Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Η εποποιία του Μακεδονικού αγώνα και το σημερινό προδοτικό ψευδορωμαίικο

Η εποποιία του Μακεδονικού αγώνα και το σημερινό προδοτικό ψευδορωμαίικο
Του Μιχάλη Ν. Τσακίρη, μέλους Πολιτικού Συμβουλίου του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή
«Να ξέρετε πως αν τρέξουμε να σώσουμε τη Μακεδονία, η Μακεδονία θα μας σώσει. Θα μας σώσει από τη βρώμα όπου κυλιόμαστε, θα μας σώσει από τη μετριότητα και από την ψοφιοσύνη, θα μας λυτρώσει από τον αισχρό τον ύπνο, θα μας λευτερώσει. Αν τρέξουμε να σώσουμε τη Μακεδονία, εμείς θα σωθούμε
Ίων Δραγούμης 1907
Τα λόγια αυτά του μεγάλου και πρωτοπόρου Έλληνα διπλωμάτη, πολιτικού, λογοτέχνη, μα πάνω από όλα Εθνικιστή, που υπήρξε ο βασικός οργανωτής των ελληνικών κοινοτήτων κατά τον Μακεδονικό Αγώνα (1904-1908), αντηχούν και σήμερα σαν πύρινες φλόγες στις ψυχές εκείνων των σύγχρονων Ελλήνων, που δεν έχουν πέσει ακόμα θύμα του κοσμοπολιτισμού, της ιδεολογικής παγκοσμιοποίησης, της σιωνιστικής κρεατομηχανής συνειδήσεων και της διαστρέβλωσης – και σκόπιμης απόκρυψης - της αληθινής Ελληνικής Ιστορίας από το μεταπολιτευτικό «εκπαιδευτικό» σύστημα.

Ο Μακεδονικός Αγώνας ήταν αναμφισβήτητα μια τιτανομαχία ενάντια σε όλες τις ανθελληνικές δυνάμεις των Βαλκανίων, ένας διμέτωπος αγώνας ενάντια σε βούλγαρους κομιτατζήδες και τούρκους. Ήταν ένας αγώνας ενάντια στην προσπάθεια συνέχισης της υποδούλωσης των Ελλήνων από τους τούρκους που είχε ξεκινήσει από τα μέσα του 15ου αιώνα. Μα πάνω από όλα, ήταν ένας αγώνας για Ελευθερία.
Εκτός από την επί αιώνες καταπίεση του Ελληνισμού της Μακεδονίας από τους Οθωμανούς, υπήρχε μια προσπάθεια των βουλγάρων να εκβουλγαρίσουν τον Ελληνισμό της Μακεδονίας, τρομοκρατώντας τον συστηματικά. Η οργάνωση της Εθνικής αντίστασης από τους πρωτοπόρους του Μακεδονικού αγώνα υπό αυτές τις αντίξοες συνθήκες τρομοκρατίας και καταπίεσης του Ελληνισμού από βουλγάρους και Οθωμανούς, αποτελεί ένα κατόρθωμα που αποδεικνύει από μόνο του πως οι σύγχρονοι Έλληνες είναι άξιοι συνεχιστές των αρχαίων προγόνων τους.
Τα ελληνικά αντάρτικα σώματα διεξήγαγαν έναν δύσκολο και σκληρό αγώνα ενάντια τόσο σε βουλγάρους όσο και σε τούρκους. Έγιναν ο φόβος και ο τρόμος βουλγάρων και τούρκων. Οι αγωνιστές Μακεδονομάχοι, μισημένοι και κυνηγημένοι από βούλγαρους και τούρκους, άνοιξαν τον δρόμο για την ελευθερία, αψηφώντας κάθε κίνδυνο, ακόμα και τον θάνατο.
Έκαναν τον Ελληνισμό της Μακεδονίας να ανασάνει από την καταπίεση και την τρομοκρατία και να περάσει σταδιακά στην αντεπίθεση. Συνέβαλαν τα μέγιστα στο να εξυψωθεί το εθνικό φρόνημα των Ελλήνων της Μακεδονίας μας. Να σημειωθεί εδώ πως στον Μακεδονικό αγώνα συμμετείχαν και πολλοί σλαβόφωνοι αγωνιστές μακεδονομάχοι, οι οποίοι στις περισσότερες περιπτώσεις γνώριζαν ελάχιστα Ελληνικά, αποδεικνύοντας όμως έτσι πως η φυλετική υπόσταση και ψυχή, το αίμα, υπερτερεί της όποιας «μόρφωσης» που είναι επίκτητο χαρακτηριστικό. Αναρίθμητοι Μακεδονομάχοι λοιπόν ήταν σλαβόφωνοι ή βλαχόφωνοι.
Οι ξεχασμένοι σήμερα από το «ελληνικό» κράτος μακεδονομάχοι όπως ο Καπετάν Άγρας, ο Καπετάν Κώττας, ο Καπετάν Μίκης Ζέζας (Παύλος Μελάς) και πολλοί άλλοι, αψηφώντας τις πολιτικά ορθές επιλογές των τότε κυβερνήσεων, σήκωσαν μαζί με όλους τους αγωνιστές στους ώμους τους το βάρος της Ελευθερίας των Ελλήνων, αδιαφορώντας για το ενδεχόμενο απώλειας της ίδιας τους της ζωής.
Οι ήρωες αυτοί δυστυχώς στην σημερινή εποχή της λήθης, της μεταπολιτευτικής κρεατομηχανής της μνήμης των Εθνικών Αγώνων του Έθνους, της «πολιτικά ορθής» διπλωματίας, των «συνωστισμών» και των ανθελλήνων καθηγητάδων που λυμαίνονται τον χώρο της παιδείας σε όλες τις βαθμίδες, έχουν ξεχαστεί ή στην καλύτερη περίπτωση γίνεται μια απλή αναφορά σε αυτούς, χωρίς να εντρυφήσει το εκπαιδευτικό μας σύστημα στην ουσία του Μακεδονικού αγώνα.
