Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

Μήνυμα προς μηδενιστές: Το ΠΝ σε ολόκληρο το Αιγαίο

imvros
Η δική μας βοήθεια προς τους αναγνώστες: αριστερότερα φαίνεται η Σαμοθράκη…
Ένα μήνυμα που λαμβάνουμε από στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων τον τελευταίο καιρό (ειδικά μετά την άσκηση “Καταιγίς 2014″ αλλά και νωρίτερα) είναι η αγανάκτησή τους για τη διαστρεβλωμένη εικόνα που παρουσιάζεται σε ορισμένα ΜΜΕ σχετικά με την κατάσταση των ΕΔ και την ισορροπία στο Αιγαίο. Το παράπονό τους είναι ότι ενώ οι ίδιοι με κόπους και προσωπικές θυσίες κρατάνε ψηλά την ετοιμότητα και διατηρούν το φρόνημα, κάποια ΜΜΕ και ιστοσελίδες (και μάλιστα αλλοδαπής ιδιοκτησίας) κάνουν ό,τι μπορούν για να μηδενίσουν την προσπάθεια.

 Κόπτονται δήθεν για την Εθνική Άμυνα, αλλά στην πραγματικότητα την υποσκάπτουν. Όχι μόνο κάνοντας θρασεία κριτική σε θέματα που αγνοούν  (π.χ. θέση πυροβόλου άρματος εντός αρματαγωγών), αλλά και διαμορφώνοντας μια εικόνα παντοδυναμίας της Τουρκίας, που τάχα αλωνίζει στο Αιγαίο ενώ το ΠΝ έχει “κλειστεί” κλπ. Όπως μας έγραψαν, το απόρρητο δεν τους επιτρέπει να “κλείσουν στόματα” με στοιχεία. Μας έστειλαν όμως μερικές  φωτογραφίες, από το Νοτιοανατολικό, το Κεντρικό και το Βορειοανατολικό Αιγαίο αντίστοιχα, που δείχνουν ότι στην “Καταιγίδα 2014″ το ΠΝ “όργωσε” ολόκληρο το ελληνικό αρχιπέλαγος.
Ειδικά για την πρώτη φωτογραφία, μας έγραψαν «ας ψάξουν οι αναγνώστες σας ποιο είναι το νησί πίσω από το ελληνικό ελικόπτερο»
imvros
Από το Βορειοανατολικό…
imia
… μέχρι το Νοτιοανατολικό Αιγαίο …
1
“Μέγα το της θαλάσσης κράτος”

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...