Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Η Λεμεσός έδειξε τον δρόμο προς την Ευρωβουλή

  • E-mail
Η Λεμεσός έδειξε τον δρόμο προς την Ευρωβουλή
Κόντρα στις κάλπικες δημοσκοπήσεις και την μαύρη προπαγάνδα των ΜΜΕ, το βράδυ της Παρασκευής η επαρχιακή προεκλογική συγκέντρωση του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) στη Λεμεσό, όπου παρουσιάστηκαν όλοι οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές του κινήματος, σε μία αίθουσα κατάμεστη από κόσμο.


Πρώτη στο βήμα ανέβηκε η υποψήφια του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου για την Ευρωβουλή, Δέσποινα Ανδρέου Κασάπη, που εξήρε το έργο του Μετώπου Γυναικών στον Εθνικό Αγώνα που διεξάγεται, αποδεικνύοντας πως η μαύρη προπαγάνδα περί εγκληματικής δράσης του κινήματος μας δεν υφίσταται. Κλείνοντας κάλεσε τον κόσμο να περάσει στην εθνική αντίσταση στηρίζοντας το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.), που έχει εθνικά συμφέρουσες προτάσεις σε όλα τα ζητήματα.
Despoina-Kasapi-Andreou 602ef
Επόμενος ομιλητής ήταν ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής Χαράλαμπος Μεσαρίτης που μίλησε για την εθνικιστική ιδεολογία του κινήματος μας, ενώ τόνισε πως σκοπός των Ελλήνων Εθνικιστών είναι να ζούμε σε μια Κύπρο ελεύθερη και Ελληνική, μέρος μιας ισχυρής Ευρώπης των Εθνών και όχι της οικονομικής καταστροφής. Κλείνοντας, υπογράμμισε πως τα περιθώρια στενεύουν, γι’ αυτό όλοι μαζί πρέπει να πολεμήσουμε το προδοτικό κατεστημένο.
Xaralampos-Mesaritis 446de
Ακολούθως στο βήμα ανέβηκε ο υποψήφιος του Εθνικιστικού Κινήματος Παναγιώτης Κλεοβούλου που καταδίκασε τα κόμματα, τα οποία συνεργάζονται με τον κατακτητή και ευθύνονται για την παρακμή που επικρατεί στην κοινωνία. Εν συνεχεία μίλησε για το μείζον ζήτημα της μετανάστευσης, αλλά και της εθνοκτονικής δημογραφικής αλλοίωσης, παρουσιάζοντας τις προτάσεις του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), πριν μας καταντήσουν μειοψηφία στην ίδια μας την πατρίδα.    
Panagiwtis-Kleovoulou d0fdf
Αμέσως μετά τον λόγο πήρε ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής Μάριος Βασιλείου που μίλησε για την οικονομία και την εξαθλίωση που βιώνει ο λαός. Εξέφρασε ξεκάθαρα τις αντιμνημονιακές θέσεις του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), ενώ ανέλυσε προτάσεις που θα οδηγήσουν στην ανάπτυξη. Αναφέρθηκε επίσης, ενδελεχώς, στα οικονομικά σκάνδαλα του κλεπτοκρατικού κατεστημένου, τονίζοντας πως όσοι εμπλέκονται σε αυτά πρέπει να οδηγηθούν στην φυλακή και να δημευθούν οι περιουσίες τους.
Marios-Vasileiou 0f2e5
Στη συνέχεια στο βήμα ανέβηκε ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής Μιχαλάκης Μιχαήλ, που με έντονο ύφος είπε πως το κίνημα μας αποτελεί την ασπίδα του κυπριακού Ελληνισμού και με το σπαθί του θα κόψει τον ομφάλιο λώρο του σάπιου συστήματος. Ενώ ακολούθως, μίλησε για το Κυπριακό, που είναι πρόβλημα εισβολής και κατοχής, παρουσιάζοντας τους κινδύνους που ελλοχεύουν στην ομοσπονδία. Ανέφερε πως το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) είναι το μοναδικό αντιομοσπονδιακό κίνημα που παλεύει για μια Κύπρο ελεύθερη και Ελληνική κόντρα στον προαιώνιο εχθρό του Ελληνισμού και τους εγχώριους συνεργάτες του.
Mixalakis-Mixail e9e00
Τελευταίος εκ των υποψηφίων Ευρωβουλευτών του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)  πήρε τον λόγο ο Εκπρόσωπος Τύπου του κινήματος μας, Γεάδης Γεάδη, που αναφέρθηκε στην πολιτική που θα ακολουθήσει το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) εντός της Ευρωβουλής για τα μείζονα εθνικά ζητήματα της Κύπρου ενώ θα σταθεί ανάχωμα στην είσοδο της Τουρκίας στην Ευρώπη, ασκώντας έντονη κριτική κατά των ολιγαρχών της Ε.Ε. Επιπρόσθετα, έβγαλε τις μάσκες από όλα τα κόμματα τα οποία, είτε εμφανίζονται ως εθνοσωτήρες, είτε ως αντιμνημονιακοί, είτε ως αντισυστημικοί, κατά βάθος κρύβουν το ίδιο ομοσπονδιακό, μνημονιακό και κλεπτοκρατικό πρόσωπο.
Geadis-Geadi 35b60
Τον κύκλο των ομιλιών έκλεισε ο ιδρυτής και Πρόεδρος του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), Χρίστος Χρίστου, που αρχικά αναφέρθηκε στα πουλημένα ΜΜΕ, που τίμησαν με την απουσία τους την εκδήλωση, ενώ έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα στον αρχισφαγέα Ταλάτ και τον κάθε Τούρκο ότι είναι ανεπιθύμητοι στην Κύπρο. Χαρακτηριστικά είπε πως οι ΕΛΑΜίτες αν χρειαστεί θα ξαναδιώξουν από την Λεμεσό τον κάθε Ταλάτ, που βασάνισε και εκτέλεσε Έλληνες της Κύπρου το 1974. Επίσης, κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει το καθαρό Εθνικιστικό ψηφοδέλτιο, που απαρτίζεται από τίμιους ανθρώπους. Ενώ τόνισε, πως η Κύπρος έχει 3000 χρόνια Ελληνικής ιστορίας τα οποία δεν πρόκειται να παραγράψει κανένας ΑΝΑΝστασιάδης με τις ανθελληνικές ενέργειές του.
Xristos-Xristou bb05d
Η εκδήλωση έληξε με τον Εθνικό Ύμνο, ενώ το πλήθος χειροκρότησε τους υποψηφίους και τις θέσεις του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.). Αυτές οι μαζικές προεκλογικές εκδηλώσεις είναι το πιο τρανό παράδειγμα πως το κίνημα μας θα χτυπήσει την έκτη έδρα, μέχρι την τελευταία στιγμή, διαψεύδοντας τις δημοσκοπήσεις και προκαλώντας εγκεφαλικά στους συκοφάντες του Εθνικιστικού κινήματος. 
kentriki 51db8
 ADM 8104 b02f6
Τ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...