της έννοιας της συλλογικής ευθύνης, η οποία μάλιστα δεν αποδίδεται σε συγκεκριμένες αξιόποινες πράξεις αλλά έχει έναν γενικό και αόριστο χαρακτήρα, που αφήνει πολλά «ανοιχτά παράθυρα» για την ερμηνευτική του προσαγωγή. Υπάρχουν λέξεις και φράσεις «κλειδιά», οι οποίες ξεδιπλώνουν όλη την κατασταλτική σκέψη των εγκεφάλων που σκαρφίστηκαν και συνέταξαν το κείμενο αυτό. Ουσιαστικά τιμωρείται η αποδοχή των αρχών ενός νόμιμου πολιτικού κόμματος και τιμωρείται το οποιοδήποτε μέλος του, ακόμη και αν δεν έχει συμμετάσχει προσωπικά σε κάποια πράξη που θα κριθεί (με ποια κριτήρια, άραγε;) ως ποινικά κολάσιμη. Οι ανακρίτριες δεν κρατούν ούτε τα προσχήματα όταν λένε ότι η εγκληματική δραστηριότητα του μέλους εκδηλώνεται με το να συμφωνεί με την επίτευξη των πολιτικών σκοπών του κόμματος, ενώ -πολύ χειρότερα- εγκληματική πράξη θεωρείται η συμμετοχή σε «εορταστικές συναθροίσεις, ομιλίες κλπ». Επομένως, με βάση την ασύλληπτη αυτή συλλογιστική, οι δεκάδες χιλιάδες Έλληνες που συμμετείχαν στις διάφορες εκδηλώσεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ (πχ. για τα Ίμια) θεωρούνται αυτομάτως μέλη εγκληματικής οργάνωσης! Το ίδιο ισχύει και για τους εκάστοτε ομιλητές. Αξιόποινο, επίσης, θεωρείται το να γίνεται «προπαγάνδα υπέρ της οργάνωσης». Προσέξτε τον τρόπο, με τον οποίο γίνεται η διατύπωση. «Προπαγάνδα» ονοματίζεται η οποιαδήποτε προσπάθεια διάδοσης των ιδεών ενός κόμματος, το οποίο επίτηδες χαρακτηρίζεται ως «οργάνωση», τόσο για να αμφισβητηθεί η νομιμότητά του, όσο και να παραπέμπει έμμεσα σε εγκληματική συμμορία. Ακόμη και η οικονομική ενίσχυση του κόμματος από τα μέλη θα θεωρείται αξιόποινη πράξη. Αφού με μεθόδους, που παραπέμπουν σε συνταγματική εκτροπή και με νόμους, οι οποίοι έχουν πασιφανή φωτογραφική διατύπωση και αναδρομική ισχύ, έκοψαν την κρατική χρηματοδότηση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, τώρα επιχειρούν να ποινικοποιήσουν -ως παράνομη πράξη- και την αυτοχρηματοδότηση! Ακόμη και η διανομή τροφίμων από τους πολίτες οικειοθελώς προς το κόμμα, προκειμένου αυτά να μοιραστούν σε άνεργους, σε άστεγους και σε όλους όσοι βρίσκονται σε δυσχερή οικονομική θέση, οδηγεί στην ποινικοποίηση! Όπως, επίσης, όποιος πείσει κάποιον φίλο ή γνωστό του να ενταχθεί στο κόμμα, κινδυνεύει να θεωρηθεί ως διαπράξας εγκληματική πράξη…
Όλα αυτά είναι πραγματικά τρομακτικά, παραπέμπουν σαφώς σε μια οργουελιανή πολιτεία ή - για να είμαστε πιο ακριβείς ιστορικά- στην Σοβιετική Ένωση επί Στάλιν. Γίνονται, όμως, ακόμη πιο τρομακτικά, απαίσια και απεχθή όταν εξαπολύονται εναντίον ενός Κόμματος, το οποίο αυτή την στιγμή ουσιαστικά αποτελεί την δεύτερη πολιτική δύναμη της Ελλάδας, ενώ στην «εγκληματική λίστα» συμπεριλαμβάνονται και όσοι συμμετέχουν στις δημόσιες συγκεντρώσεις του. Επί του παρόντος μόνο οι ψηφοφόροι δεν λογαριάζονται ως εγκληματίες, ίσως επειδή η ψηφοφορία είναι (ακόμη) μυστική… Με την νεκρανάσταση της σκέψης του Βισίνσκι που επιχειρείται, με την ανήθικη και παράνομη δίωξη κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, είναι ολοφάνερο ότι στην σύγχρονη Ελλάδα υπάρχουν «εγκλήματα γνώμης». Ο Εθνικισμός ως Ιδέα και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ως η πολιτική του έκφραση ποινικοποιούνται γιατί έτσι επιθυμεί το καθεστώς της εθνικής προδοσίας και της κοινωνικής αναλγησίας. ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!
Γιώργος Μάστορας


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/egklhmata-gnwmhs-sthn-sobietikh-ellada#ixzz2wOeKRkdB

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...