Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

Ο ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΑΚΑΘΕΚΤΟΣ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ

Ο  κ. Χριστόφιας εξακολουθεί να συνεχίζει το καταστροφικό  του  έργο επί των  ερειπίων που άφησε επί  διακυβερνήσεως του, που βρήκε  ένα  πλεόνασμα από τον Αείμνηστο Τάσο Παπαδόπουλο του μισού δις λιρών και φεύγωντας άφησε έλλειμμα Σαράντα και πλέον δις ευρώ,  με  βάση μελετών της PIMCO, Εβδομήντα πέντε και πλέον χιλιάδες άνεργους,τα γνωστά συμβάντα στο  Μαρί και  άλλα γνωστά  σε  όλους μας  δεινά και καταστροφές που επέφερε στον Τόπο μας... τώρα που το θράσος  του έχει  μεγαλώσει,  παίρνοντας δυνάμεις από το συνεταιρικό  ΔΗΣΑΚΕΛ  και  από  το προεδρικό μέγαρο,  μας απειλεί με άνεση, μέσω της τουρκικής...‘‘Μιλλιέτ’’  παρακαλώ, ότι αν  συνεχιστεί το αδιέξοδο στο Κυπριακό, θα  υπάρξει  διχοτόμηση.  Ακόμη λίγο καιρό θα αρχίσει να μιλά  πάλιν με όλη του την άνεση... για σουννέττιν  με τη συνοδεία ζορνέδων και νταουλιών και να φορέσουμε  κόκκινο φέσι. 

Θεωρώ σκόπιμο να απαντήσω στον κ. Χριστόφια,  να  μετρήσει όλους τους
τους εν Κύπρω νεναίκκους και να παραγγείλει τα κόκκινα φέσια.
Να  είναι  σίγουροι  οι  αναγνώστες  μου,  ότι σιγά – σιγά  οι  ηγετίσκοι  του
ΔΗΣΑΚΕΛ θα πάρουν  το μήνυμα από τους  αδελφούς τους τούρκους, να τα  εκστομίσουν κι’ αυτά...
Εγώ προσωπικά πάντως δεν θα εκπλαγώ ποσώς να το ακούσω από το στόμα  του  ή  άλλα  ημέτερα τους στόματα, ή μέσω συνέντευξης τους  σε τουρκική  αδελφή εφημερίδα!!

Αφού  κατάφεραν  Χριστόφιας και  ΑΚΕΛ και γονάτισαν σκόπιμα τον Ελληνικό  Κυπριακό λαό,  για να μας εξαναγκάσουν να ψηφίσουμε  ΝΑΙ  άδραξε την ευκαιρία ο κ. Αναστασιάδης και μας έριξε το σλόγκαν η κρίση θέλει ηγέτη... και  με  την  αναρρίχηση  του  στην εξουσία,  με τις  ευλογίες  του ΑΚΕΛ μας έριξε το άλλο σλόγκαν, η λύση θα φέρει ανάπτυξη... εννοώντας ε... πάντοτε τη Δ.Δ.Ο μη και παρεξηγηθώ.
Τα δυο αυτά σλόγκαν, μόνο σε ταφόπλακα πρέπει να  γραφτούν και  σε ποιά ταφόπλακα, το αφήνω στη κρίση των αναγνωστών μου.

Ένα μήνυμα στέλλω σ’αυτούς τους ΔΗΣΑΚΕΛικούς υποστηρικτές «πιστούς  και Άθεους», ότι κάποτε η  Κύπρος  μας θα αναστηθεί  μέσα  από τα ερείπια της,  γιατί ευτυχώς, έχουμε  Άξιους πολιτικούς Πατριώτες,  που  τους συμπαραστεκόμαστε  μέρα  και  νύκτα, εργαζόμενοι για  την  Απελευθέρωση  μας, γιατί ο Πανάγαθος Θεός και η Παναγία μας είναι μαζί μας.Έχουμε δυνατούς  Συμμάχους που μας στηρίζουν στον δίκαιο Αγώνα μας και όπως λέει και  το άσμα, καρτερούμε μέρα νύκτα, να φυσήσει ένας ΑΕΡΑΣ...

Με Εκτίμηση

Άριστος Κακουλής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...