Κυριακή 6 Απριλίου 2014

Bankingnews: H κοινωνία γνωρίζει ότι η Χρυσή Αυγή διώκεται πολιτικά και θα την επιβραβεύσει στις ευρωεκλογές

Bankingnews: H κοινωνία γνωρίζει ότι η Χρυσή Αυγή διώκεται πολιτικά και θα την επιβραβεύσει στις ευρωεκλογές
Μεταφέρουμε αυτούσια την ανάλυση του έγκριτου δημοσιογράφου Πέτρου Λεωτσάκου για τις πολιτικές διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής όπως δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα Bankingnews.gr.
Μια ρηξικέλευθη προσέγγιση - Η Χρυσή Αυγή είναι 100% δημοκρατικό και όχι νεοναζιστικό κόμμα - Η ηγεσία του να αποφυλακιστεί
Ο τρόπος με τον οποίο έχει αντιμετωπίσει το σύστημα έως τώρα την Χρυσή Αυγή είναι φαιδρός…
Η Χρυσή Αυγή είναι δημοκρατικό κόμμα και νόμιμα εκλεγμένο από 440 χιλιάδες ψηφοφόρους, οι οποίοι δεν είναι ούτε νεοναζιστές, ούτε απεργάζονται σχέδια κατά της Δημοκρατίας, ούτε στοχεύουν στην κατάλυση των θεσμών.

Η Χρυσή Αυγή είναι ένα πατριωτικό - εθνικιστικό κόμμα που εμφορείται από ιδέες που η παραδοσιακή σχετικά αριστερίζουσα αντίληψη της ελληνικής κοινωνίας δεν μπορεί να αποδεχθεί. Οι δημοκράτες αυτής της χώρας, λες και όσοι ψήφισαν την Χρυσή Αυγή δεν είναι δημοκράτες, ξεκίνησαν μια άνευ προηγουμένου επίθεση κατά της Χρυσής Αυγής. Φασίστες, ναζιστές, εγκληματίες, μπράβοι, τραμπούκοι, υπόκοσμοι ήταν τα κοσμητικά επίθετα με τα οποία διέβαλλαν την Χρυσή Αυγή. Προφανώς και ορισμένοι οπαδοί μπορεί όντως να έχουν τέτοια χαρακτηριστικά ή να είναι και χειρότεροι αλλά όχι το μεγαλύτερο μέρος της ηγεσίας.
Ο Μιχαλολιάκος που ηγείται της Χρυσής Αυγής δεν είναι εγκληματίας ούτε ηγείται εγκληματικής οργάνωσης είναι πατριώτης αγωνιστής, που έχει δώσει μεγάλες μάχες η οικογένεια του κατά της αποτροπής κομουνιστικοποίησης της Ελλάδος. Έδωσαν μεγάλο αγώνα κατά του ΕΑΜ Ελλάς που εκείνη την περίοδο του εμφυλίου πολέμου σχεδίαζε την μετεξέλιξη της Ελλάδος σε μια κομουνιστική χώρα, εγκληματώντας κατά της πατρίδας. Βέβαια στον εμφύλιο και αντάρτες και δεξιοί εγκλημάτησαν κατά της δημοκρατίας και της κοινωνίας και δεν μπορεί να δοθεί συγχωροχάρτι σε κανένα αλλά όπως ιστορικά αποδεικνύεται το αλλότριο σχέδιο των κομουνιστών έπρεπε πάσει θυσία να αντιμετωπιστεί. Η Ελλάδα δεν κομουνιστικοποιήθηκε η Ελλάδα ανήκει στην ΕΕ και αυτό το οφείλει στους αγώνες της Δεξιάς παράταξης και στον εθνικό στρατό που πολέμησαν τους κομουνιστές όσο και αν είναι αποτρόπαιο έλληνας να φονεύει έλληνα για τις ιδεολογικές του πεποιθήσεις.
