Σάββατο 5 Ιουλίου 2014

ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ - ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΩΝ ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ


Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε στην Ιταλία, το τριήμερο 27,28,29 Ιουνίου, το διεθνές συνέδριο εθνικιστικών κινημάτων.
Το σημαντικό αυτό γεγονός έγινε σε ένα τόπο ιστορικό για εμάς τους Έλληνες, την Καλαβρία της Μεγάλης Ελλάδος. Στην Ελληνική αποικία του Κρότωνα που φημίζονταν για τους αρχαίους  ολυμπιονίκες του, συναντήθηκαν εκπρόσωποι των μεγαλύτερων Εθνικιστικών Κομμάτων της Ευρώπης.


Στο συνέδριο που είχε τίτλο « Ο αγώνας των Εθνικιστικών Κινημάτων στην Ευρώπη» συμμετείχαν εκτός από το ιταλικό κόμμα της Forza Nuova , το ισπανικό Democracia Nacional δια του Γ.Γ. κ.  Manuel Canduela, το βρετανικό
ΒΝΡ, με τον πρόεδρό του και απερχόμενο ευρωβουλευτή κ. Nick Griffin, το πολωνικό ΟΝR, το ρουμανικό Noua Dreapta δια του υπευθύνου Διεθνών Σχέσεων, κ. Cristian Dumitriu, του επικεφαλής της Forza Nuova στην Καλαβρία, κ. Davide Pirillo και τέλος του ΓΓ του ιταλικού Κινήματος κ. Roberto Fiore.
Στο καθόλα επιτυχημένο από κάθε άποψη συνέδριο έλαβε μέρος και το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο δια του υπευθύνου Διεθνών Σχέσεων, ο οποίος ενημέρωσε τους αντιπροσώπους εκατομμυρίων Ευρωπαίων πολιτών για την κατάσταση που επικρατεί στην Κύπρο δηλαδή για την συνεχιζόμενη κατοχή Ελληνικού και Ευρωπαϊκού εδάφους από την Τουρκία, την φτώχεια, την ανεργία, το κούρεμα των καταθέσεων, την συνεχή εγκατάσταση αλλοδαπών και εποίκων  που κατέστησαν τους Έλληνες μειονότητα στον τόπο τους, το σχέδιο διάλυσης που προτείνουν οι κυβερνώντες και ο διεθνής παράγων και τέλος για το υψηλό ποσοστό που πήρε το Ε.ΛΑ.Μ. στις ευρωεκλογές.
Επίσης διαβάστηκε η παρέμβαση εκπροσώπου του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή  ο οποίος ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για τον βρώμικο πόλεμο από το κατεστημένο που δέχεται το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών. Να σημειωθεί ότι οι Ιταλοί και Ευρωπαίοι συναγωνιστές τίμησαν την μνήμη των δύο ηρώων της Χ.Α. που έπεσαν για τις Ιδέες μας!

Κατά την διάρκεια του τριημέρου έγιναν συναυλίες, αθλοπαιδιές και συζητήσεις που κατέληξαν στην ανάγκη δημιουργίας ενός Εθνικιστικού Φορέα Ευρωπαϊκών Κινημάτων όπου θα είναι έντονη η Ελληνική παρουσία.


Ο Ρομπέρτο Φιόρε


O Νικ Γκρίφφιν

Πλήθος κόσμου



Διάφορα αγωνίσματα



Τιμήθηκε η μνήμη των συναγωνιστών της Χ.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...