Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Η ΚΥΠΡΟΣ


Ο Κυπριακός Λαός περνά σήμερα δύσκολες μέρες  αγωνίας  για το μέλλον του και  το μέλλον της Πατρίδας μας, σαράντα ολόκληρα χρόνια μετά τη τουρκική εισβολή και κατοχή. Η αβεβαιότητα για τη οικονομική κρίση,τη τουρκοποίηση,  μουσουλμανοποίηση  και  ισλαμοποίηση,  οι οποίες δυστυχέστατα   βρίσκονται σήμερα στο τραπέζι των συνομιλιών  σε  χέρια  μαλακά με  υποστήριξη  ξένων  δυνάμεων οι οποίες ισχυρίζονται δήθεν ότι η λύση ... θα φέρει ανάπτυξη.


Στο  έγγραφο  Ντάουνερ, ή αλλιώς  κοινή  διακήρυξη Αναστασιάδη  -  ΄Ερογλου
το οποίο ο κ. Αναστασιάδης απεδέχθη με καθαρά καρδία  και  υπέγραψε  χωρίς σοφία και κατόπιν πολλών αντιδράσεων,  θα μπορούν...  ογδόντα  εκατομμύρια τούρκοι να αγοράσουν ακίνητα και να εγκατασταθούν  σε ολόκληρη τη Κύπρο, να κτίσουν εκατοντάδες τζαμιά και μιναρέδες, που αντί ν’ ακούμε  χαρμόσυνες καμπάνες να κτυπούν, θ’ ακούμε  τους χότζηδες,  νταούλια  και  ζορνέδες,  στη τουρκοποιημένη πιά Κύπρο μας.
Δεν αρκεί μόνο αυτό, ο πρόεδρος Αναστασιάδης επέλεξε αραβικές χώρες παρα καλώ, να φέρει  επενδυτές στη Κύπρο να αγοράσουν τα σπίτια και επιχειρήσεις  των  Ελληνοκυπρίων που θα ξεσπιτώσουν οι τράπεζες.
Πολύ θλιβερή  όντως η κατάντια μας.  Βρισκόμαστε  στο χείλος  του γκρεμού και της απελπισίας, η μετανάστευση βρίσκεται καρφωμένη  πιά στο μυαλό μας.

Από εμάς λοιπόν,  εξαρτάται να  φράξουμε το δρόμο της καταστροφής και της
αδικίας εις βάρος μας.  Ολοι  μαζί έχουμε  υποχρέωση  προς  τη  Πατρίδα, στα παιδιά μας, στους  Ήρωες μας, στους  Αγώνες του ΄Εθνους μας, να βροντοφωνά ξουμε  και πάλιν ακόμα   ένα   ΗΧΗΡΟ  ΟΧΙ σ’ αυτούς που επιβουλεύονται τη Πατρίδα μας και στις 25 του Μάη να ψηφίσουμε εκείνες τις δυνάμεις οι οποίες Αγωνίζονται  νυχθημερόν για το καλό και τη ΣΩΤΗΡΙΑ αυτού του  δύσμοιρου Τόπου. Μαύρο λοιπόν στο κατεστημένο, για να πάρουν το μήνυμα οι ξένοι και οι εδώ εγκάθετοι τους, ότι αυτός ο Λαός  είναι  Υπερήφανος και διεκδικητικός. Ας αφήσουν κάποιοι από μας το ρουσφέτι και τα προσωπικά τους συμφέροντα  να  ξυπνήσουν  από  το λήθαργο,  να   κοιτάξουν  το γενικό  συμφέρον,  να  μη ακολουθούν και να εμπιστεύονται τα κόμματα τους,  τις  κουμπαριές   και τους  φούρνους ποξαμάθκια που δεσμεύονται πολιτικάντηδες σ’ αυτούς.
Από σήμερα λοιπόν αρχίζει μια νέα μέρα για τη Κύπρο  μας.    Ας οδηγηθούμε στο  σωστό  δρόμο,  για να τους αποδείξουμε για ακόμα  μια φορά, ότι είμαστε ΄Ελληνες Ψυχή Τε και Σώματι, Αντάξιοι των  Αγώνων των Προγόνων μας.

Με Εκτίμηση

Α. Κακουλής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...