Για τους κομουνιστές βέβαια, οι εχθροί της χώρας ήταν οι δεξιοί, τα τάγματα ασφαλείας, οι φασίστες. Παρ΄ ότι χύθηκε πολύ αίμα ελλήνων...άδικα....προκαλώντας δεξιά και αριστερά πόνο και μίσος η ιστορία αποδεικνύει ότι καλύτερα που δεν αλβανοποιήθηκε ή βουλγαροποιήθηκε η χώρα. Βέβαια θα μου πείτε με την χρεοκοπία της Ελλάδος καταλήξαμε να είμαστε λίγο καλύτερα από την Αλβανία και την Βουλγαρία. Τόσοι αγώνες Ελλήνων και δυστυχώς όπως αποδεικνύεται ιστορικά...αποτύχαμε όλοι.... Μπορεί οι ηττημένοι να έγραψαν την ιστορία στην Ελλάδα εξού και η αριστερίζουσα κουλτούρα αλλά η αλήθεια είναι ότι Δεξιά και Αριστερά απέτυχαν στον πατριωτικό τους ρόλο.
Όλα αυτά είναι μια ιστορία...ας περάσουμε στο σήμερα....
Η Χρυσή Αυγή δεν είναι το κόμμα που εκκολάπτει το αυγό του φιδιού που ορισμένοι τελείως αυθαίρετα υποστηρίζουν. Η Χρυσή Αυγή βρέθηκε στο επίκεντρο για δύο βασικούς λόγους 1) Η Χρυσή Αυγή αποτέλεσε την δεξαμενή των δυσαρεστημένων της κεντροδεξιάς και για την ΝΔ κατέστη κόκκινο πανί. 2) Οι αποκαλύψεις Μπαλτάκου…. ουσιαστικά δεν είναι αποκαλύψεις είναι οι ρεαλιστικές διαπιστώσεις. Η ΝΔ υπέπεσε στο στρατηγικό ατόπημα να χρησιμοποιήσει αντισυνταγματικά μέτρα, καταστρατηγώντας τους κανόνες της Δημοκρατίας και υποπίπτοντας σε ένα έγκλημα. Έδωσε το πράσινο φως στην δικαιοσύνη να ξεκινήσει με τον μανδύα της Δημοκρατίας μια ακραία πολιτική δίωξη κατά ενός νόμιμου πολιτικού κόμματος.
Ακόμη και αν η Χρυσή Αυγή είχε υποπέσει σε πολλά λάθη και χρησιμοποιήσει πρακτικές που δεν συνάδουν στα χρηστά ήθη λειτουργίας των κομμάτων η κυβέρνηση με το να χρησιμοποιήσει την δικαιοσύνη για να μπορέσει να καταστρέψει  τον πολιτικό της αντίπαλο διέπραξε ένα ακραίο πολιτικό έγκλημα. Αν η Χρυσή Αυγή υπέπεσε σε σωρεία παραπτωμάτων, η πολιτική της κυβέρνησης είναι κακούργημα κατά της δημοκρατίας. Από πότε δυο ή τρεις διορισμένοι δικαστές μπορούν να διαμορφώνουν τις πολιτικές ισορροπίες στην Ελλάδα; Από πότε η δικαιοσύνη παρεμβαίνει στην βούληση του ελληνικού λαού;
Οι βασικοί παράγοντες που στελεχώνουν την δικαιοσύνη αποδείχθηκαν κατώτεροι των προσδοκιών καταστρατήγησαν τον όρκο για απονομή δικαιοσύνης και πρέπει να αντικατασταθούν χωρίς δεύτερη κουβέντα ως επικίνδυνοι για το πολίτευμα.
