Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

Αποκλειστικό “ΕΜΠΡΟΣ”: Μεταμφιεσμένος σε Βούλγαρο, αλώνιζε στην Μακεδονία ο επικεφαλής της ΜΙΤ

Αποκλειστικό “ΕΜΠΡΟΣ”: Μεταμφιεσμένος σε Βούλγαρο, αλώνιζε στην Μακεδονία ο επικεφαλής της ΜΙΤ
Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Γ. Φράγκου στην εφημερίδα "Εμπρός"
Κυψέλη - Παγκράτι έχουν κάνει την διαδρομή Κωνσταντινούπολη - Θεσσαλονίκη οι πράκτορες της τουρκικής υπηρεσίας πληροφοριών, γνωστή περισσότερο ως ΜΙΤ, συλλέγοντας οτιδήποτε μπορεί να αξιοποιηθεί από το καθεστώς της Άγκυρας. Είναι τόση μάλιστα η συχνότητα των επισκέψεών τους στην Βόρεια Ελλάδα (και στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου) και η… πολυκοσμία, που οι επισκέψεις στην χώρα μας παραπέμπουν σε οργανωμένες εκδρομές τουριστικών γραφείων, όπως γίνεται εν μέρει και στην πραγματικότητα.

Αν αληθεύουν δε οι πληροφορίες μεγάλης ξένης πρεσβείας, μια βόλτα ίσως και παραπάνω πραγματοποίησε στην χώρα μας και συγκεκριμένα στην Καβάλα, τις Σέρρες και την Δράμα, όπου υπάρχουν μεγάλα στρατόπεδα του Ελληνικού Στρατού, ο επικεφαλής της υπηρεσίας, Χακάν Φιντάν. Ο περίπατός του αυτός, έγινε κάτω από την μύτη της ΕΥΠ, που αντί να ασχολείται με την εθνική αποστολή που της έχει ανατεθεί, αναλίσκεται σε ανούσιες παρακολουθήσεις και καταγραφή προσωπικών στιγμών βουλευτών και στελεχών της Χρυσής Αυγής, αλλά και επιχειρηματιών μη αρεστών στους σύγχρονους Νενέκους Βενιζέλο - Σαμαρά.
Ο... σουλατσαδόρος Φιντάν κατά τις περιοδείες του στην Μακεδονία (προσέξτε όχι στην Δυτική Θράκη που την θεωρεί δεδομένη από άποψη συγκέντρωσης πληροφοριών), παρουσιάζεται ως Βούλγαρος πολίτης τουρκικής καταγωγής όπως και δεκάδες χιλιάδες άλλοι που έχουν κατακλύσει την περιοχή. Έτσι, ανενόχλητος και υποδυόμενος διάφορους ρόλους, ακόμη και τον μεταφορέα καύσιμης ύλης, π.χ. πέλετ, μπορεί να κάνει το σεργιάνι του αποφεύγοντας κάθε επαφή με μέλη της μουσουλμανικής μειονότητας ή του προξενείου ώστε να μην αποκαλυφθεί η πραγματική του ταυτότητα. Τόσο ο ίδιος όσο και οι υφιστάμενοί του αναζητούν στοιχεία για την δεύτερη γραμμή άμυνας των Ενόπλων μας Δυνάμεων και την δυνατότητα μεταφοράς στρατιωτικού προσωπικού, μέσα στις πρώτες κρίσιμες 24 ώρες από την εκδήλωση τουρκικής επίθεσης στον Έβρο.
Ακριβώς αυτό θέλει να χαρτογραφήσει ο αμερικανοσπουδασμένος εκλεκτός του Ταγίπ Ερντογάν, με προσωπική εντολή του οποίου τοποθετήθηκε στην συγκεκριμένη θέση, ενώ κάποια τουρκικά δημοσιεύματα (εφημερίδα «Haberturk») τον θέλουν να προορίζεται μελλοντικά για διάδοχος του Τούρκου προέδρου. Διπλωμάτες της χώρας που έχει κάθε λόγο να παρακολουθεί με ανησυχία τις κινήσεις της Τουρκίας, όχι μόνο εντός της Ελληνικής Επικράτειας αλλά γενικότερα στον χώρο της Ανατολικής Μεσογείου και της Ευρασίας, υποστηρίζουν ότι δεν ενημερώνουν τις Ελληνικές αρχές, αφού οι τελευταίες στο πλαίσιο της αποψίλωσης νευραλγικών τομέων του ΓΕΕΘΑ και της ΕΥΠ από κάθε «ακροδεξιό στοιχείο», τους στέρησαν τους συνδέσμους που διέθεταν σ’ αυτούς.
