Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

Τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας η Χρυσή Αυγή - Ο αγώνας για Πατρίδα και Ελευθερία συνεχίζεται!

Τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας η Χρυσή Αυγή - Ο αγώνας για Πατρίδα και Ελευθερία συνεχίζεται!
Του Μιχάλη Ν. Τσακίρη, μέλους Πολιτικού Συμβουλίου του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή 

Σε πείσμα του τεχνητού τρομολαγνικού κλίματος που καλλιεργείται συστηματικά από τους ορκισμένους εχθρούς του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, η Χρυσή Αυγή αναδείχθηκε και στις τελευταίες εκλογές τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας, παρά τις διώξεις, την τρομοκρατία, τις δολοφονίες, την φίμωση, την διακοπή οποιασδήποτε χρηματοδότησης και τον οχετό λάσπης εκ μέρους των συστημικών ΜΜΕ.

Για αυτό το πρωτοφανές επίτευγμα, το οποίο οφείλεται στη ατσάλινη θέληση της (ακόμα!) παράνομα έγκλειστης ηγεσίας του Κινήματος, αλλά και στην αυταπάρνηση των στελεχών, υποστηρικτών και φίλων του κινήματος μας, οφείλουμε να εκφράσουμε ένα μεγάλο ΕΥΓΕ σε όλους τους Συναγωνιστές και σε όλες τις Συναγωνίστριες που έκλεισαν τα αυτιά τους απέναντι στις σειρήνες του ψευδορωμαίικου και όργωσαν κυριολεκτικά κάθε γωνιά της Ελλάδος, προκειμένου να γνωστοποιήσουν στον Ελληνικό λαό το πολιτικό μας πρόγραμμα, ένα πρόγραμμα εξόδου από την κρίση και κυρίως ένα πολιτικό πρόγραμμα Εθνικής Ανεξαρτησίας και προόδου του Ελληνικού Γένους.
Ο Λαϊκός Σύνδεσμος – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, κυριολεκτικά μόνος ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΟΛΩΝ, με μόνο όπλο του την αλήθεια και την αγάπη προς την Πατρίδα, κατάφερε να διεμβολίσει το διεφθαρμένο, κλεπτοκρατικό πολιτικό σύστημα της «μεταπολίτευσης», προκαλώντας την συνεργασία των δήθεν «αριστερών» και των δήθεν «δεξιών» πολιτικών δυνάμεων, υπό τον φόβο της λήψης εντολής σχηματισμού κυβέρνησης από τον παράνομα προφυλακισμένο Γ.Γ. του Κινήματός μας, Συναγωνιστή Μιχαλολιάκο Νικόλαο.
Από αυτό και μόνον είναι εμφανές ότι τα «δεξιά» και «αριστερά» αποκόμματα όλων των αποχρώσεων του λεγόμενου «συνταγματικού τόξου» αποτελούν τις δύο όψεις του ιδίου νομίσματος, πράγμα που θα γίνει σαφές στον Ελληνικό λαό στο άμεσο μέλλον, αφού θεωρείται βέβαιο πως παρά τις αρχικές φανφάρες της νέας συγκυβέρνησης, η υποχωρητικότητα στα Εθνικά μας θέματα και η αντιλαϊκή πολιτική υπό την καθοδήγηση των διεθνών τοκογλύφων θα συνεχιστεί, έστω υπό διαφορετική ονομασία. 
Η Χρυσή Αυγή, αρνούμενη να συμβιβαστεί ή να υποχωρήσει από τις πολιτικές θέσεις της ούτε χιλιοστό, συνεχίζει τον όμορφο αλλά δύσκολο αγώνα ενάντια στις «δεξιές» και «αριστερές» επιλογές του συστήματος, αποτελώντας ήδη την μοναδική ΕΘΝΙΚΗ αντιπολίτευση της Πατρίδας μας. 
Καλούμε όλους τους Έλληνες να πυκνώσουν τις τάξεις του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. 
Με Πίστη στο Θεό και στις προαιώνιες αξίες του Ελληνισμού, συνεχίζουμε ακάθεκτοι, σε κάθε γωνιά της Ελλάδος, μέχρι την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ του Ελληνισμού! 
Ζήτω η Νίκη!


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/trith-politikh-dunamh-ths-chwras-h-chrush-augh-o-agwnas-gia-patrida-kai-ele#ixzz3QJlS7Y5M

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...