Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

Να προβληματίσουν οι συλλήψεις τρομοκρατών

Να προβληματίσουν οι συλλήψεις τρομοκρατών
Οι τελευταίες συλλήψεις λαθρομεταναστών σε Λεμεσό και Λευκωσία που σχετίζονται με τρομοκρατικές ισλαμιστικές οργανώσεις, επιβεβαιώνουν πλήρως τις θέσεις του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) όσον αφορά την μεταναστευτική πολιτική, αλλά και το προβληματικό άνοιγμα των οδοφραγμάτων.
Ήδη στα χέρια της αστυνομίας βρίσκονται δύο αλλοδαποί, οι οποίοι καταζητούνται και από την Ιντερπόλ, ενώ άλλοι 16 πέρασαν από πολύωρη ανάκριση.

Οι … ευπαθείς μετανάστες που απολάμβαναν την ζωή τους στην Κύπρο, μέσω των διαφόρων επιδομάτων που χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος, αποφάσισαν στον ελεύθερο χρόνο τους να ασχοληθούν με τρομοκρατικές οργανώσεις αλλά και χτυπήματα!
Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα εδώ και πολύ καιρό έχει προειδοποιήσει τους αρμοδίους ότι τα κατεχόμενα εδάφη μας αποτελούν άντρο ισλαμιστικής τρομοκρατίας. Για αυτόν τον λόγο ζητήσαμε το άμεσο κλείσιμο των οδοφραγμάτων.
Επίσης, απαιτούμε την άμεση απέλαση όλων των λαθρομεταναστών, οι οποίοι με διάφορα προσχήματα μεταναστεύουν στα εδάφη της Κυπριακής Δημοκρατίας, ζητώντας είτε πολιτικό άσυλο είτε οικονομικά βοηθήματα.
Θα πρέπει επιτέλους οι Αρχές να εφαρμόσουν τις θέσεις του Εθνικού  Λαϊκού Μετώπου  (Ε.ΛΑ.Μ.) για άσκηση σοβαρής μεταναστευτικής πολιτικής, προτού ζήσουμε και στην Κύπρο καταστάσεις παρόμοιες με εκείνες της Γαλλίας και των άλλων ευρωπαϊκών χωρών.
Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...