Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

Η ομογένεια στηρίζει τους Εθνικιστές: Θερμή υποδοχή της Χρυσής Αυγής στην Αμερική

Η ομογένεια στηρίζει τους Εθνικιστές: Θερμή υποδοχή της Χρυσής Αυγής στην Αμερική - Φωτορεπορτάζ
Συμβαίνει τώρα: Μεγάλη προσέλευση ομογενών στην ομιλία του Ευρωβουλευτή Γεώργιου Επιτήδειου στη Νέα Υόρκη
Αυτές τις μέρες κλιμάκιο συναγωνιστών μαζί με τον Ευρωβουλευτή Γεώργιο Επιτήδειο και τον Μιχάλη Γιαννόγκωνα, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, πραγματοποιεί περιοδεία στην Νέα Υόρκη της Αμερικής. Παρά την λασπολογία και τις πολιτικές διώξεις εναντίον του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος ένα κύμα αλληλεγγύης εξαπλώνεται σε ολόκληρο τον κόσμο. 


Η τιτάνια προσπάθεια των Ελλήνων Εθνικιστών αναγνωρίζεται από ολόκληρη την υφήλιο και ο θαυμασμός για τα επιτεύγματα του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή αναδεικνύουν το Κίνημα τον Ελλήνων Εθνικιστών σε φωτοδότη για την αναγέννηση μιας Ευρώπης των Εθνών και όχι των τραπεζιτών.
Η πρώτη επίσκεψη των Συναγωνιστών έγινε στον Ιερό Ναό της Αγίας Ειρήνης στην Αστόρια και η μετάβαση έγινε περπατώντας στις γειτονιές όπου η αποδοχή από τους Έλληνες της ομογένειας ήταν θερμότατη αποδεικνύοντας ότι αν και χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από την πατρίδα το Ελληνικό στοιχείο κυριαρχεί αγνοώντας την τρομοκρατία και τις διώξεις που εξαπολύουν τα μαντρόσκυλα των διεθνών τοκογλύφων. 
Τώρα σε μια κατάμεστη αίθουσα πραγματοποιείται πολιτική εκδήλωση με ομιλητές τους συναγωνιστές Γεώργιο Επιτήδειο και Μιχάλη Γιαννόγκωνα. Η προσέλευση των ομογενών είναι εντυπωσιακή αναγνωρίζοντας τον δίκαιο αγώνα αλλά και την γελοιότητα της σκευωρίας που έχει στηθεί εις βάρος του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής Ν.Γ.Μιχαλολιάκου και των βουλευτών μας. 
Δυναμικό παρόν δίνουν δεκάδες Χρυσαυγίτες, φίλοι του Κινήματος, εκπρόσωποι Ελληνικών Συλλόγων, οι συντονιστές των Ελλήνων Εθνικιστών στην ομογένεια Κωνσταντίνος Παπαφίλης και Θεόδωρος Λιαγούρης αλλά και συναγωνιστές από Ιρλανδία, Ιταλία, Αργεντινή, Καναδά και από όλη την Αμερική. 
Πλήρες φωτορεπορτάζ ενός ημερών… 


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/sumbainei-twra-dekades-ethnikistes-sthn-omilia-tou-eurwbouleuth-epithdeiou#ixzz3HKthrS8d

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...