Κυριακή 22 Ιουνίου 2014

Παρακρατικοί εκπαιδεύονται ελεύθερα μέρα-μεσημέρι στην Λευκωσία!

Παρακρατικοί εκπαιδεύονται ελεύθερα μέρα-μεσημέρι στην Λευκωσία!
Ομάδες αναρχικών, οι οποίες αποτελούν το μακρύ χέρι του κράτους κατά των Εθνικιστών, εκπαιδεύονται κάτω από τη μύτη της κυπριακής αστυνομίας στην Λευκωσία. Σύμφωνα με αφίσα την οποία κυκλοφόρησαν οι ίδιοι σήμερα Σάββατο στο πάρκο "Ειρήνης" στην Λευκωσία στις 18.00 θα δοθούν σενάρια αυτοάμυνας για επίδοξους "αντιφασίστες".

Όπως είναι ευρέως γνωστό οι ομάδες αυτές είναι ειδικές στην διενέργεια προβοκατόρικων αντισυγκεντρώσεων σε εκδηλώσεις Εθνικιστών αφού τουλάχιστων τρεις φορές έχουν προσπαθήσει να ματαιώσουν εκδηλώσεις του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου, αποτυγχάνοντας όπως είναι φυσικό. Έχουν ως τακτική όπως φαίνεται και από τα παραδείγματα της Ευρώπης, να προκαλούν παρευρισκόμενους σε εθνικιστικές εκδηλώσεις, με την ελπίδα κάποιος να χάσει την ψυχραιμία του και να τους επιτεθεί για να τον καταδώσουν μετά σαν καλοί χαφιέδες στην αστυνομία. 
Επίσης όταν μαζευτούν πάνω από τριάντα άτομα μπορεί και να επιτεθούν σε μεμονωμένους εθνικιστές, όπως έγινε πριν ένα χρόνο στη Φανερωμένη όταν χτύπησαν ένα ζευγάρι (ρίχνοντάς τους σπρέυ πιπεριού και μπουκάλια από απόσταση βέβαια) επειδή η γυναίκα φορούσε φανέλα με μαίανδρο! 
Επειδή ο γενικός εισαγγελέας απέστειλε πριν λίγο καιρό μέσω της αστυνομίας ένα δελτίο τύπου για παραστρατιωτικές εκπαιδεύσεις, θέλουμε να τον ρωτήσουμε, τι πρόκειται να πράξει για την σημερινή εκπαίδευση σε πάρκο της Λευκωσίας; Ή μήπως οι "αντιφασίστες" κινούνται με τις ευλογίες του κράτους;
Κωνσταντίνος Δημητρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...