Τρίτη 21 Απριλίου 2015

24 ΤΟΥ ΑΠΡΙΛΗ ΕΝΑ ΔΥΝΑΤΟ ΟΧΙ

“ Παρέλαβα κράτος διεθνώς αναγνωρισμένο, δεν θα παραδώσω κοινότητα χωρίς δικαίωμα λόγου διεθνώς και σε αναζήτηση κηδεμόνα.  Σε καλώ να πεις στις 24 του Απρίλη ένα δυνατό ΟΧΙ.”
 Λόγια του Αείμνηστου Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Τάσου Παπαδόπουλου στο διάγγελμα του παραμονές του δημοψηφίσματος, λόγια Πατριωτικά βγαλμένα μέσα από την καρδιά του πείθοντας το 76% του Κυπριακό λαού.    

Από τότε πέρασαν έντεκα ολόκληρα χρόνια και η μαρτυρική μας Κύπρος κτυπιέται από δυνατά κύματα πανταχόθεν, από ξένες επιβουλές και δυστυχώς από τους εδώ εγκάθετους τους, δηλαδή από χέρια Ελληνικά δυστυχώς. Από χέρια δήθεν εθνικοφρόνων και κομμουνιστών, για να εξυπηρετήσουν εχθρικά συμφέροντα και τα δικά τους. Μάταια όμως. Δεν θα τα καταφέρουν ποτέ μα ποτέ, όσο κι’ αν γονατίσουν αυτό τον Λαό. Τους απαντάμε και σήμερα με ένα βροντερό ΟΧΙ σε όσους συνεχίζουν να επιβουλεύονται την Πατρίδα μας,  ξένους και ντόπιους.  Ποτέ μα ποτέ δεν θα παραδώσουμε την βαριά και ασήκωτη Σπαρτιάτικη μας Ασπίδα και το ξίφος σε ΚΑΝΕΝΑ.  Ακούγεται μέχρι σήμερα και κάθε μέρα,  η βροντερή φωνή, που εκπέμπεται μέσα από τον τάφο του Αείμνηστου Τάσου Παπαδόπουλου, και ενώνεται με τη δική μας φωνή. ΟΧΙ ΟΧΙ πατριώτες.

Αξίζει και πρέπει για χάριν της Ιστορίας, να αναφέρω ότι, τις παραμονές του δημοψηφίσματος, ο νυν Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος ο Β’ σε ομιλία του για τον Αείμνηστο Τάσο Παπαδόπουλο, δήλωσε: να τον συγχαρώ για την Ελληνοπρεπή στάση του, που μας θύμισε με το διάγγελμα του, ένα νέο Μακάριο!!
Σήμερα για γνωστούς-άγνωστους  λόγους, δηλώνει φανατικά ότι στηρίζει τον Αναστασιάδη, για τις θέσεις του και στο Κυπριακό και στην οικονομία.!!! Δ.Δ.Ο και εκποιήσεις των Χριστιανών. Στροφή 180 μοιρών ο Μακαριότατος. Οφείλει ο Αρχιεπίσκοπος να λογοδοτήσει στον Κυπριακό λαό για την τεράστια αλλαγή του. Ποιά συμφέροντα αλήθεια, επηρέασαν τον Αρχιεπίσκοπο από το ΟΧΙ του Τάσου στο ΝΑΙ του Αναστασιάδη;
Από τον Πατριωτισμό, στον ενδοτισμό και στον ξεπεσμό, για το ξεπούλημα της Πατρίδας μας. Κρίμα... Στη μακραίωνη Ελληνική Ιστορία μας, οι Ηγέτες της Εκκλησίας μας και οι Δεσποτάδες ήταν μπροστάρηδες των Αγώνων του Ελληνισμού, πωλούσαν  καμπάνες και Εκκλησιαστικά είδη για τους Αγώνες, Αγνοί Αγωνιστές,  Πατριώτες και Ήρωες του Έθνους μας. Ο Κυπριακός Ελληνισμός απαιτεί να εγκαταλείψει ο Αρχιεπίσκοπος τον Αρχιεπισκοπικό του θρόνο πάραυτα. Αυτό ακούγεται καθημερινά παντού. Δεν επιτελεί έργον Θεάρεστο, αλλά η καθημερινή του έγνοια,  είναι στις μεγαλοεπιχειρήσεις του και στην αύξηση των κερδών, για νέες επενδύσεις και ο Λαός μας ας πεινά.  

Είναι καιρός πλέον ο Κυπριακός Ελληνισμός, να αφήσει κατά μέρος το ρουσφέτι και το προσωπικό συμφέρον και με τη κατάρρευση του πολιτικού συστήματος σήμερα, να κοιτάξει το συμφέρον της Πατρίδας μας και να προσανατολιστεί σε  Πατριωτικά κινήματα, για να δούμε φως στο τούνελ, για να προοδεύσουμε ειδ’ άλλως μαύρα σύννεφα θα μας σκεπάσουν,


Α. Κακουλής     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...