Η ηγεσία της Χρυσής Αυγής βρίσκεται προφυλακισμένη και ο τρόπος με τον οποίο δόλια σχεδιάστηκε η εξόντωση της Χρυσής Αυγής στερεί στον Μιχαλολιάκο και σε κάθε προφυλακισμένο βουλευτή το δικαίωμα του τεκμηρίου αθωότητας. Η Χρυσή Αυγή προφυλακίστηκε, δικάστηκε και καταδικάστηκε πριν γίνει το οποιοδήποτε δικαστήριο. Δυστυχώς αυτό αποτελεί προσβολή στην δημοκρατία σε μια χώρα που δημιούργησε την Δημοκρατία. Ξεπερνώντας τα φαιδρά επιχειρήματα περί οπλοστασίων στο Google, ενόχων, εγκληματικής οργάνωσης, η κοινωνία δεν πείστηκε και αυτό αποδεικνύεται από την δημοσκοπική συμπεριφορά της Χρυσής Αυγής.
Όμως όταν ο κάθε λογικός πολίτης βλέπει ένα σύστημα να κατηγορεί ένα πολιτικό κόμμα ως εγκληματική οργάνωση προφανώς και προβληματίζεται  μήπως τελικώς η Χρυσή Αυγή είναι όντως εγκληματική οργάνωση; Όταν όμως ο κάθε λογικός πολίτης αυτής της χώρας σοκαρισμένος από τις αποκαλύψεις Μπαλτάκου ότι η Χρυσή Αυγή διώκεται πολιτικά και ότι στήθηκε πολιτική σκευωρία εις βάρος της για να τις αποσπάσουν ψήφους τότε απλά σιχαίνεται το σύστημα που εγκληματεί κατά της δημοκρατίας.
Η κυβέρνηση παρ΄ ότι 100% νόμιμα εκλεγμένη και ο Σαμαράς στηρίχθηκε όσο κανείς από το σύστημα με μεγάλες προσδοκίες και με παραγόμενο έργο έως τώρα στα οικονομικά, χρησιμοποίησαν ναζιστικές και σταλινικές μεθόδους για να εξοντώσουν την Χρυσή Αυγή. Η κυβέρνηση κατηγορεί για ναζιστές την Χρυσή Αυγή αλλά χρησιμοποίησε τις μεθόδους του ναζισμού για να την εξοντώσει. Επίσης δεν μπορεί να καταστεί κατανοητό πως ο ναζισμός είναι αποτρόπαιος και καταδικαστέος και δεν είναι και ο Στάλιν.
Στην Ελλάδα υπάρχει νόμιμο πολιτικό κόμμα το ΚΚΕ που υποστηρίζει ακόμη τον Στάλιν. Ο Στάλιν δεν είναι εγκληματίας πολέμου άρα και το ΚΚΕ πρέπει να του απαγορευτεί η παρουσία στην βουλή και οι βουλευτές να συλληφθούν και προφυλακιστούν με βάση την κυβερνητική λογική....προφανώς και αυτό δεν πρέπει να συμβεί και δεν θα συμβεί. Η Δημοκρατία δεν φοβάται ούτε το Στάλιν, ούτε τον Ναζισμό....η δημοκρατία φοβάται όσους επικαλούμενοι το όνομα της διαπράττουν εγκλήματα είτε συνταγματικά είτε ποινικά.
Θα μας επιτρέψετε μια ρηξικέλευθη προσέγγιση. Η κυβέρνηση απέτυχε στην διαχείριση κατά της Χρυσής Αυγής. Χρησιμοποιήθηκαν δόλια μέσα για να της φορτώσουν το…αδίκημα της εγκληματικής οργάνωσης άρα και η Χρυσή Αυγή για να αμυνθεί μπορεί να χρησιμοποιήσει μέσα στα όρια της νομιμότητας. Η κρυφή κάμερα του Κασιδιάρη της Χρυσής Αυγής είναι παράπτωμα σταγόνα στον ωκεανό εμπρός στην κατάλυση της Δημοκρατίας που επιχειρήθηκε από την κυβέρνηση.
