Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Η.Κασιδιάρης: "Τουρκοπροσκυνημένος" ο ΣΥΡΙΖΑ- Πρωτεύουσα για εμάς ήταν, είναι και θα είναι η Κωνσταντινούπολη (vid)


Με αφορμή την υπόθεση της Σουλεϊμάν Σαμπιχά, η οποία έμεινε τελικά εκτός ευρωψηφοδελτίου ΣΥΡΙΖΑ, ο υποψήφιος δήμαρχος τoυ Λαϊκού Συνδέσμου Ηλίας Κασιδιάρης επιτέθηκε στην Κουμουνδούρου χαρακτηρίζοντας το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης «τουρκοπροσκυνημένο».

Μάλιστα, ο Η.Κασιδιάρης δήλωσε πως υποστηρίζει την Σουλεϊμάν Σαμπιχά, η οποία όπως είπε, μίλησε κατά της τουρκικής προπαγάνδας στη Θράκη και υπερασπίστηκε τα εθνικά συμφέροντα της Ελλάδας.
Επιπλέον πρόσθεσε πως από το τουρκικό προξενείο πήραν τηλέφωνο τον ΣΥΡΙΖΑ και ζήτησαν να την βγάλουν από το ευρωψηφοδέλτιο.
Παράλληλα επιτέθηκε και στο κόμμα της ΝΔ χαρακτηρίζοντας την «ανθελληνικό κόμμα» με αφορμή την αναφορά της Κωνσταντινούπολης ως Istanbul από τον υφυπουργό Εξωτερικών Κυριάκο Γεροντόπουλο.
Μάλιστα ο Ηλίας Κασιδιάρης είπε πως για το Λαϊκό Σύνδεσμο πρωτεύουσα της Ελλάδας ήταν, είναι και θα είναι η Κωνσταντινούπολη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...