Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

Ο ΣΟΙΜΠΛΕ ΛΥΠΑΤΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ


Αποστομωτική  απάντηση  έδωσε ο  Πρωθυπουργός  της  Ελλάδος Αλέξης Τσίπρας στον Σόϊμπλε,  ο οποίος  εξεστόμισε  όξος  και  χολή εναντίον του Ελληνικού Λαού ότι, λυπάται...τους Έλληνες.
 Όφειλε ο Μέγας Ανθέλληνας Σόϊμπλε κατά τη διάρκεια  της καριέρας του να μελετήσει τους Αγώνες του Ελληνισμού, να μελετήσει τον Ελληνικό πολιτισμό, που οι Έλληνες είναι οι πρώτοι διδάξαντες παγκοσμίως και μετά να προσβάλει το Υπερήφανο Ελληνικό Έθνος. Πολύ καλά του απάντησε ο Τσίπρας ότι οι Έλληνες έχουν ψηλά το κεφάλι και είμαστε περήφανοι που είμαστε Έλληνες.
Η σιδηρά κ. Μέρκελ και ο αξιολύπητος καθήμενος επί του αναπηρικού καθίσματος ανάξιος και αιμοβόρος κακόσχημος  Σόϊμπλε και ο Γερμανικός τους περίγυρος οφείλουν να καταβάλουν τις  οφειλές  τους  προς  την Ελλάδα για τις καταστροφές και τις εκτελέσεις αθώων Ελλήνων πολιτών που διέπραξε ο Γερμανικός στρατός με την εισβολή τους στη Ελλάδα το 1940.       

Για πέντε ολόκληρα χρόνια  Ν.Δ  και  ΠΑΣΟΚ  που  μαζί τα φάγανε όλα... έσκυβαν το  κεφάλι μπροστά στη  ΤΡΌΙΚΑ και τους έκαναν τεμενάδες και υποτάξανε τον Ελληνικό λαό στη φτώχεια και στη δυστυχία που δυστυχώς συμβαίνουν σήμερα και στη Μαρτυρική μας Κύπρο, που  ακόμη  προχθές ο  Νίκος  Αναστασιάδης δηλώνοντας ότι η Κύπρος θα στηρίξει την Ελλάδα στο eurogroup o υπουργός οικονομικών της ...  Δημοκρατίας μας δυστυχώς  ακολούθησε το παιχνίδι των γερμανών.   Οφείλει ο  πρόεδρος Αναστασιάδης να τον καλέσει πάραυτα σε παραίτηση και να τον αντικαταστήσει. Αν δεν το κάνει σημαίνει
ότι υπάρχει συνοχή και οδηγίες από τρίτους.

Ο Αλ.  Τσίπρας σε συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας  του  ΣΥΡΙΖΑ τόνισε μεταξύ άλλων ότι δεν βιαζόμαστε, δεν συμβιβαζόμαστε και  το  μήνυμα ότι η Ελληνική Δημοκρατία δεν απειλεί και δεν απειλείται, δεν  θέτει και δεν αποδέχεται όρους, δεν διαλέγεται με τελεσίγραφα και διαπραγματεύεται ως ισότιμος εταίρος στην Ευρώπη.

Δεν αρκούν αυτά τα έβαλαν τώρα με τη Κύπρο.    Σκληρό  μήνυμα  προς τη Κύπρο, έστειλαν ο ευρωπαίος επίτροπος οικονομικών  Πιέρ  Μοσκοβισί και ο επικεφαλής του eurogroup Γερούν Ντάισεμπλουμ  τονίζοντας την  ανάγκη εφαρμογής χωρίς άλλη καθυστέρηση  την εφαρμογή του νόμου  των  εκποιήσεων. Υποδεικνύουν επίσης ότι αποτελεί το μοναδικό εμπόδιο για συνέχιση του Κυπριακού οικονομικού προγράμματος.


Αριστος Κακουλής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...