Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Δυναμικό παρών στην Λεμεσό για την εκδήλωση τιμής της 1ης Απριλίου

Δυναμικό παρών στην Λεμεσό για την εκδήλωση τιμής της 1ης Απριλίου
Δεκάδες συναγωνιστές από την Λεμεσό και την Πάφο, πιστοί στο καθήκον τους, έδωσαν δυναμικό παρών το πρωί της Τρίτης 1ης Απριλίου στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στην Λεμεσό, όπου τίμησαν τους ήρωες της ΕΟΚΑ, ανήμερα της έναρξης του απελευθερωτικού αγώνα. Στο πλευρό των μελών του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου ήταν για άλλη μια φορά ο εκπρόσωπος της T.Ο. Σερρών του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, Θεόδωρος Τζαμπαζής.
Αφού πρώτα πραγματοποιήθηκε Δοξολογία, στην συνέχεια οι συναγωνιστές πορεύθηκαν προς το κρησφύγετο του αρχηγού της ΕΟΚΑ, Γεωργίου Γρίβα Διγενή, όπου έγινε τρισάγιο και προσκλητήριο νεκρών. Τα Εθνικιστικά συνθήματα για άλλη μια φορά δονούσαν την ατμόσφαιρα στέλνοντας προς πάσα κατεύθυνση το μήνυμα πως οι ΕΛΑΜίτες ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ τις θυσίες των προγόνων μας, που τα έδωσαν όλα για να ζούμε σε μια Κύπρο ελεύθερη και Ελληνική.

Εκ μέρους του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) στεφάνι στον Ανδριάντα του Γεωργίου Γρίβα Διγενή κατέθεσε ο συναγωνιστής Ιωάννης Όσκης.
Την εκδήλωση για άλλη μια φορά αμαύρωσαν οι ομοσπονδιακοί πολιτικάντηδες που για ψηφοθηρικούς λόγους παρίσταναν τους ΥΠΕΡπατριώτες, σπιλώνοντας τις μνήμες όσων έπεσαν μαχόμενοι στον αγώνα της ΕΟΚΑ.
Στο τέλος οι Έλληνες Εθνικιστές «αναστάτωσαν» την ηρεμία που επικρατούσε καθώς βροντοφώναξαν τον Εθνικό Ύμνο σείοντας ολόκληρη την Λεμεσό με τον παλμό τους.
1 eae88
2 a05b5
4 208fe
kentriki 29999

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...