Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

Προσκυνά τους κατακτητές ο Κουτσοκούμνης

Προσκυνά τους κατακτητές ο Κουτσοκούμνης
Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) καταδικάζει την κίνηση του προέδρου της ΚΟΠ, κύριου Κουτσοκούμνη, να μεταβεί στα κατεχόμενα σε εκδήλωση της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας του ψευδοκράτους. Μάλιστα, δήλωσε πως η επίσκεψή του αποτελεί μεγάλη τιμή για τον ίδιο. Η ενέργεια αυτή του προέδρου της ΚΟΠ δεν είναι η πρώτη, αφού να θυμίσουμε πως στο πρόσφατο παρελθόν έθεσε θέμα ένταξης Τουρκο"κυπριακών" ομάδων στις κατηγορίες ποδοσφαίρου μας, ενώ κάλεσε τις προηγούμενες μέρες Τουρκο"κύπριους" στον διεθνή αγώνα Ιαπωνίας-Κύπρου.

Ο κύριος Κουτσοκούμνης φαίνεται πως ακολουθεί την πάγια τακτική των πολιτικών, αναγνωρίζοντας κατ' ουσίαν το ψευδοκράτος και δίνοντας κρατική υπόσταση στους κατακτητές μας. Προσβάλλει βάναυσα τη μνήμη χιλιάδων συμπατριωτών μας, που σφαγιάστηκαν από τον Αττίλα, αλλά και τις 200000 χιλιάδες Ελλήνων της Κύπρου, που μετά βίας εγκατέλειψαν τα σπίτια τους και μέχρι σήμερα ζουν στην προσφυγιά.
Χαιρετίζουμε την κοινή ανακοίνωση Συνδέσμων Φιλάθλων που καταδίκασαν τις ενέργειες του προέδρου της ΚΟΠ και επιφυλάσσονται για εκδηλώσεις διαμαρτυρίας. Σε εθνικά θέματα είναι καλό οι οπαδοί, ανεξαρτήτου ομάδας, να συντάσσονται σε ένα κοινό μέτωπο, ώστε να διαφυλάξουν τα συμφέροντα της πατρίδας μας.
Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...