Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Ταφόπλακα του Ελληνισμού οι νέες διευκολύνσεις προς τους αιτητές πολιτικού ασύλου.

Ταφόπλακα του Ελληνισμού οι νέες διευκολύνσεις προς τους αιτητές πολιτικού ασύλου
Σύμφωνα με ανακοίνωση ειδησεογραφικής ιστοσελίδας, η Μονάδα Ανθρωπιστικών Θεμάτων του οργανισμού Future Worlds επιλέχθηκε ως τελικός φορέας για την υλοποίηση της Δράσης «Παροχή δωρεάν νομικής συνδρομής σε αιτητές ασύλου», με συγχρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Προσφύγων και την Κυπριακή Δημοκρατία.
Προ ολίγων ημερών το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) είχε στιγματίσει την θλιβερή μείωση του Ελληνισμού της Κύπρου κατά 12.000 άτομα, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία για το 2013.

Την στιγμή που οι Έλληνες της Κύπρου είναι αντιμέτωποι με βιολογικό αφανισμό, η Κυβέρνηση διοργανώνει διαγωνισμούς με φορείς του εξωτερικού που προωθούν τα σχέδια της παγκοσμιοποίησης για να κάνει ελκυστικότερη και ανετότερη την διαδικασία έγκρισης των αιτητών πολιτικού ασύλου!
Η ένοχη σιωπή των υπολοίπων πολιτικών δυνάμεων στο θέμα των αιτητών, καθιστούν το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα την μοναδική ασπίδα του Ελληνισμού στα σχέδια των ξένων κέντρων για αλλοίωση του πληθυσμού της Κύπρου.
Σαν Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) ζητούμε από την Κυβέρνηση αντί να διοργανώνει διαγωνισμούς προς όφελος των αλλοδαπών, να λάβει μέτρα που θα βοηθήσουν τους νέους ανθρώπους να δημιουργήσουν οικογένειες, έτσι ώστε να εξασφαλιστεί η βιολογική συνέχεια των Ελλήνων της Κύπρου, για να πάψουμε να είμαστε μειονότητα στο σύνολο του πληθυσμού της Κύπρου.
Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...