Μπορεί η επικράτηση των Ελληνικών αντάρτικων σωμάτων στην Μακεδονία να μην επέφερε τότε ως άμεσο κέρδος τη Μακεδονία, επειδή μεσολάβησε το νεοτουρκικό κίνημα του 1908, το οποίο μετά την επικράτησή του οδήγησε στην απώλεια πολλών κεκτημένων των Ελλήνων, εμπόδισε όμως να χαθούν οριστικά οι περιοχές που αποτέλεσαν αργότερα την Ελληνική Μακεδονία. Με τα κατορθώματα των Μακεδονομάχων, ανακτήθηκε σε μεγάλο βαθμό η χαμένη αυτοπεποίθηση των Ελλήνων από τον πόλεμο του 1897 και άνοιξε ο δρόμος για τον υπερδιπλασιασμό της Πατρίδας μας κατά τους βαλκανικούς πολέμους.
Άσχετα με τις επιλογές των ανθελληνικών κυβερνήσεων των τελευταίων δεκαετιών, που ο ιστορικός του μέλλοντος θα τις καταγράψει ως μια μαύρη παρένθεση στην ιστορία του Έθνους μας, ο κεντρικός άξονας των Εθνικών επιδιώξεων του Ελληνισμού είναι και πρέπει να παραμείνει ένας:
Να εξασφαλίσουμε την Ελληνικότητα της Μακεδονίας και της Θράκης μας και να αγωνιστούμε σε πρώτη φάση με όλα τα διαθέσιμα μέσα για την κατάρρευση της (διεθνούς) προπαγάνδας των σφετεριστών της Ιστορίας μας. Απώτερος σκοπός του Ελληνισμού ήταν, είναι και θα είναι η ενσωμάτωση των σκλαβωμένων (και όχι χαμένων!) εδαφών της Μακεδονίας και Θράκης μας στον Εθνικό κορμό. Για να πραγματοποιηθεί αυτός ο Εθνικός σκοπός απαιτείται πρωτίστως πολιτική βούληση και ορθός γεωστρατηγικός σχεδιασμός της εξωτερικής μας πολιτικής. Χρειάζονται Έλληνες με Εθνικό φρόνημα και σιδερένια θέληση που αισθάνονται το βάρος των ευθυνών τους και δεν υποκλίνονται με κάθε δυσκολία (ή ευκαιρία;) στους αφέντες τους διεθνείς τοκογλύφους.
Αυτήν ακριβώς την πολιτική βούληση διαθέτει αποδεδειγμένα μόνον ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή, και αυτήν την πολιτική βούληση για μια Πατρίδα Ελεύθερη και Δυνατή πληρώνουν σήμερα οι παράνομα προφυλακισμένοι συναγωνιστές μας, όμηροι ενός σάπιου ψευδορωμαίικου που πρέπει να πέσει για να ανατείλει η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού. Αυτήν ακριβώς την πολιτική βούληση προσπαθούν να φιμώσουν ή να διαστρεβλώσουν τα Μέσα Μαζικού Εκφοβισμού.
Βλέπουμε με μεγάλη λύπη αλλά και οργή η Ελλάς να ακολουθεί σήμερα τις προσταγές των δυναστών τοκογλύφων, συρόμενη πίσω από τις πολιτικές επιλογές των υπηρετών του διεθνούς σιωνισμού (ΗΠΑ, «Ε.Ε.»), αναγνωρίζοντας ουσιαστικά σε όλα τα επίπεδα το ψευδοκράτος των Σκοπίων που σφετερίζεται την Ιστορία μας και το όνομα της Μακεδονίας μας. Οι σημερινοί απόγονοι των κομιτατζήδων στα Σκόπια προπαγανδίζουν διεθνώς και σχεδόν ανενόχλητοι τον σφετερισμό του ονόματος της Μακεδονίας μας και προβάλλουν μακεδονικούς αρχαιολογικούς χώρους ως δικούς τους (βλέπε: αρχαιολογικός χώρος Στόβοι, Παιονία).
Η Εθνική μνήμη και μόνον αλλά και η αναφορά στις πραγματικές πτυχές του Μακεδονικού αγώνα και η ανάδειξη του ζητήματος σε Εθνικό και διεθνές επίπεδο αποτελεί μια γροθιά ενάντια στο επικρατούν κατεστημένο, ενάντια στη σήψη και την παρακμή του μεταπολιτευτικού «εκπαιδευτικού συστήματος», ενάντια στην επιχειρούμενη από τους αμερικανοσιωνιστές πολτοποίηση των λαών μαζί με τις γλώσσες τους, τις αξίες τους, τις θρησκείες τους αλλά πρωτίστως της φυλετικής τους υπόστασης.  
Μέσα από την ορθή διδαχή της Ιστορίας του ένδοξου Έθνους μας, ακολουθώντας την αρχαία Ελληνική ψυχή που ζει μέσα μας, αθέλητα κρυμμένη, οφείλουμε όλοι οι Έλληνες να αγωνιστούμε αδελφωμένοι για τον Εθνικό σκοπό, που είναι η απελευθέρωση του Γένους μας από κάθε είδους σκλαβιά και η Εθνική ολοκλήρωση του Ελληνισμού στα πραγματικά γεωγραφικά του όρια.
Επίκαιρο όσο ποτέ στον αγώνα αυτό παραμένει το σύνθημα: Κανένας Συμβιβασμός για την Μακεδονία μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...