Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

Μέσω Κύπρου ο πόλεμος των τζιχαντιστών

Μέσω Κύπρου ο πόλεμος των τζιχαντιστών
Το γεγονός πως διπλοκάμπινα με κυπριακούς αριθμούς κυκλοφορίας χρησιμοποιούνται από τους τζιχαντιστές αφού πρώτα τοποθετήσουν βάση πολυβόλου δεν μας προκαλεί καμία εντύπωση. Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) έχει εδώ και καιρό επισημάνει πως τα θαλάσσια μας σύνορα και η γραμμή αντιπαράταξης έχουν καταντήσει ξέφραγο αμπέλι.

Η Κύπρος βρίσκεται σε μία ευαίσθητη γεωπολιτικά περιοχή και περιτριγυρίζεται από δυνάμεις που δίνουν μάχες επιβίωσης. Πολύ λογικά, λοιπόν, επιλέγουν οι συγκεκριμένες ομάδες χώρες με "ανοιχτά" σύνορα για να εξοπλιστούν. 
Η πιο επικρατούσα άποψη είναι πως τα διπλοκάμπινα μεταφέρθηκαν μέσω κατεχομένων. Κλείστε τώρα τα οδοφράγματα της ντροπής που έχουν διασύρει την Κύπρο σε κάθε έκφανση της πολιτικής και δημόσιας ζωής. Η αδιαφορία των κυβερνώντων με την ταυτόχρονη εμπλοκή του νησιού από τους τζιχαντιστές αναπόφευκτα θα προκαλέσει την επέμβαση άλλων, μεγαλύτερων, δυνάμεων που αντιμάχονται στους Μουσουλμάνους τρομοκράτες.
Απαιτούμε το άμεσο κλείσιμο των οδοφραγμάτων ως δίοδο παράνομου εμπορίου, τον αυστηρό έλεγχο των "πολιτικών προσφύγων" και των υπηκόων από χώρες της Μέσης Ανατολής ώστε να εξακριβωθεί εάν εμπλέκονται σε τρομοκρατικές οργανώσεις και η άμεση στρατηγική συνεργασία με χώρες με τις οποίες μπορεί να υπάρξει σύγκλιση γεωπολιτικών συμφερόντων με απώτερο σκοπό να προστατέψουν την Κύπρο σε ενδεχόμενη κρίση.
Όλα αυτά όμως βεβαίως απαιτούν και ισχυρές ένοπλες δυνάμεις σε ξηρά, αέρα και θάλασσα που θα διαφυλάξουν την ασφάλεια του Λαού και της Πατρίδας μας εάν χρειαστεί. Μοναδική πολιτική δύναμη που μπορεί να φέρει εις πέρας το δύσκολο αυτό έργο είναι το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) που έχει έρθει σε μετωπική σύγκρουση με τους χαρτογιακάδες και ασθενικούς πολιτικάντηδες που κατέστρεψαν κάθε έννοια εθνικής αξιοπρέπειας.
Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...