Πρόκειται γι’ αυτούς που περίπου πριν 16 μήνες «βοήθησαν» στην σύνταξη απόρρητης έκθεσης για την δράση της αναδιοργανωμένης ΜΙΤ, στην οποία λόγο έχει και ένας από τους πιο στενούς συμβούλους του Ερντογάν, ο μηχανορράφος Ε. Αλά. Όπως αναφέρεται στην έκθεση που συνέταξαν Έλληνες αξιωματούχοι, οι οποίοι έχουν παραγκωνισθεί στο σύνολό τους, στόχος, εκτός των άλλων, των Τούρκων πρακτόρων είναι και η διαμόρφωση των «εσωτερικών εξελίξεων» στην Ελλάδα με την Θράκη και την Μακεδονία να χαρακτηρίζονται ζώνες «ειδικού ενδιαφέροντος».
Σε απλά Ελληνικά, η δημιουργία ασύνδετων, φαινομενικά, μεταξύ τους επεισοδίων, όπως για παράδειγμα οι ταραχές που κάθε τόσο ξεσπούν στο κέντρο της Αθήνας αλλά και των άλλων μεγαλουπόλεων από «αριστεριστές». Υπηρέτες της Άγκυρας οι «γνωστοί άγνωστοι» Πράγματι, σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες, εδώ και χρόνια, όργανα της ΜΙΤ έχουν διεισδύσει σε ομάδες «αντιεξουσιαστών». Βέβαια, για να πείσουν τους Έλληνες αριστεριστές, εμφανίζονται ως Τούρκοι ή Κούρδοι που διώκονται από το επίσημο τουρκικό κράτος. Όσο για τους εγχώριους «ψευτοτρομοκράτες», έχουν μπερδευτεί σε τέτοιο βαθμό, ώστε να μην μπορούν να ξεχωρίσουν αν συνεργάζονται με Τούρκους πράκτορες ή με μέλη αριστερών ομοϊδεατών από την γειτονική χώρα.
Η αμηχανία τους για την περίεργη συμπεριφορά των Τούρκων «συντρόφων» είναι δε τόσο μεγάλη, που σε μια περίπτωση κατά την οποία προμηθεύτηκαν ελαφρύ οπλισμό απ’ αυτούς, διαπίστωσαν έκπληκτοι ότι ο άνθρωπος που τους τον παρέδωσε, είναι υπάλληλος του τουρκικού προξενείου στην Κομοτηνή. Ο τελευταίος υπέπεσε στο σφάλμα να φωτογραφηθεί σε εκδήλωση της Τουρκικής Ένωσης Δυτικής Θράκης δίπλα στον παράνομο μουφτή και σε παράγοντες της μουσουλμανικής μειονότητας που ελέγχονται από την Άγκυρα. Η εν λόγω φωτογραφία που αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα, τους (εξ)ανάγκασε να είναι πλέον προσεκτικοί στις επαφές τους με οργανώσεις της απέναντι πλευράς του Αιγαίου.
Το πρόβλημά τους είναι ότι στις τάξεις της οργάνωσης Επαναστατικό Απελευθερωτικό Λαϊκό Μέτωπο (DHKP-C), την παλιά Ντεβ Σολ, έχουν παρεισφρήσει πράκτορες των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών. Όσο για την δράση των τελευταίων στο «ξέφραγο αμπέλι» που ονομάζεται Ελλάδα, είναι ενδεικτικό ότι ο πρώην Τούρκος πρωθυπουργός Μεσούτ Γιλμάζ έχει αποκαλύψει ότι την ευθύνη για τις μεγάλες πυρκαγιές που μετέτρεψαν ολόκληρες περιοχές της χώρας μας σε αποκαϊδια, την είχαν Τούρκοι πράκτορες. Η υπόθεση αυτή, παρά την σοβαρότητά της, ποτέ δεν διερευνήθηκε σε βάθος και ο σχετικός φάκελος που σχηματίσθηκε εάν δεν έχει καταλήξει στον κάλαθο των απορριμμάτων, έχει τεθεί στο αρχείο, ώστε κάποια ημέρα σκονισμένος, όπως θα είναι, να πεταχθεί.
