Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

Δελτίο Τύπου “Ιατρών του Ελληνισμού” για την άνανδρη επίθεση στην Συναγωνίστρια

Στις 23/10/2014 η ιατρός Αθηνά Ματαράγκα, μέλος των "Ιατρών του Ελληνισμού" και υποψήφια με το ψηφοδέλτιό μας στις πρόσφατες εκλογές για το Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, δέχθηκε άνανδρη επίθεση εν ώρα εργασίας στο ιδιωτικό της ιατρείο από 4 κουκουλοφόρουςΠαρουσία ασθενών της δέχθηκε χτυπήματα στην κεφαλή και προπυλακισμό με αποτέλεσμα να πέσει στο πάτωμα. Ευτυχώς, δεν υπέστη σοβαρό τραυματισμό και έχει δώσει κατάθεση σχετικά σε κλιμάκιο της ασφάλειας που ήλθε στον τόπο του συμβάντος.
Η συναγωνίστρια δηλώνει ανεπηρέαστη από την επίθεση και με ηθικό ακμαιότατο θα συνεχίσει να δίνει τον αγώνα της μαζί με τους υπόλοιπους Ιατρούς του Ελληνισμού για την πάταξη κάθε διάκρισης ενάντια στους επαγγελματίες της υγείας και στους Έλληνες πολίτες.

Το συμβάν αυτό έρχεται να προστεθεί στον από εβδομάδας εμπρησμό του αυτοκινήτου έτερου υποψηφίου με τον συνδιασμό μας και στις λεκτικές απειλές που δεχόμασταν από μέλη άλλων παρατάξεων (με  αριστερή ιδεολογία) κατά την διάρκεια των εκλογών του Ι.Σ.Α.
Οι Ιατροί του Ελληνισμού έχουν ήδη προβεί σε νομικές κινήσεις για την προστασία των μελών τους και αναμένουν την υπεύθυνη ανταπόκριση των λοιπών παρατάξεων που έλαβαν μέρος στις εκλογές, κυρίως όμως απαιτούν το προεδρείο του απερχόμενου Δ.Σ. του Ι.Σ.Α. να τοποθετηθεί δημόσια για τις επιθέσεις που έχουμε δεχθεί ως τωρα.
Είναι η πρώτη φορά που μία υποψήφια παράταξη  δέχεται τέτοιου βαθμού συκοφάντηση, λεκτικές επιθέσεις,άνανδρη χειροδικία και καταστροφή περιουσίας των μελών της; Γιατί; Ποιος μας φοβάται τόσο πολύ ώστε αφού δεν μπόρεσε να μας εμποδίσει να κατεβούμε στις εκλογές προσπαθεί τώρα να μας τρομοκρατήσει; Και τι φοβούνται τώρα που εκλέξαμε 1+1 έδρες στον Π.Ι.Σ. και πιθανότατα 1 στο πειθαρχικό συμβούλιο του Ι.Σ.Α.; Μήπως φοβούνται ότι άτομα που δεν συμβιβάζονται με τις αδικίες του συστήματος των τελευταίων 40 ετων θα μπορούν εκ των έσω να κρίνουν το σύστημα; Χαλάει η συνταγή των συστημικών παρατάξεων που δημοσίως διαφωνούν αενάως και παρασκηνιακά συμβιβάζονται;
Ένα έχουμε να πούμε:Τίποτα δεν μας φοβίζει και ο αγώνας των Ιατρών του Ελληνισμού για ένα αξιοπρεπές σύστημα υγείας για τους πολίτες και τους ιατρούς τώρα ξεκινά.
Παν. Κελεπούρης, επικεφαλής Ιατρών του Ελληνισμού 


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/deltio-tupou-iatrwn-tou-ellhnismou-gia-gia-thn-anandrh-epithesh-sthn-sunagw#ixzz3H4n8PXZ3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...