Δευτέρα 13 Απριλίου 2015

Διαδήλωση στο Νιούκαστλ της Αγγλίας.



Τον προηγούμενο μήνα το γνωστό κίνημα κατά της ισλαμοποίησης της Ευρώπης PEGIDA αποφάσισε να κάνει μία από τις  διαδηλώσεις του.
Στην διαδήλωση προσήλθε ένας πολίτης με σημαία της Χρυσής Αυγής o οποίος εκδιώχθηκε από τους υπευθύνους. Μία εξ ’αυτών η Μάριον Ρότζερς δήλωσε στα ΜΜΕ τα εξής προκλητικά: « Εμείς δεν είμαστε νεοναζί και για αυτό διώξαμε τους συγκεκριμένους πολίτες»
Τα σχόλια αυτά ξεσήκωσαν θύελλα διαμαρτυριών κυρίως από τον Εθνικιστικό χώρο της χώρας.

 Έπειτα από άμεση συνεννόηση  τα Εθνικιστικά Κινήματα που δραστηριοποιούνται στην Αγγλία διοργάνωσαν μετά από μια εβδομάδα την δικιά τους εκδήλωση, στο Νιούκαστλ, αφιερωμένη στους γηγενείς λαούς της Ευρώπης.
Στην εκδήλωση πήρε μέρος και ο πυρήνας του πολωνικού ΝΟΡ της Αγγλίας. Όπως αναμένονταν τα μέτρα της αστυνομίας ήταν δρακόντεια αφού υπήρχε αντιδιαδήλωση από αναρχοαριστεριστές.
Η ένταση οδήγησε στην άδικη σύλληψη 9 μελών των Πολωνών, Άγγλων και Ιταλών Εθνικιστών οι οποίοι έπειτα από ώρες αφέθηκαν ελεύθεροι.

Οι εκπρόσωποι των Ευρωπαίων Εθνικιστών δήλωσαν τα εξής: « Ενδιαφερόμαστε για  τα  ευρωπαϊκά Έθνη μας. Δεν θέλουμε να βιάζονται τα παιδιά μας από ασιατικές συμμορίες. Αγωνιζόμαστε για μια νεολαία  που θα έχει αποβάλλει την κουλτούρα του αλκοόλ και των ναρκωτικών. Καθημερινά όλο και περισσότεροι άνθρωποι έρχονται κοντά μας» 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...