Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

Μεγάλη ενημερωτική δράση και στην Λάρνακα

Μεγάλη ενημερωτική δράση και στην Λάρνακα
Σε εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι δράσεις σε όλες τις πόλεις της Κύπρου, από τα ακούραστα μέλη του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.). Με συνεχείς δράσεις στους δρόμους, στα χωριά, τις πλατείες και τις πόλεις καθημερινά οργώνουν ολόκληρη την Κύπρο σε άνισο αγώνα με το σάπιο πολιτικό κατεστημένο.

Αυτή την φορά σειρά πήρε η Λάρνακα, όπου δεκάδες μέλη πορεύτηκαν στους κεντρικότερους δρόμους της πόλης μοιράζοντας χιλιάδες ενημερωτικά φυλλάδια σχετικά με τις θέσεις μας στην οικονομία, τις εκποιήσεις, το Κυπριακό. Επίσης διαμοιράστηκε και η μηνιαία Εθνικιστική εφημερίδα «Ελλάς του Νότου».
Τα έντυπα για ακόμα μία φορά ήταν ελάχιστα, αφού ο κόσμος ζητούσε συνέχεια φυλλάδια για να ενημερωθεί, ενώ η στήριξη του απλού λαού ήταν κάτι περισσότερο από εμφανέστατη.
Ο αγώνας συνεχίζεται αμείωτος για Εθνική και Κοινωνική αναγέννηση, ενάντια στο σαρκοφάγο σύστημα της κομματοκρατίας, που στην ανάγκη του για χρήμα κατασπαράζει καθημερινά τον απλό συμπατριώτη μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...