Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

Τιμή μας! Μεγαλύτερος κίνδυνος του εχθρού το Ε.ΛΑ.Μ.

Τιμή μας! Μεγαλύτερος κίνδυνος του εχθρού το Ε.ΛΑ.Μ.
Σε συνέντευξη του, στην εφημερίδα «Πολίτης» (22/2/14 - σελ.: 10), ο κατοχικός ηγέτης, Ντερβίς Έρογλου, με απύθμενο θράσος  συγκρίνει και παρομοιάζει την τρομοκρατική οργάνωση του Ισλαμικού Κράτους, με ένα νόμιμο πολιτικό Κίνημα, το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.).

Συγκεκριμένα, αναφέρει ότι τον προβληματίζει περισσότερο η εμφάνιση και η παρουσία των Εθνικιστών του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), παρά η παρουσία των Τζιχαντιστών. Φυσικά και δεν τον ενοχλεί, αφού οι σχέσεις του με τους δεύτερους είναι συνεταιρικές, μέσα σε κλίμα αλληλοβοήθειας, εξόφθαλμο και αυταπόδεικτο γεγονός το οποίο σπεύδει μάταια να διαψεύσει.
Για το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, αποτελεί Τιμή ο μεγαλύτερος εχθρός της πατρίδας μας να υπολογίζει μέσα από μία πλειάδα κομμάτων, το Κίνημα μας ως την μεγαλύτερη απειλή και αυτό χωρίς καν ακόμα να έχουμε κοινοβουλευτική παρουσία. Άλλωστε, αυτή η τοποθέτηση είναι πέρα για πέρα λογική, αν αναλογιστεί κανείς τις συνεχείς επικύψεις και κυβιστήσεις όλων των υπολοίπων κομμάτων στα Εθνικά θέματα, τα οποία ενδίδουν καθημερινά στους σχεδιασμούς και τις ορέξεις της Τουρκίας.
Στην προσπάθεια να προκαλέσει, όπως μας έχει συνηθίσει, λέει ότι δεν υπάρχουν ανάλογες οργανώσεις, νεανικές και μη, στο ψευδοκράτος, κάνοντας μάλιστα αναφορά και στην δυναμική ειρηνική εκδήλωση του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) κατά του βασανιστή και υπαίτιου για την εξαφάνιση συμπατριωτών μας, Μεχμέτ Αλί Ταλάτ, για την οποία φαίνεται ότι ενοχληθήκαν πάρα πολύ, όπως και τα δικά μας πολιτικά κόμματα. Μία υπόθεση για την οποία τα μέλη μας αθωώθηκαν, παρά την τεράστια λασπολογία που υπήρξε εναντίον μας.
Φυσικά και δεν υπάρχουν ανάλογες οργανώσεις ή κόμματα, γιατί αυτές θα θέλανε να ξεκουμπιστείτε από εδώ και να μην καταπατάτε με την βία ξένα εδάφη, διότι αυτές είναι οι ιδέες που εκπροσωπεί ο Λαϊκός Εθνικισμός.
Αν ψάχνει όμως για οργανώσεις τύπου Τζιχαντιστών, να θυμίσουμε στον απολίτιστο κατακτητή των εδαφών μας, τις αγέλες των γκρίζων λύκων που κτυπούσαν βάναυσα μέχρι θανάτου ένα παλληκάρι, τον Τάσο Ισάακ. Να θυμίσουμε, την εν ψυχρώ δολοφονία του νέου με το τσιγάρο στο στόμα, Σολάκη Σολωμού. Αν θέλουν κάθαρση να συλλάβουν τους δολοφόνους και να τους παραδώσουν στις Κυπριακές Αρχές, για να υπάρξει η ανάλογη τιμωρία και όχι αναγάγοντας τους σε πολιτικούς αξιωματούχους.
Έγινε όμως και μία πολύ σωστή παρατήρηση, ότι το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα της Κύπρου διακρίνεται από αντιτουρκική στάση και συμπεριφορά. Να ενημερώσουμε, ότι αυτή, όχι μόνο υπάρχει αλλά θα συνεχιστεί όσο ο αιώνιος εχθρός του Ελληνισμού θα διακρίνεται από Ανθελληνική και επεκτατική στάση και συμπεριφορά εναντίον μας. Όσο συνεχίζουν να καταπατούν τα εδάφη μας και δεν συνδράμουν προς διευκρίνιση της τύχης των αγνοουμένων. Κυρίως όμως, η στάση και η συμπεριφορά μας αυτή θα συνεχιστεί εως ότου οι Τούρκοι και το ψευδοκράτος, καταλάβουν ότι σε αυτή την γη είναι ξένοι και πληρώσουν για τις χιλιάδες δολοφονίες, βιασμούς και φρικαλεότητες που έχουν προκαλέσει σε αυτό τον δύσμοιρο τόπο.
Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) δίνει όρκο ότι θα βρίσκεται εδώ, σαν η μοναδική γραμμή ανάσχεσης των σχεδίων τους, μέσα από ένα βούρκο ριψάσπιδων που μας ξεπουλούν μέρα με την μέρα. Εδώ, για να τους χαλά τις ορέξεις και τα σχέδια τους, υψώνοντας σημαία Εθνικής Αντίστασης.
Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...