Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Αλλεπάλληλες δράσεις στην Λεμεσό

Αλλεπάλληλες δράσεις στην Λεμεσό
Είναι πολύ έντονη η κινητικότητα τις τελευταίες βδομάδες στην Λεμεσό, αφού η ξεπούληση της Κύπρου στους Τούρκους, σε συνδυασμό με την προεκλογική περίοδο, ώθησαν τους συναγωνιστές στους κεντρικότερους δρόμους της πόλης αλλά και σε χωριά της επαρχίας Λεμεσού για να προωθήσουν τις θέσεις του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.).

Το Σάββατο 15/3 όπως και στις 22/3, πληθώρα συναγωνιστών κινήθηκε στους κεντρικότερους δρόμους της Λεμεσού διανέμοντας την εφημερίδα του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος αλλά και έντυπο υλικό, περιλαμβάνοντας τις θέσεις μας για τις Ευρωεκλογές και την έντονη αντίθεσή μας με την ομοσπονδία, σε περαστικούς και καταστηματάρχες. 
Παράλληλα, μέλη της Κεντρικής Οργάνωσης Λεμεσού, επισκέφτηκαν τα χωριά της επαρχίας Λεμεσού, Φασούλα και Μαθηκολώνη, το βράδυ της Τετάρτης 19/3. Εκεί προώθησαν την εφημερίδα του κινήματος στα καφενεία των χωριών, ενώ μοίρασαν ενημερωτικά φυλλάδια στα γραμματοκιβώτια των σπιτιών. Οι κάτοικοι των δύο χωριών καλωσόρισαν με θέρμη την αντιπροσωπεία του Εθνικιστικού κινήματος, ενώ έδειξαν έντονο ενδιαφέρον για τις θέσεις του μοναδικού πραγματικά αντιομοσπονδιακού και αντιμνημονιακού κινήματος.
Οι ενημερωτικές δράσεις και οι επισκέψεις σε χωριά  αποτελούν την μεγαλύτερη απόδειξη της ανόδου και της ανταπόκρισης που έχει το Λαϊκό Εθνικιστικό κίνημα στην συνείδηση του απλού Έλληνα της Κύπρου. Ταυτόχρονα αποτελούν την πιο ηχηρή απάντηση στους δημοσκόπους που κατά καιρό αποδίδουν ποσοστά του 1% στο Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.).
Ο κάθε συνειδητοποιημένος Έλληνας της Κύπρου, παραθέτει τις εναπομείνασες ελπίδες του για σωτηρία της Κύπρου στους Έλληνες Εθνικιστές, βλέποντας την αδιέξοδη μνημονιακή και ομοσπονδιακή πολιτική των κοκκινομπλέ πολιτικάντηδων. Τα μηνύματα του κόσμου εν όψει των επερχόμενων ευρωεκλογών είναι εμψυχωτικά, δίνοντας μας θάρρος για να συνεχίσουμε τον αγώνα μας, παλεύοντας για τον Ελληνισμό της Κύπρου, επειδή ο δρόμος μέχρι την δικαίωση και την νίκη είναι μακρύς και δύσβατος.  
1 2aabf

2 a5cca

3 7a2fc
4 df409
5 92aa0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...