Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Πρόκληση Μπουτάρη: Με το αστέρι του Δαυίδ στην ορκωμοσία του Δήμου Θεσσαλονίκης!

Την στιγμή που το αίμα ακόμη και μικρών παιδιών στην Παλαιστίνη ρέει  ζεστό στην Λωρίδα της Γάζας,  από τα εγκλήματα των Ισραηλινών φονιάδων των λαών, ο κ. Μπουτάρης εμφανίστηκε σήμερα το πρωί στην ορκωμοσία του Δήμου Θεσσαλονίκης με το αστέρι του Δαυίδ στο πέτο του! Δεν μας εκπλήσσει η θρασύτητα του κ. Μπουτάρη, μας έχει συνηθίσει σε κάθε είδους εκκεντρικότητες, αυτό όμως που είναι πράγματι εξοργιστικό, είναι η υποκρισία των και καλά “ευαίσθητων” αριστερών.

Καλά δεν παρακολουθούν τα νέα; Μάλλον όχι. Έχουν μείνει 70 (εβδομήντα!) ολόκληρα χρόνια πίσω και αναπολούν την εποχή με τους ναζί για να δώσουν νόημα στην κενή ζωή τους! Έχουν δε τόση τσίμπλα στα μάτια τους από την απλυσιά, που τους εμποδίζει να δουν τι συμβαίνει εν έτει 2014 στην Λωρίδα της Γάζας…  Να τους πληροφορήσουμε, λοιπόν, ότι υπάρχουν περισσότεροι από 2.200 νεκροί αυτή τη στιγμή και τα περισσότερα θύματα είναι γυναίκες και παιδιά.

Ο φασισμός των “αντιφασιστών”!

Όλοι θαυμάσαμε από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες με πόση “δημοκρατικότητα” συμπεριφέρθηκαν σήμερα το πρωί κατά την διάρκεια της ορκωμοσίας των δημοτικών συμβούλων στην Θεσσαλονίκη κάτι θλιβερά απομεινάρια των αριστερών ολοκληρωτικών καθεστώτων…. (Βλέπε Τρότσκι, Μάο, Στάλιν, Λένιν, Τσαουσέσκου κλπ.κλπ.). Όντως πολλή “δημοκρατική” κίνηση αυτή των αριστερών για να την πουν σε κάποιον που τον έχει ψηφίσει το 10% της πόλης του! Διόλου φασιστική και απολυταρχική η συμπεριφορά τους… Σέβονται απόλυτα τους συμπολίτες τους! Και σαν άλλοι δικτατορίσκοι με απειλές και ύβρεις, απαιτούν τον αφανισμό του 10% των ψηφοφόρων που προτίμησαν τον συνδυασμό Ελληνική Αυγή για την Θεσσαλονίκη!
2art_orkomosia2
Η ιδέα του εξάκτινου αστεριού,  ήταν μιας δημοτικής συμβούλου των Οικολόγων Πράσινων ονόματι Ελεάννα Ιωαννίδου, για να θυμίσει το Ολοκαύτωμα των 50.000 Εβραίων της Θεσσαλονίκης από τους Ναζί, ως απάντηση, λέει, στην παρουσία δημοτικών συμβούλων της Χρυσής Αυγής.  Ναι, βέβαια, ο Συναγωνιστής Ματθαιόπουλος, ο οποίος μόλις πριν λίγους μήνες έκλεισε τα 30, έχει απόλυτη ευθύνη, στο διεστραμμένο τους μυαλό για κάτι που έγινε 70 χρόνια πριν καν γεννηθεί!
Αυτοί όμως οι τόσο πολύ “ευαίσθητοι” και προπαντός “δημοκράτες” δεν έχουν σκεφτεί ποτέ να διαμαρτυρηθούν για την τουρκική εισβολή στην Κύπρο και για να μη πάμε τόσο μακριά, δεν είδαμε να διαμαρτύρονται στον Βενιζέλο, που πήγε πρόσφατα και έσφιξε τα χέρια με τους φονιάδες ναζί στην Ουκρανία! Αλλά είπαμε για αυτούς ο χρόνος έχει σταματήσει πριν 70 ολόκληρα χρόνια, με το αζημίωτο βεβαίως-βεβαίως…!
Όσο για την ρητορική μίσους των αριστεριστών ούτε λόγος από τα πορνοκάναλα της διαπλοκής!
Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί ότι η μία δημοτική σύμβουλος με την Ελληνική Αυγή για την Θεσσαλονίκη είναι ΑΜΕΑ, αλλά είπαμε η τσίμπλα τους, το μίσος τους για κάθε τι Ελληνικό, η κακία τους, η άδεια ψυχή τους, αλλά και από την άλλη η πολλή γεμάτη τσέπη τους, δεν τους άφησαν να το δουν αυτό και συνέχισαν απτόητοι τα κακοήθη συνθήματά τους με την ανοχή των παρευρισκομένων και κυρίως του υποκριτή Μπουτάρη, ο οποίος τους απείλησε ευθέως με βίαιη αποβολή εάν δεν σεβαστούν την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...