Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Οι τρεις Έλληνες Ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής

Τρεις ευρωβουλευτές εξέλεξε η Χρυσή Αυγή προκαλώντας σοκ και δέος στο καθεστώς με τα ποσοστά θριάμβου που απέσπασε, όντας ο μοναδικός πραγματικός νικητής των εκλογών. Το δεύτερο σοκ και δέος για το καθεστώς της κλεπτοκρατίας είναι τα ονόματα των τριών εκλεγέντων, με την Χρυσή Αυγή, Ευρωβουλευτών, που από μόνα τους καταρρίπτουν τα φαιδρά κατηγορητήρια, με τα οποία τα τηλεδικαστήρια "καταδικάζουν" την Χρυσή Αυγή.

Πριν αναφέρουμε τα ονόματα των τριών άξιων Συναγωνιστών, είναι άξιο σχολιασμού το γεγονός ότι υπάρχει σαφής διαφορά ποιότητας μεταξύ αυτών και των παρταλιών του αντισυνταγματικού τόξου. Αυτό καθιστά βέβαιο ότι η Ελλάδα, μετά από τόσες δεκαετίες, θα έχει επιτέλους άξια εκπροσώπηση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, μέσω των τριών Ευρωβουλευτών της Χρυσής Αυγής.
Οι τρεις Έλληνες Ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής είναι:
Λάμπρος Φουντούλης: Ο κ. Λάμπρος Φουντούλης είναι πατέρας του Ήρωα Γεωργίου Φουντούλη, που έδωσε την ζωή στον Αγώνα για μία Ελεύθερη Ελλάδα. Ο κ. Λάμπρος θεώρησε ιερή του υποχρέωση να συνεχίσει τον Αγώνα αυτόν εις μνήμη του Γιώργου μέχρι την τελική δικαίωση. Από την πρώτη στιγμή της θυσίας είχε δηλώσει: «Είμαι περήφανος για τις Ιδέες του και τον Πατριωτισμό του Γιώργου. Είδα πως έβαλε τα στήθια του μπροστά ανοίγοντας τα χέρια για να προστατεύσει τα αδέρφια του. Δεν είμαι εγώ που θα ακυρώσω τις ιδέες και τα πιστεύω του. Εγώ ξέρω τι λεβέντη μεγάλωσα με τις αξίες και τις αρχές που με μεγάλωσε και εμένα ο πατέρας μου. Τις ίδιες αξίες μεταλαμπάδευσα και εγώ στο παιδί μου. Έγινε ένας περήφανος ΕΛΛΗΝΑΣ που ήθελε να ζήσει σε μια καλύτερη ΕΛΛΑΔΑ. Χωρίς κλέφτες απατεώνες λωποδύτες που βλέπουν τους Έλληνες σαν αριθμούς και τους ρημάζουν τις ζωές όπως τους προστάζουν οι διεθνείς τοκογλύφοι που θεωρούν την Ελλάδα αποικία τους».
Γεώργιος Επιτήδειος: Ο Αντιστράτηγος ε.α Γεώργιος Επιτήδειος κατάγεται από τα Ψαχνά Ευβοίας και γεννήθηκε το 1953. Είναι απόφοιτος της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων, της Ανωτάτης Σχολής Πολέμου και της Σχολή Εθνικής Αμύνης. Επί πλέον έχει αποφοιτήσει από το Τμήμα Βασικής Εκπαιδεύσεως Αξιωματικών Κατευθυνόμενων Βλημάτων ΧΩΚ της Ελλάδος και των ΗΠΑ και το Τμήμα Προκεχωρημένης Εκπαιδεύσεως Αξιωματικών Πυροβολικού της Σχολής Πυροβολικού της Ελλάδος και των ΗΠΑ. Έχει υπηρετήσει σε Μονάδες του Όπλου του, και ως Επιτελής στο ΓΕΣ και το ΓΕΕΘΑ. Επίσης διετέλεσε Υποδιοικητής Mεραρχίας, Διοικητής της Σχολής Πυροβολικού, Διευθυντής Διευθύνσεως και Διευθυντής Κλάδου στο ΓΕΕΘΑ. Επίσης υπηρέτησε ως Επιτελής στο Στρατηγείο των Συμμαχικών Δυνάμεων της Ευρώπης (SHAPE), το Διεθνές Στρατιωτικό Επιτελείο του ΝΑΤΟ (IMS)  και ως Διευθυντής του Τμήματος Τρεχουσών Επιχειρήσεων και Χειρισμού Κρίσεων του Στρατιωτικού Επιτελείου της Ευρωπαϊκής Ενώσεως (EUMS). Χειρίσθηκε επί πολλά έτη θέματα ΝΑΤΟ και Ευρωπαϊκής Ενώσεως (Σχέδια Επιχειρήσεων, Χειρισμό Κρίσεων, Δόγματα, Πολιτική, Ασκήσεις και Επιχειρησιακή Διοικητική Μέριμνα). Εκπροσώπησε την χώρα μας ως ανώτερος Εθνικός Αντιπρόσωπος στις συσκέψεις για τη σχεδίαση των Ασκήσεων, του Δόγματος και την Επιχειρησιακή Διοικητική Μέριμνα του ΝΑΤΟ και της Ευρωπαϊκής Ενώσεως.
Ελευθέριος Συναδινός: Ο Ελευθέριος Συναδινός γεννήθηκε το 1955 στο Άργος Ορεστικό Καστοριάς. Εισήλθε στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων το 1975 και αποφοίτησε το 1979, ως Ανθυπολοχαγός Πεζικού. Είναι απόφοιτος όλων των σχολείων του Όπλου του, όλων των Σχολείων Ειδικών Δυνάμεων, της ΑΣΠ, και της ΣΕΘΑ. Έχει υπηρετήσει σε όλους τους τύπους Μονάδων και έχει διοικήσει όλα τα κλιμάκια Διοικήσεων Ειδικών Δυνάμεων μέχρι και το Επίπεδο Ταξιαρχίας. Συγκεκριμένα, έχει διοικήσει το ΛΣ/32 ΤΑΞΠΝ, την Ε΄ΜΚ, την Λ΄ΜΚ στην Κύπρο, την Ελληνική Δύναμη Κοσσόβου (ΕΛΔΥΚΟ) και από το Μάιο του 2007 και για 2 έτη, την 1η ΤΑΞ ΚΔ-ΑΛ. Έχει υπηρετήσει επίσης ως Επιτελής στην 32 ΤΑΞΠΝ στο Β΄ΣΣ και Τμηματάρχης Σχεδίων στον Κλάδο Ολυμπιακών Αγώνων. Από το Μάρτιο του 2009 ως το Μάρτιο του 2010 στο βαθμό του Ταξιάρχου διετέλεσε Υποδιευθυντής του ΓΕΣ/ΔΕΔ όπου και προήχθη στο βαθμό του Υποστρατήγου.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/oi-treis-ellhnes-eurwbouleutes-ths-chrushs-aughs#ixzz32oA2uDgw

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...