Κυριακή 13 Ιουλίου 2014

Μεγάλη Αντικατοχική Πορεία - 20 Ιουλίου

Μεγάλη Αντικατοχική Πορεία - 20 Ιουλίου - ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ
Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) διοργανώνει μεγάλη παγκύπρια αντικατοχική εκδήλωση στις 20 Ιουλίου, στο οδόφραγμα του Λήδρα Πάλας στην Λευκωσία και ώρα 7:30 μ.μ., για να καταδικάσει την μαύρη επέτειο της εισβολής.

Απευθύνει αγωνιστικό κάλεσμα στο κάθε συμπατριώτη μας που δεν βολεύτηκε στην άνεση του σπιτιού και στην καλοπέραση του καναπέ, που 40 χρόνια μετά δεν ξέχασε τα όσα συνέβηκαν τον μαύρο εκείνο Ιούλη του 1974. Σε εκείνους που δεν βολεύονται σε μια λύση – ξεπούλημα, ομοσπονδίας, αλλά πάνε ενάντια στο ρεύμα τον καιρό και στην σύγχρονη κουλτούρα Ελληνοτουρκικής φιλίας. Σε όλους αυτούς που δεν προσκύνησαν το χρήμα, διαγράφοντας με μιας κάθε σελίδα ελληνικής ιστορίας.
40 χρόνια δεν είναι πολλά για να μας κάνουν να ξεχάσουμε τα κατεχόμενα εδάφη μας, τα βάσανα, τις λεηλασίες και τις βαρβαρότητες του Τούρκου εισβολέα. Το μνημόνιο και οι δανειακές συμβάσεις δεν είναι αρκετά για να ξεχάσουμε τις πατρογονικές μας εστίες.
Κυριακή – 20 Ιουλίου – Οδόφραγμα Λήδρα Πάλας – Ώρα: 7:30 μ.μ. – έχουμε χρέος να φωνάξουμε όλοι ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ.
Ξυπνούμε τον λαό μας από τον λήθαργο. Επαναφέρουμε τον αντικατοχικό αγώνα!
Όλοι στον δρόμο! Δεν χωρούν άλλες δικαιολογίες! Το έχουμε χρέος στους αγέννητους και τους νεκρούς μας …

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...