Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

Μολύνουν την σκέψη της νεολαίας...στα σχολεία πάει η ομοσπονδία

Μολύνουν την σκέψη της νεολαίας...στα σχολεία πάει η ομοσπονδία
Προπαγάνδα υπέρ της έκπτωτης λύσης της ομοσπονδίας θα κάνουν οι ανεκδιήγητοι πολιτικοί μάστορες στους μαθητές των λυκείων. Η απόφαση για την ένταξη της συγκεκριμένης προπαγάνδας στα προγράμματα εκμάθησης του λυκείου, ανήκει στον Υπουργό Παιδείας, Κώστα Καδή, με τις ευλογίες του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη...


Όπως μεταδίδεται στα ΜΜΕ, η απόφαση του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού είναι πολύ συγκεκριμένη και θα τύχει εφαρμογής από τη νέα σχολική χρονιά.
Η πλύση εγκεφάλου στην νεολαία θα γίνεται, είτε μέσω του μαθήματος Αγωγής του Πολίτη, είτε μέσω της Πολιτικής Οικονομίας.
Μιλώντας ο Υπουργός Παιδείας, Κώστας Καδής, ανέφερε ότι «η απόφαση είναι τα παιδιά να έχουν μία πρώτη επαφή με την έννοια της Ομοσπονδίας, στο πλαίσιο υφιστάμενων μαθημάτων και όχι με τη δημιουργία ενός νέου», σημειώνοντας ότι «η αλλαγή έχει ήδη ενταχθεί στα νέα αναλυτικά προγράμματα και θα βοηθήσει στην εξοικείωση των νέων με έννοιες που πρέπει να βρίσκονται στην καθημερινότητα του κάθε πολίτη».
Σε ερώτηση, κατά πόσο αυτό είναι το πρώτο βήμα μίας γενικότερης ενημέρωσης που πρέπει κατά την άποψη της Κυβέρνησης να υπάρξει, μας ανέφερε ότι προς το παρόν δεν γίνονται τέτοιες σκέψεις. «Κάτι τέτοιο εξαρτάται από την πορεία των διαπραγματεύσεων και σίγουρα με βάση τις εξελίξεις δεν είναι προτεραιότητα», είπε ο κ. Καδής.
Η παραπάνω ιδέα ανήκει σε ένα μεγάλο ποσοστό στον «υπερπατριώτη» Τορναρίτη. Σε δηλώσεις του ο Τορναρίτης εξέφρασε την ικανοποίησή του για τις εξελίξεις. Σημείωσε, μάλιστα, ότι «είναι αδιανόητο σαράντα χρόνια μετά οι νέοι να μην έχουν, σε μεγάλο ποσοστό, ιδέα για το τι εστί ομοσπονδία και πού ισχύει αυτό το είδος πολιτεύματος».
Συνεχίζοντας είπε πως: «Πρέπει ο κόσμος και ιδιαίτερα οι νέοι να γνωρίζουν. Πώς θα αλλάξει η ζωή μας μετά από μια ενδεχόμενη λύση; Θα είναι χειρότερα τα πράγματα ή καλύτερα, εφόσον θα μπορούμε να κυκλοφορούμε ελεύθεροι στην ίδια μας την πατρίδα», ήταν μερικές από τις τοποθετήσεις του.
Αυτοί είναι οι υπερπατριώτες που από την μία βγάζουν πατριωτικές κορώνες και από την άλλη μαχαιρώνουν πισώπλατα τον κυπριακό Ελληνισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...