Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015

Η Ελλάδα θα νικήσει - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Η Ελλάδα θα νικήσει -  Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου
Η συνεδρίαση της Βουλής της 29ης Δεκεμβρίου 2014 ήταν από κάθε άποψη ιστορική. Για πρώτη φορά στη νεότερη πολιτική ιστορία, οι Εθνικιστές αποτέλεσαν την δύναμη εκείνη, η οποία καθόρισε τις εξελίξεις όσο και αν το αρνούνται αυτό τόσο οι από κεντροδεξιά όσο και οι από κεντροαριστερά αντίπαλοί μας. Χ
Χωρίς την ψήφο της Χρυσής Αυγής δεν θα ήταν δυνατόν να έχουμε σήμερα την πτώση της κυβερνήσεως Σαμαρά.

Ευκαιρίας δοθείσης θα πρέπει για μία ακόμη φορά να αναφερθούμε στις βρωμερές και τρισάθλιες φήμες, οι οποίες υπήρχαν για το Κίνημα μας, και οι οποίες διασπείροντο ωσάν βάκιλοι μέσα από τα δημοσιογραφικά γραφεία, μέσα από τη χολέρα αυτή που λέγεται διαπλοκή, πουλημένα κανάλια και πουλημένες εφημερίδες. Έλεγαν, ούτε λίγο ούτε πολύ, ότι η Χρυσή Αυγή έχει κάνει συμφωνίες κάτω από το τραπέζι και ότι θα δώσει τις ψήφους της στο καταρρέον καθεστώς Σαμαρά - Βενιζέλου. Διαψεύστηκαν από την αλήθεια, που όσο και αν την κρύβουν αυτή στο τέλος λάμπει σαν χρυσός. Η αλήθεια αυτή που έλαμψε στην συνεδρίαση της 29ης Δεκεμβρίου, ήταν οι 16 ψήφοι κατά του καθεστώτος του μνημονίου των Αγωνιστών της Χρυσής Αυγής.
Θα πρέπει επίσης να αναφερθούμε στην τραγική δήλωση Δήμα, ο οποίος είχε την προπέτεια να πει ότι «δεν θέλει τις ψήφους της Χρυσής Αυγής», την ίδια στιγμή που η Χρυσή Αυγή, με επίσημη ανακοίνωσή της, είχε δηλώσει ότι δεν πρόκειται να ψηφίσει ως πρόεδρο της δημοκρατίας έναν υπουργό της κυβερνήσεως Παπαδήμου, μίας από τις πλέον σκληρές κυβερνήσεις του Μνημονίου, η οποία ήταν υπεύθυνη - και αυτή - για τα δεινά τα οποία υποφέρει ο Ελληνικός Λαός.
Μαζί με τον Δήμα είχαμε και κάποιους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, οι οποίοι αναλόγως εξέφραζαν την δυσαρέσκεια, την απαρέσκεια, την οργή τους για την περίπτωση κατά την οποία η Χρυσή Αυγή θα ψήφιζε τον Σταύρο Δήμα για πρόεδρο της δημοκρατίας. Όλα αυτά ήταν υποκρισίες εκ του περισσού και δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι οι δηλώσεις αυτές έγιναν όχι πριν την πρώτη ή την δεύτερη, αλλά πριν την τρίτη ψηφοφορία. Στην πραγματικότητα - θα το πω με πολύ απλά λόγια - ήθελαν να μας εξαγοράσουν, αλλά συνάντησαν τείχος! Αυτή τη φορά δεν είχαν να κάνουν με αστούς, ακροδεξιούς πολιτικάντηδες, όπως τον καιρό της «Εθνικής Παρατάξεως», στην δεκαετία του 80', όταν εξαγόρασαν τις ψήφους τους και εξέλεξαν πρόεδρο της δημοκρατίας.
Αυτή τη φορά είχαν απέναντι τους Εθνικιστές, είχαν απέναντι τους Χρυσαυγίτες, είχαν απέναντι τους ανθρώπους, οι οποίοι είναι υπερήφανοι, γιατί μέσα από τα κελιά της άδικης φυλακίσεως τους αντιμετωπίζουν με πείσμα και επιμονή, γεμάτοι ιδανικά, τον Αγώνα και δεν υποχωρούν προ ουδενός, προκειμένου να υπηρετήσουν την Μεγάλη Ιδέα, την Ιδέα του Εθνικισμού.
Στην πραγματικότητα η κυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου θα μπορούσε να έχει πέσει από τον Μάιο με τις Ευρωεκλογές. Φρόντισαν, όμως, με τρόπο άδικο και παράνομο, χρησιμοποιώντας παρακρατικούς μηχανισμούς και επίορκους, οι οποίοι παριστάνουν τους δημόσιους λειτουργούς, να μας έχουν στη φυλακή και να περιορίσουν το ποσοστό της Χρυσής Αυγής. Αυτή η δυνατότητά τους, όμως, εξανεμίστηκε και έτσι, όχι από τις ψεύτικες και στημένες δημοσκοπήσεις, αλλά από την πραγματικότητα των Ευρωεκλογών του Μαΐου, η Χρυσή Αυγή ανεδείχθη τρίτη πολιτική δύναμη με 9,4% και συνεχίζει τον Αγώνα.
