Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΩΝ‏

Οργή,  πικρία  και αγανάκτηση, νιώθουν οι συγγενείς των Αγνοουμένων  μας   με Κύπριους πολιτικούς του ΔΗΣΑΚΕΛ ακόμη και του προέδρου της Κυπριακής  Δημοκρατίας, οι  οποίοι παρευρίσκονται στις  κηδείες  των  οστών,  ΟΧΙ  προς συμπαράσταση και συμπόνια, ούτε και Τιμητικά προς τους συγγενείς και φίλους των, αλλά για επικήδειους, αναφερόμενοι στη Δ.Δ.Ο  ως  λύση του Κυπριακού προβλήματος εκμεταλλευόμενοι  τη παρουσία του Κόσμου, στηρι ζόμενοι πάντοτε στο  κοινό  ανακοινωθέν  Αναστασιάδη  –  Έρογλου  το οποίο 
προωθούν και γνωρίζουν πολύ καλά ότι, ΔΕΝ θα το πετύχουν  όσο  γονατισμένος οικονομικά κι’αν είναι αυτός ο Λαός μας. 


Ντροπή  κύριοι, ντροπή.  Ούτε λίγος σεβασμός προς τη μνήμη των Αγνοουμέ νων μας και στα πρόσωπα αυτά,  ακόμη  στα φέρετρα με τα οστά των ηρώων  μας  που έπεσαν  υπερασπιζόμενοι για τη Πατρίδα σ’ ένα πόλεμο προδοσίας.
Το ποτήρι ξεχείλισε από οργή και αγανάκτηση.       Οχι  ΜΟΝΟΝ  από  τους συγγενείς και φίλους των Αγνοουμένων μας ,αλλά απ’ όλο  τον Ελληνισμό  εξού η μεγάλη αποχή της τάξεως του πενήντα έξι τοις εκατόν στις πρόσφατες ευρωεκλογές.
Συγγενείς με τους οποίους επικοινώνησε ο φιλελεύθερος στις 17.6 2014 ( από την  ιστοσελίδα   εμπροσθοφύλακας)  ανέφεραν  πως ψυχολογικά  είναι  πολύ επώδυνο να ενημερώνεσαι ότι ο άνθρωπος σου κακοποιήθηκε ή δολοφονήθηκε με μια σφαίρα στο κεφάλι  και να πηγαίνεις  στη Εκκλησία και στο κοιμητήριο με πόνο ψυχής για να θάψεις όσα οστά απέμειναν και εκεί να γίνεσαι μάρτυρας λόγων που υποκρύπτουν μικροπολιτικές ή μικροκομματικές σκοπιμότητες.
Χαρακτήρισαν δε, ως ασέβεια προς τους νεκρούς την αναφορά σε θέματα οικο
νομίας ή ακόμη και του Κυπριακού ή και κριτικής έναντι πολιτικών αντιπάλων.
Συνεχίζοντας σε δηλώσεις λέγοντας,  όταν θέλουν  να  τιμήσουν  τους  νεκρούς μας, αυτό που θέλουμε είναι δύο λόγια για τη δράση τους για τα  γεγονότα  που οδήγησαν στη σύλληψη ή το θάνατο τους και δύο λόγια παρηγοριάς!!
Τελευταία περίπτωση που προκάλεσε αντιδράσεις (πάντα από την ιστοσελίδα
Εμπροσθοφύλακας) ήταν ο επικήδειος που εκφώνησε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας στο Δάλι.
Από το στόμα  τους  δεν ακούμε πιά τις λέξεις...
ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ - ΑΓΩΝΑΣ - ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ -ΔΙΕΚΔΙΚΩ - ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ 
ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ ΕΊΝΑΙ ΣΤΗ ΚΕΡΥΝΕΙΑ ΣΤΟΝ ΑΠΟΣΤ. ΑΝΔΡΕΑ ΣΤΗ
ΜΟΡΦΟΥ. Φαίνεται... διαφωνούν σ’αυτά οι ηγεσίες του ΔΗΣΑΚΕΛ.
Είναι πια πολύ εύκολο κανείς να καταλάβει που τους κατατάσσει.

Με Εκτίμηση         

Α. Κακουλής  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...