Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

Κοπή βασιλόπιτας στη Ν.Ο. Θεσ/νίκης

Δραστηριότητες Τοπικών: Άνω Λιοσίων - Αχαρνών - Καματερού, Θεσσαλονίκης, Ανατολικής Αττικής, Χαλκιδικής
Εκατοντάδες κόσμου ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Νομαρχιακής Οργάνωσης Θεσσαλονίκης για την κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας για το νέο έτος. Για ακόμη μία φορά, ακόμη μία αίθουσα, όπου στεγάζονται τα γραφεία του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών, αποδείχθηκε πολύ μικρή για να χωρέσει όλον αυτόν τον κόσμο που δεν έχει υποκύψει μπροστά στα ψεύδη των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και τις διώξεις της χούντας της «Νέας Πασοκρατίας».


Η κοπή της βασιλόπιτας δεν αποτελούσε ποτέ μία γιορτή για το Κίνημά μας, αλλά μία συμβολική σύναξη για την ανανέωση των όρκων μας για Αγώνα μέχρι τέλους για την απελευθέρωση της Πατρίδας μας. Το έτος που πέρασε ήταν το έτος με τις περισσότερες δοκιμασίες για τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ… τόνοι λάσπης, διώξεις, φυλακίσεις, δολοφονίες… και όμως παραμένουμε ακόμη δυνατοί και πιο αποφασισμένοι από ποτέ! 
Το λόγο πήρε πρώτος ο συναγωνιστής, Γραικός Φώτιος (υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, με το συνδυασμό της Ελληνικής Αυγής), που καλωσόρισε τον κόσμο στην παρούσα εκδήλωση καταδεικνύοντας το συμβολικό της χαρακτήρα. Έπειτα οι συναγωνιστές Τσακίρης Μιχάλης και Χρυσομάλλης Νικόλαος (υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας) μίλησαν για την κάθοδο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ σε όλες τις εκλογικές διαδικασίες στο μέλλον, παρόλες τις μεθοδεύσεις του συστήματος για την απαγόρευση αυτής. Τόνισαν την κατάσταση που επικρατεί στο σύστημα αυτοδιοίκησης πανελλαδικά και πως σε δήμους και περιφέρειες στήνονται τα πιο «χοντρά» παιχνίδια κατασπατάλησης και κλοπής δημόσιου χρήματος, καθώς και το στόχο της προμετωπίδας της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, στον τομέα της αυτοδιοίκησης, την Ελληνική Αυγή, που είναι να βάλει ένα τέρμα στην εκμετάλλευση των κεκτημένων δικαιωμάτων των Ελλήνων. 
Ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Ματθαιόπουλος Αρτέμης, προχώρησε σε μία σύντομη ανασκόπηση του προηγούμενου έτους, στηριζόμενος κυρίως στην άνανδρη δολοφονία των δύο συναγωνιστών μας… των δύο σύγχρονων Ηρώων του Έθνους μας. Έπειτα, επισήμανε τις καθ’ όλα παράνομες και αντισυνταγματικές διώξεις που υφίστανται ο Αρχηγός, βουλευτές και στελέχη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, οι οποίες βασίζονται , όχι σε κατηγορίες, που εμπίπτουν στον Ποινικό Κώδικα, αλλά είναι βασισμένες στις δημοσκοπήσεις, που έχουν προκαλέσει πανικό σε παγκόσμιο επίπεδο.
Τελευταία, η συναγωνίστρια Μιχαλολιάκου Ουρανία, μετέφερε το μήνυμα του Αρχηγού, αλλά και των φυλακισμένων βουλευτών, για την παρούσα εκδήλωση. Μέσα από τα κελιά της Τιμής καλούν όλους τους Χρυσαυγίτες, όλους τους Έλληνες Εθνικιστές να λειτουργήσουν με πειθαρχία και αφοσίωση στον Αγώνα και τον απώτερο σκοπό για τον οποίο αγωνιζόμαστε. Πίστη και ομοψυχία είναι όλα αυτά που χαρακτηρίζουν τον Αγώνα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και έκαναν ένα σαθρό πολιτικό κατεστημένο να προσπαθεί να μας αντιμετωπίσει με ύπουλες μεθόδους, δείχνοντας πως όλα αυτά δεν είναι παρά οι επιθανάτιοι σπασμοί του…
Ο Εθνικός Ύμνος και ο Ύμνος του Κινήματος αντήχησαν πιο δυνατά από ποτέ στέλνοντας ένα ξεκάθαρο μήνυμα… Είμαστε εδώ και θα είμαστε για πολύ ακόμη, ενωμένοι, Πιστοί και αποφασισμένοι!
Νομαρχιακή Διοίκηση Θεσσαλονίκης
Καζαντζάκη 4 περιοχή Δικαστηρίων, Θεσσαλονίκη
ανοιχτά κάθε Τετάρτη & Παρασκευή, 18:00-22:00
τηλ.: 2310-521842 & 6970138893 


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-anw-liosiwn-acharnwn-kamaterou-thessalonikhs1#ixzz2vAPAnaK5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...