Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

Η ρατσιστική επίθεση να μην μείνει ατιμώρητη

Η ρατσιστική επίθεση να μην μείνει ατιμώρητη
Επανειλημμένα το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) έχει ζητήσει από την πολιτεία να λάβει μέτρα για την εγκληματική δράση παράνομων μεταναστών που λαθροβιούν στην κυπριακή κοινωνία.

Πριν από λίγες μέρες δύο Σύροι μαθητές, τράβηξαν εν ψυχρώ μαχαίρι μέσα στον προαύλιο χώρο του σχολείου τραυματίζοντας τέσσερις Έλληνες μαθητές, οι οποίοι συζητούσαν καθήμενοι σε παρακείμενο παγκάκι. Το όλο γεγονός έλαβε χώρα, χωρίς να προηγηθεί οποιαδήποτε διένεξη μεταξύ των μαθητών, αλλά απλά και μόνο διότι οι αλλοδαποί μετανάστες θεώρησαν πως η μεταξύ των Ελλήνων μαθητών συζήτηση, τους αφορούσε.
Η επίθεση έγινε καθαρά με βάση την εθνικότητα και την γλώσσα των άτυχων μαθητών, αλλά δυστυχώς στην Κυπριακή δημοκρατία φαίνεται, πως ρατσιστικές θεωρούνται μόνο οι κατά των αλλοδαπών πράξεις. Όταν οι λαθρομετανάστες προβαίνουν σε εγκληματικές ενέργειες κατά των Ελλήνων της Κύπρου που τους φιλοξενούν από το υστέρημά τους, τότε η πολιτεία προστατεύει τους αλλοδαπούς.
Μνημειώδης ραγιαδισμού θεωρούμε πως είναι η ανακοίνωση των καλοπληρωμένων μανδαρίνων του Υπουργείου Παιδείας οι οποίοι δικαιολογούν την ρατσιστική επίθεση σε βάρος των μαθητών που υποτίθεται πως μεριμνούν για την προστασία και μόρφωσή τους.
Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) έχοντας πλήρη εμπιστοσύνη στο θεσμό της Δικαιοσύνης θεωρεί πως οι συλληφθέντες ρατσιστές αλλοδαποί θα τιμωρηθούν όπως ορίζει ο νόμος. Μετά την έκτιση της ποινής τους όμως, ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ να απελαθούν στην Συρία, όπως θα πρέπει να απελαύνεται κάθε παρανομούντας αλλοδαπός. Άλλωστε αφού είναι «μάχιμοι» και τραβούν μαχαίρι για ασήμαντη αφορμή, θα μπορέσουν να πολεμήσουν στην χώρα τους, προασπίζοντας τα πάτρια εδάφη τους και τους συμπατριώτες τους, που απειλούνται από τον κίνδυνο των Τζιχαντιστών. 
Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...