Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

Μέτωπο Νεολαίας: Απάντηση στην σταλινική επίθεση της ΕΔΟΝ και στις αθλιότητες της ΜΑ.ΚΙ.

Μέτωπο Νεολαίας: Απάντηση στην φασιστική επίθεση της ΕΔΟΝ και στις αθλιότητες της ΜΑ.ΚΙ.
Ως Μέτωπο Νεολαίας του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) αναγκαζόμαστε να παρέμβουμε μετά τις ανακοινώσεις των δύο μαθητικών παρατάξεων που πρόσκεινται σε ΑΚΕΛ και ΔΗΣΥ.
Είναι πραγματικά άθλιο την ίδια ώρα που ένας νέος συμπατριώτης μας ξυλοκοπήθηκε άγρια για πολιτικούς λόγους, κάποιοι να ασχολούνται μόνο με την πολιτική ταυτότητα του νεαρού. Για κάποιους φαίνεται να είναι μείζονος σημασίας η παράταξη και τα πολιτικά φρονήματα του νεαρού, για να μπορέσουν να καταδικάσουν, αφού είναι γνωστά τα "δημοκρατικά" αισθήματα των δύο μεγάλων κομμάτων και των νεολαίων τους. Εάν ο νεαρός, γι' αυτούς, πρόσκειται στο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα δεν υπάρχει κανένα θέμα.

Όσα συνέβησαν εχθές στην επαρχία της Πάφου αποδεικνύουν ξεκάθαρα από που προέρχεται η πολιτική βία στην Κύπρο. Δεν είναι η πρώτη φορά  που τραμπούκοι που πρόσκεινται σε συγκεκριμένες αριστερές εγκληματικές οργανώσεις προσπαθούν να προκαλέσουν ζημιά σε Εθνικιστές. Βεβαίως, όλα αυτά γίνονται υπό την ένοχη σιωπή και ανοχή της νεοφιλελεύθερης δεξιάς. Οι δύο αυτές ιδεολογίες, που διέλυσαν την Κύπρο, βλέπουν τους Εθνικιστές ως τους χειρότερους τους εχθρούς και τους μοναδικούς που μπορούν να χτυπήσουν το σάπιο τους κατεστημένο.
Σήμερα, εν έτει 2014, δεν αποδέχτηκαν το γεγονός πως ένας Εθνικιστής μαθητής εκλέγηκε πρόεδρος της ΕΣΕΜ Πάφου. Σκεφτείτε μόνο τι θα δοκιμάσουν εάν εκλεγεί τουλάχιστον ένας ΕΛΑΜίτης βουλευτής. Εκεί θα φανούν οι αντοχές της δημοκρατικότατης κοινωνίας στην οποία ζούμε.
Το γεγονός αυτό αποτέλεσε αφορμή ώστε οι νεολαίοι των φιλελεύθερων και των κομμουνιστών "made in USA" να τσακώνονται για το ποιος από τους δύο προωθεί το μίσος και τον φανατισμό στα σχολεία.
Εμείς, σαν Μέτωπο Νεολαίας του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) καταδικάζουμε τέτοιες σταλινικές επιθέσεις και καλούμε τα αρμόδια σώματα όπως προβούν στις απαραίτητες ενέργειες. Ελπίζουμε μόνο η δικαιοσύνη να μην είναι επιλεκτική. Από την δική μας πλευρά, δηλώνουμε ότι θα παραμείνουμε προσηλωμένοι στο στόχο μας, που δεν είναι άλλος από την στήριξη και την προάσπιση των συμφερόντων των Ελλήνων μαθητών, τονίζοντας, προς πάσα κατεύθυνση, ότι τέτοιες άνανδρες επιθέσεις δεν θα μας πτοήσουν, αντιθέτως ατσαλώνουν την πίστη μας για αγώνα.
Μέτωπο Νεολαίας
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...