Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

Το ..SUCCESS STORY της Πορτογαλίας




Μετά την Ισπανία και η Πορτογαλία βιώνει το «success story» της νεοφιλελεύθερης πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης!
Στις φωτογραφίες βλέπετε δεκάδες πάνοπλους αστυνομικούς να πετάνε κυριολεκτικά έξω από το σπίτι της, την κ. Χουλιάνα Φερέρα  και τα δύο ανήλικα παιδιά της!


Παρ’ όλη την κινητοποίηση των γειτόνων και των αλληλέγγυων πολιτών, οι δυνάμεις καταστολής εκτελώντας τις διαταγές της δοτής κυβέρνησης της χώρας παρέδωσαν το σπίτι της Φερέρα στους τραπεζίτες!
Αυτές τις πρακτικές της Ε.Ε. που  δίδει τα σπίτια των Ευρωπαίων πολιτών στους διεθνείς τοκογλύφους, πολεμούμε από κοινού με τα Εθνικιστικά Κινήματα της Ευρώπης.
Εμείς θα φέρουμε πίσω τα θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα των γηγενών πολιτών έτσι ώστε να έχουν ένα αξιοπρεπές βιοποριστικό επίπεδο και να ζουν στον τόπο που γεννήθηκαν.
Αντιθέτως, με την πολιτική της η Ε.Ε, ξεριζώνει τους πολίτες  από τον τόπο τους, τους έχει φέρει την φτώχεια και την δυστυχία, την ανεργία και το φρικτό άρπαγμα των περιουσιών τους στέλνοντάς τους να ζήσουν στους δρόμους.
Σύντομα τέτοιες σκηνές θα ζήσουμε και στην Κύπρο όταν τα ντόπια φερέφωνα του καπιταλισμού ψηφίσουν τον νόμο που θα επιτρέπει τις εξώσεις Ελλήνων της Κύπρου από τα σπίτια τους, προφασιζόμενοι την σωτηρία  του τόπου από το μνημόνιο!
Δεύτερο ξεριζωμό, αυτή την φορά από τους τραπεζίτες δεν θα ανεχθεί ο Ελληνισμός της Κύπρου. Οι τούρκοι κατέλαβαν το μισό νησί μας και οι νεοφιλελεύθεροι αφού άρπαξαν τις καταθέσεις μας μέσα από τις τράπεζες, τώρα ετοιμάζονται να πάρουν και τα σπίτια μας.
Προτείνουμε στους πολίτες να συνταχθούν με το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο, να το στηρίξουν στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές έτσι ώστε να αντισταθούμε μαζί στο δεύτερο ξεριζωμό.

Μόνο το Ε.ΛΑ.Μ. θα φέρει το κοινωνικό εκείνο κράτος που θα έχει τους μηχανισμούς στήριξης για την Ελληνική οικογένεια, για την προστασία της κατοικίας, για την αύξηση των γεννήσεων αλλά και την απομάκρυνση από το νησί μας όλων των τριτοκοσμικών αλλοδαπών που αποτελούν μια βιολογική βόμβα για την επιβίωση του Ελληνισμού της Κύπρου.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...