Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

"Αγώνας – Πίστη – Νίκη" – Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΕΛΑΜ

"Αγώνας – Πίστη – Νίκη" – Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΕΛΑΜ
Πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία η συνεδρία της Κεντρικής Επιτροπής του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), σε μία κατάμεστη από στελέχη αίθουσα.
Κατευθυντήριες γραμμές τέθηκαν από τον Πρόεδρο του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), καθώς χαράχτηκε και η πολιτική γραμμή πάνω στην οποία θα κινηθεί το επόμενο διάστημα το Κίνημα μας, προς επίτευξη των σκοπών του.

Ακολούθως  το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου, Πέτρος Κουντουρέσιης, ανέλυσε τα οργανωτικά του Κινήματος μας και το πως πρέπει να κινηθούν οι Επαρχιακές και οι Τοπικές επιτροπές.
Έπειτα, το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου, Μιχάλης Μιχαήλ, έκανε ευρεία αναφορά στο πόσο σημαντική είναι η εφημερίδα του Κινήματος μας «Ελλάς του Νότου» αφού είναι το μοναδικό μας έντυπο, μέσω του οποίου είναι η μοναδική μας δίοδος για να εκφραστούμε.
Κλείνοντας το συνέδριο, τον λόγο πήρε ξανά ο Πρόεδρος του Κινήματος μας ορίζοντας τον τίτλο του συνεδρίου με τρεις λέξεις «ΑΓΩΝΑΣ – ΠΙΣΤΗ – ΝΙΚΗ».
Ο δρόμος που επιλέξαμε δεν είναι καθόλου εύκολος και θα περάσει μέσα από συμπληγάδες. Δεν είναι απλό να τα βάζεις ενάντια σε ένα ολάκερο σύστημα, ενάντια στα συμφέροντα. Όμως το μονοπάτι μας αποτελεί μονόδρομο αν θέλουμε ένα καλύτερο αύριο για μας και τα παιδιά μας.
Για να τα καταφέρουμε χρειάζεται ΑΓΩΝΑΣ, τον οποίο θα ατσαλώνει η ΠΙΣΤΗ μας, μέχρι να φτάσουμε στο τέρμα, που δεν είναι άλλο από την τελική ΝΙΚΗ.
ADM 1473 48c8a

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...