Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Οι φυλακές δεν σταμάτησαν τον Αγώνα για μια ισχυρή Ελλάδα, ελεύθερη από τα δεσμά των τοκογλύφων


Χιλιάδες Έλληνες Εθνικιστές άκουσαν όρθιοι το Αγωνιστικό μήνυμα του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικόλαου Γ. Μιχαλολιάκου στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Αθήνας.

Μέσα από τα κελιά της Τιμής με στεντόρεια φωνή ο Αρχηγός κάλεσε όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες να δώσουν μαζί με την Χρυσή Αυγή τον Αγώνα για μια ισχυρή Ελλάδα, ελεύθερη από τα δεσμά των τοκογλύφων.
Η πρωτοφανής σκευωρία της Χούντας Σαμαρά και μιας συμμορίας επιόρκων παραδικαστικών κατά του τρίτου πολιτικού κόμματος στην Ελλάδα, δεν στάθηκε ικανή να λυγίσει τον αδιάκοπο Αγώνα των Ελλήνων Εθνικιστών.
Την Κυριακή 25 Ιανουαρίου θα γραφτεί Ιστορία, καθώς η Χρυσή Αυγή με την ηγεσία της πολιτικά διωκόμενη και παράνομα φυλακισμένη θα αναδειχθεί ως η τρίτη πολιτική δύναμη της Χώρας και θα αποτελέσει την πραγματική Εθνική Αντιπολίτευση. 


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/n.-g.-michaloliakos-oi-fulakes-den-stamathsan-ton-agwna-gia-mia-ischurh-ell#ixzz3PWryA3Of

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...