Ήδη ο διεθνής τύπος καταφέρεται κατά των πρακτικών της κυβέρνησης και η Moody’s ο αμερικανικός οίκος αξιολόγησης…..μετέφερε για την 1η Αυγούστου την αξιολόγηση της για την Ελλάδα αντί για την 4η Απριλίου του 2014. Η εξέλιξη - προειδοποίηση της Moody's δεν πρέπει να υποτιμηθεί.... Ήταν η πρώτη προειδοποίηση ότι η χώρα κινδυνεύει με πρόωρες εκλογές.
Κατά την άποψη μας αν η κυβέρνηση θέλει να διασώσει την τιμή της δημοκρατίας θα πρέπει με πρωτοβουλία της να δώσει το πράσινο φως για την αποφυλάκιση των πολιτικών κρατουμένων του Μιχαλολιάκου και άλλων βουλευτών για να δικαστούν με δίκαιο τρόπο.
Η Χρυσή Αυγή, ίσως πολλοί δεν το έχουν καταλάβει επικροτείται από την κοινωνία. Το γνωρίζετε ή το διαισθάνεστε ότι η Χρυσή Αυγή δεν έχει υποχωρήσει από τα ποσοστά που έχει καταγράψει αλλά αντιθέτως ισχυροποιείται. Η ΝΔ υπέπεσε σε ένα στρατηγικό λάθος πέραν της συνταγματικής εκτροπής. Προσπάθησε να καταδικάσει, να συνθλίψει να αφανίσει την πατριωτική δεξιά την τίμια εθνική πατριωτική δεξιά, δηλαδή προσπάθησε να αφανίσει την ιστορία της που εκπροσώπησε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, ο Αβέρωφ, ο Μητσοτάκης. Ο Σαμαράς εκφυλίστηκε και από δεξιός είναι κάτι αόριστο, απροσδιόριστο, ασαφές, είναι ένα μείγμα που απομακρύνθηκε από την παραδοσιακή δεξιά. Όμως δυστυχώς ή ευτυχώς η παραδοσιακή δεξιά έχει απομακρυνθεί από την ΝΔ.
Βλέποντας ο πατριώτης Δεξιός ότι η ΝΔ για την οποία αγωνίστηκε....να συνεργάζεται με το διεφθαρμένο ΠΑΣΟΚ ή τουλάχιστον το απομεινάρι του ΠΑΣΟΚ και διαπιστώνει ότι παραγκωνίζεται σαν να είναι μιαρός, θα αντιδράσει και θα ψηφίσει την Χρυσή Αυγή που μπορεί να μην το εκφράζει απόλυτα αλλά σίγουρα δεν μπορεί να κατανοήσει την στάση της ΝΔ που αποστρέφεται πλέον. Ο Σαμαράς έκοψε τους δεσμούς με τις ρίζες της ΝΔ και ο Μπαλτάκος σε αυτό το θέμα έχει 100% δίκιο. Ο Μπαλτάκος….έχεις όντως 1000000% δίκιο, στα μάτια του παραδοσιακού δεξιού ο Μπαλτάκος….επιδοκιμάζεται. Όταν ο παραδοσιακός Δεξιός βλέπει το ΠΑΣΟΚ που χρεοκόπησε την Ελλάδα να καθοδηγεί την ΝΔ και να την διατάσσει να απομακρύνει τους ακροδεξιούς θύλακες αισθάνεται ντροπή για το πώς κατάντησε η παλιά αστική δεξιά που είχε ενσωματώσει και την πατριωτική δεξιά.
Η Χρυσή Αυγή είναι δημοκρατικά εκλεγμένο κόμμα και θα πρέπει όλοι να συνειδητοποιήσουν ότι με εγκληματικές και αντιδημοκρατικές πρακτικές δεν θα εξοντώσουν την Χρυσή Αυγή θα την ισχυροποιήσουν στην κοινωνία. Ήδη η κοινωνία έχει κατανοήσει ότι η Χρυσή Αυγή διώκεται πολιτικά και θα την επιβραβεύσει στις ευρωεκλογές.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/bankingnews-h-koinwnia-gnwrizei-oti-h-chrush-augh-diwketai-politika-kai-tha#ixzz2y5ssWySo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...