Πέμπτη 1 Ιανουαρίου 2015

Εθνική πολιτική γιατί χανόμαστε ...

Εθνική πολιτική γιατί χανόμαστε ...

Δυστυχώς η προαναφερόμενη έρευνα απεικονίζει γλαφυρά την πικρή πραγματικότητα στην Κυπριακή κοινωνία. Οι αντιλαϊκές πολιτικές που ακολουθούνται τα τελευταία χρόνια και κυρίως τα αποτελέσματα της τυφλής υποταγής στα ξένα αφεντικά, τους διεθνείς τοκογλύφους, που ακολουθεί πιστά η μνημονιακή κυβέρνηση Νίκου Ανανστασιάδη, έχουν μετατρέψει την Κύπρο σε μια υπέργηρη πολιτεία.
Τόσο η υπογεννητικότητα, όσο και η μαζική φυγή των νέων σε ξένες πολιτείες έχουν σαν αποτέλεσμα την επικίνδυνη μείωση του πληθυσμού.
Για να αλλάξουν άρδην τα αρνητικά αυτά δεδομένα χρειάζεται μια κυβέρνηση με Εθνικούς και Κοινωνικούς προσανατολισμούς.
Άλλωστε, πάγια θέση του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) ήταν να δημιουργηθούν οι απαραίτητες υποδομές, βάζοντας επιτέλους τέρμα στην μαζική φυγή των νέων μας. Δεν γίνεται για παράδειγμα να υπάρχουν άνεργοι συμπατριώτες μας και όμως να εργοδοτούνται αλλοδαποί σε θέσεις που μπορούν να καλυφθούν εύκολα από τα δικά μας παιδιά.
Πρέπει επίσης να υποστηριχθεί η μητρότητα, έμπρακτα και όχι με λόγια, καθώς επίσης και ο κατακερματισμένος θεσμός της οικογένειας. Πρέπει να υπάρξουν τα κατάλληλα μέτρα προς αναστήλωση των οικογενειών αλλά και να δοθούν τα απαραίτητα κίνητρα προς αύξηση της γονιμότητας. Δυστυχώς, τα αντιλαϊκά μέτρα που λαμβάνονται σήμερα, συντελούν στο εντελώς αντίθετο, όπως μας επιβεβαιώνει η σχετική έρευνα.
Πρέπει να αφεθούν στο περιθώριο οι ξοφλημένες πολιτικές του κομμουνισμού και του νεοφιλελεύθερου καπιταλισμού και να ενσκύψουμε στα πραγματικά προβλήματα της Κοινωνίας, με Εθνικές βλέψεις. Είναι καιρός κάποιοι να αφήσουν στην άκρη το οικονομικό και κομματικό συμφέρον, αλλιώς σε λίγα χρόνια θα θρηνούμε. Θα αναγκαστούμε να βάλουμε ταμπέλα «το μαγαζί κλειστό» και από κάτω με τεράστια γράμματα «Ζητούνται ΕΛΛΗΝΕΣ».
Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...