Είμαστε άδικα, χωρίς στοιχεία στη φυλακή και αυτό πλέον το έχει αντιληφθεί η πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού και για τον λόγο αυτό πολλοί από αυτούς θα τιμωρήσουν το άδικο και την παρανομία, δίνοντας εμπιστοσύνη στο Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών, ψηφίζοντας στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου την Χρυσή Αυγή. 29 Δεκεμβρίου 2014 και επιτέλους έπεσε η κυβέρνηση της διαπλοκής, της διαφθοράς και στο σημείο αυτό να θυμηθούμε τον βρώμικο   και σιχαμερό ρόλο που έπαιξαν τα κανάλια των πλουτοκρατών, τα οποία υποστήριζαν και υποστηρίζουν ακόμη και σήμερα την κυβέρνηση του Μνημονίου. Όλοι αυτοί μας θέλαν τελειωμένους, θέλαν την Χρυσή Αυγή να μην υπάρχει. Όμως η Χρυσή Αυγή υπάρχει παντού, στις πόλεις και τα χωριά, στις πλατείες, στους δρόμους, παντού! Όπου υπάρχουν Έλληνες, υπάρχουν Χρυσαυγίτες!
Πέρα από την δικαιολογημένη και από την Θεία Δίκη αναμενόμενη πτώση της κυβερνήσεως Σαμαρά, αυτής της αμαρτωλής κυβερνήσεως, είχαμε και την δεδομένη αποτυχία της στα τρία - σχεδόν - χρόνια διακυβερνήσεως της χώρας από αυτήν. Είχαμε μία κατάρρευση της οικονομίας. Η περίφημη «ανάπτυξη» υπήρχε μόνο στην αρρωστημένη φαντασία του Σαμαρά και των αυλικών του. Η ανεργία κάλπαζε και καλπάζει. Η φτώχεια απλώνεται! Ταυτόχρονα, στα Εθνικά Θέματα υπάρχουν διαρκείς υποχωρήσεις.
Υπήρχε, όμως, και ένας άλλο τομέας, στον οποίο η κυβέρνηση Σαμαρά θέλησε να παίξει έναν πονηρό και ύπουλο ρόλο. Ήταν το θέμα των λαθρομεταναστών, όπου έβγαινε ο Σαμαράς και έλεγε ότι «θα ανακαταλάβει τις πόλεις των Ελλήνων», ότι «θα δώσει λύση στο πρόβλημα» και «θα ξαναγίνουν οι πόλεις και τα χωριά ελληνικά». Δεν έκανε τίποτε και όλοι θυμόμαστε με γέλιο και θυμηδία τον καφέ που έπινε με τον τότε υπουργό δημοσίας τάξεως, Δένδια, στην Ομόνοια θέλοντας να μας πει ότι «η Ομόνοια καθάρισε». Όμως η Ομόνοια δεν καθάρισε, ούτε η Ελλάδα, είναι γεμάτη εγκληματίες, είναι γεμάτη λαθρομετανάστες, οι οποίοι αποτελούν ένα μεγάλο εθνικό και κοινωνικό πρόβλημα.
Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, η 25η Ιανουαρίου 2015 ας είναι η μέρα της Ελευθερίας του Ελληνικού Λαού. Ας ρίξετε όλοι εσείς, με τη δύναμη του Αγώνα σας, στο καλάθι των αχρήστων τις ψεύτικες και στημένες δημοσκοπήσεις. Από το κελί μιας φυλακής εύχομαι σε όλους τους Συναγωνιστές και όλες τις Συναγωνίστριες καλό Αγώνα για μία ακόμα νίκη της Χρυσής Αυγής, που είναι η μοναδική εγγύηση για να υπάρχει μία Εθνική Φωνή στο Κοινοβούλιο, για να υπάρχει Εθνικός Αγώνας στη χώρα, για να υπάρχει Εθνική Αντίσταση ενάντια στην ξενοκρατία των ξένων τοκογλύφων και των λαθρομεταναστών, οι οποίοι απλώνονται παντού μέσα στην Πατρίδα μας. 
Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ
ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ


Διαβάστε περισσότερα: Η Ελλάδα θα νικήσει - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου | Χρυσή Αυγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...