Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

ΕΚΤΑΚΤΟ: Μέλη της ΕΔΟΝ ξυλοκόπησαν Εθνικιστή μαθητή στην Πάφο!

ΕΚΤΑΚΤΟ: Μέλη της ΕΔΟΝ ξυλοκόπησαν Εθνικιστή μαθητή στην Πάφο!
Ένα πρωτοφανές περιστατικό έλαβε χώρα στην Πάφο πριν λίγες ώρες. Μαθητής, ο οποίος πρόσκειται στο Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ,), εξελέγη πρόεδρος της ΕΣΕΜ Πάφου μετά από ψηφοφορία σήμερα, σημειώνοντας μία μεγάλη επιτυχία για το Μέτωπο Νεολαίας και το εθνικιστικό κίνημα.

Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας όμως δεν φαίνεται να άρεσε στα μέλη της ΕΔΟΝ και αποφάσισαν να κινηθούν βασισμένοι στις παρακαταθήκες του πατερούλη Στάλιν. Όταν λοιπόν, ο μαθητής βγήκε από το κτίριο της ψηφοφορίας δέχθηκε οργανωμένη επίθεση από δεκαπέντε τραμπούκους προσκείμενους στην νεολαία του ΑΚΕΛ, με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή να βρίσκεται χτυπημένος στο νοσοκομείο. Ήδη έχει γίνει καταγγελία στην αστυνομία αφού το θύμα αναγνώρισε αρκετούς από τους επιτιθέμενους. 
Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) καταδικάζει την προκλητική και αντιδημοκρατική επίθεση και καλεί και τα υπόλοιπα κόμματα και οργανώσεις νεολαίας να καταδικάσουν την χρήση βίας από την νεολαία του ΑΚΕΛ.
Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...