Με την ανάληψη της ΜΙΤ από τον Φιντάν, άλλαξε και το δόγμα της συγκεκριμένης υπηρεσίας που πέρα από την συλλογή πληροφοριών, επεκτείνεται και στις ψυχολογικές επιχειρήσεις, ενώ αποκτά καθαρά στρατιωτική δομή. Ήδη, από τις αρχές του 2013, λειτουργεί εντός των κόλπων της ΜΙΤ σώμα «κομάντος». Πρόκειται για καταδρομείς και βατραχανθρώπους εξειδικευμένους σε χειρουργικά χτυπήματα στόχων, τα οποία θα εμφανίζονται ως επιθέσεις τρομοκρατών π.χ. όπως η δολοφονία πολιτικού ή επιχειρηματία δυτικής χώρας στην Αθήνα. Η αναμορφωμένη τουρκική υπηρεσία έχει αποκτήσει και την αρμοδιότητα του «φακελώματος» του διαδικτύου, της προπαγάνδας και της δημιουργίας παρανόμων ιστοσελίδων που στο παρελθόν ανήκαν στο τουρκικό ΓΕΕΘΑ, όταν αρχηγός του ήταν ο στρατηγός Ιλκέρ Μπασμπούγ, που προφυλακίσθηκε γιατί ήρθε σε σύγκρουση με τον Ερντογάν.
Ποιος είναι ο Φιντάν και η Φενερμπαχτσέ
Με πτυχίο πολιτικών επιστημών στο Πανεπιστήμιο του Μέριλαντ των ΗΠΑ και διδακτορικό στο Πανεπιστήμιο Μπίλκεντ με ειδίκευση στην χρησιμοποίηση των νέων τεχνολογιών, ο Φιντάν διετέλεσε επί σειρά ετών (1986 έως το 2001) αξιωματικός στον τουρκικό στρατό. Τα μισά απ’ αυτά τα χρόνια τα έζησε στην βάση της ταχείας επέμβασης του ΝΑΤΟ στην Γερμανία. Ξαφνικά παραιτήθηκε και συνέχισε την σταδιοδρομία του ως σύμβουλος στην πρεσβεία της Αυστραλίας στην Άγκυρα. Και από εκεί απεχώρησε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες για να αναλάβει επιτελική θέση στον τουρκικό Οργανισμό Ανάπτυξης και Συνεργασίας. Από το 2007 μέχρι το 2010 ήταν ειδικός σύμβουλος του Ερντογάν για τις μυστικές υπηρεσίες της Τουρκίας. Ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι επαφές ή μάλλον οι δεσμοί που διατηρούσε με τον μέντορα του Τούρκου προέδρου, ισλαμιστή ιμάμη Φετουλάχ Γκιουλέν, ο οποίος πλέον έχει εξελιχθεί στον χειρότερο εχθρό του.
Για τον ίδιο, υπάρχει μυστήριο τόσο για την προσωπική του ζωή (το μόνο που γνωρίζουν όλοι είναι, ότι είναι παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών), όσο και για τις πολιτικές του βλέψεις, καθώς μαζί με τον Τούρκο πρωθυπουργό Αχμέτ Νταβούτογλου είναι υπέρμαχοι της ανάδειξης της Άγκυρας σε περιφερειακή δύναμη. Ο 46χρονος σήμερα άνδρας που ενορχήστρωσε, σύμφωνα με αναφορές μυστικών υπηρεσιών, το περιστατικό με το πλοίο «Μavi Marmara» που μετέφερε «ακτιβιστές» (μεταξύ των οποίων και πολλοί Τούρκοι στην Γάζα και δέχτηκε την επίθεση των Ισραηλινών δυνάμεων που σκότωσαν εννέα επιβαίνοντες σ’ αυτό), φέρεται να ‘χει σχέση με την ISIS. Με μεσολάβησή του φτάνει οπλισμός στους τζιχαντιστές, πουλιέται το πετρέλαιο του Ισλαμικού Χαλιφάτου στο εξωτερικό, διευκολύνονται οι «εθελοντές» από την Ευρώπη να επανδρώσουν τις τάξεις των μουσουλμάνων φονταμενταλιστών που έχουν εγκαταστήσει υβρίδιο κράτους σε Συρία και Ιράκ.
Τελευταία ασχολήθηκε και με το ποδόσφαιρο αλλά όχι στην χώρα του αλλά στην Δυτική Θράκη. Με παραίνεσή του άνοιξε σύνδεσμος της Φενερμπαχτσέ στα Αρριανά της Ροδόπης, μια περιοχή περίπου 35 χιλιόμετρα έξω από την Κομοτηνή, που έχει δήμαρχο μουσουλμάνο και έχει επικριθεί πολλές φορές για «αλισβερίσι» με το τουρκικό προξενείο. Επιδίωξή του φυσικά είναι να εκτουρκίσει τους μη τουρκόφωνους πληθυσμούς μέσω της στρογγυλής θεάς, δημιουργώντας πυρήνες τουρκικών ποδοσφαιρικών ομάδων.
Το ίδιο πρόσωπο βρίσκεται πίσω από την σύσταση του Κόμματος Φιλίας - Ισότητας - Ειρήνης (DΕΒ), που καταγράφηκε, με ποσοστό άνω του 45% στις πρόσφατες ευρωεκλογές, σε Ξάνθη και Κομοτηνή. Πρόκειται για ένα οργανωμένο σχέδιο που απώτερη κατάληξή του θα είναι η προκήρυξη δημοψηφίσματος για την ανεξαρτησία της περιοχής στα πρότυπα της Κριμαίας. Ο κολλητός του Φιντάν, επικεφαλής του DEB Μουσταφά Αλή Τσαβούς πέτυχε με την ανοχή των εθνοπροδοτικών κομμάτων (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΡΗΜΑΔ), να μεταφερθούν χιλιάδες Τούρκοι, Ελληνικής υπηκοότητας, πολλοί εκ των οποίων είχαν εκκρεμείς υποθέσεις με την Ελληνική Δικαιοσύνη, στις κάλπες που είχαν στηθεί στα μειονοτικά χωριά. Οι συγκεκριμένοι... εκδρομείς που το Ελληνικό κράτος επέτρεψε την είσοδό τους μαζί με εκατοντάδες μουσουλμάνους που εξαγοράσθηκαν, διαμόρφωσαν ένα αποτέλεσμα, που κακά μαντάτα προμηνύει για το μέλλον της χώρας μας.
Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι το προξενείο της Κομοτηνής διαχειρίζεται στα φανερά πάνω από 30 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο και στα κρυφά υπερτετραπλάσια. Στο πρόσφατο παρελθόν είναι γνωστό ότι κάθε μέλος της μουσουλμανικής μειονότητας που δήλωνε Τούρκος έπαιρνε για την οικογένειά του μηνιαίως το ποσό των 200 ευρώ, ενώ εάν οι γονείς έστελναν τα παιδιά τους στα παράνομα, τουρκόγλωσσα σχολεία, εισέπρατταν 800 ευρώ που αυξανόταν στα 1000 αν το κορίτσι φορούσε μαντίλα.
Και βέβαια για όσους θεωρούν τα συσσίτια της Χρυσής Αυγής προς τους χιλιάδες οικονομικά ασθενέστερους Έλληνες «πράξεις μίσους και ρατσισμού», να τους υπενθυμίσουμε ότι σε τακτική βάση η Άγκυρα οργανώνει, με τις ευλογίες των ραγιάδων που μας κυβερνούν, διανομές τροφίμων στην Θράκη, στέλνοντας δεκάδες νταλίκες με όλα τα καλούδια.Σε μια τέτοια εκδήλωση πέρυσι στην Ροδόπη, ο Τούρκος υπουργός Υγείας Μεχμέτ Μουεζίνογλου, χαρακτήρισε με περίσσιο θράσος την Θράκη «κομμένο χέρι της Τουρκίας», παρουσία των Ελλήνων μουσουλμάνων βουλευτών της περιοχής.
Το χειρότερο είναι ότι τα φορτηγά που μεταφέρουν είδη πρώτης ανάγκης, ακόμη και κρέατα, δεν υπόκεινται σε κανένα έλεγχο από την Ελληνική πολιτεία, η οποία έχει αφήσει την περιοχή στο έλεος της νεολαίας του DEB. Οι τελευταίοι, προς δόξαν των γιουσουφακίων που μας κυβερνούν, κυκλοφορούν με λευκές μπλούζες που γράφουν «Είμαστε εγγόνια Οθωμανών». Και βέβαια μην ξεχνάμε τα δάνεια που χορηγεί αφειδώς η τουρκική τράπεζα Ziraat, ακόμη και σε Έλληνες στρατιωτικούς. Έχει, κι αυτό την σημασία του.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/apokleistiko-empros-metamfiesmenos-se-boulgaro-alwnize-sthn-makedonia-o-epi#ixzz3KBQpbw3y

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...