Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015

Η ΕΜΜΟΝΗ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΣΤΗ ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

 Ο πρόεδρος Αναστασιάδης συνεχίζει ακάθεκτος το έργο του, για να μας πείσει ότι η λύση του Κυπριακού, πρέπει να περάσει μέσα από τη Δ.Δ.Ο. χωρίς να νοιάζεται καθόλου, για τη διχόνοια που σπέρνει στο Λαό του.
Ο Κυπριακός Ελληνισμός, γνώρισε και πέρασε πολλά δεινά, κακουχίες, φτώχειες, υπόδουλοι επί τουρκοκρατίας και μετέπειτα επί Αγγλοκρατίας, μέσα από διακοινοτικές ταραχές, εχθροπραξίες, πραξικόπημα, αδελφοκτόνο πόλεμο, την τουρκική βάρβαρη εισβολή και κατοχή, με χιλιάδες νεκρούς και τραυματίες, εκατοντάδες χιλιάδες πρόσφυγες στην ίδια τους τη Πατρίδα και δύο χιλιάδες  Αγνοούμενους.

Αρκεί έως εδώ κύριε Αναστασιάδη το ζημιογόνο πείσμα σας. Ο Λαός μας απεφάσισε το 2004 με ένα βροντερό ΟΧΙ και έπρεπε να σεβαστείτε την απόφαση της μεγάλης πλειοψηφίας του λαού μας, σαν πρόεδρος της Κ.Δ. και σαν πολιτικός. Ο Κυπριακός Ελληνισμός έχει βαρεθεί πλέον τη διχόνοια, γιατί η διχόνοια φέρει μόνο καταστροφή και νεκρούς. Η ευθύνη σας είναι τεράστια και καθημερινά μεγαλώνει, μεγαλώνει και το φορτίο στους ώμους σας και στο τέλος θα είναι ασήκωτο με φοβερές συνέπειες σε σας τον ίδιο και γενικά στη Πατρίδα και στον λαό μας

Ακούστε λοιπόν τη καθάρια φωνή του Ελληνικού Κυπριακού Λαού και ΟΧΙ των ξένων, που θέλουν το λαό μας, πάντα διχασμένο και υπόδουλο, για τα δικά τους συμφέροντα. Αν νομίζετε κ. Αναστασιάδη ότι ο γάϊδαρος πετά, δεν πετά αλλά ούτε και πρόκειται να πετάσει ποτέ.

Οφείλετε κ. Αναστασιάδη να θυμηθείτε τις προεκλογικές σας δεσμεύσεις και να τις εφαρμόσετε κατά γράμμα, που σας εμπιστεύθηκε ο Κυπριακός ταλαιπωρημένος και διχασμένος Λαός μας, να δει χαΐρι και προκοπή επί τέλους, ειδ’ άλλως θα περάσετε και σεις στην Ιστορία ως ένας αποτυχημένος πρόεδρος και πολιτικός της Δεξιάς παράταξης, όπως τον προκάτοχο σας κομμουνιστή τον κ. Χριστόφια που το όνομα του ακούγεται καθημερινά παντού ως ο καταστροφέας της πενταετίας του              .
Εσείς προσωπικά ευθύνεστε για τη μεγάλη αποχή των πρόσφατων Ευρωεκλογών της τάξης του 56% + 5% λευκά και άκυρα για την αθέτηση των δεσμεύσεων σας επί έξι βασικών σημείων.
Είναι καιρός λοιπόν να ζητήσετε επίμονα από την Ευρώπη, από τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών, από φίλες χώρες και συμμάχους, να εφαρμόσουν τα ψηφίσματα του ΟΗΕ για αποχώρηση όλων των ξένων στρατευμάτων, όλων των εποίκων από τη Κύπρο μας  γιατί είναι πόθος ΟΛΩΝ μας. Τα πανηγύρια με τον κ. Ακκιτζί, τα αδελφικά σας χαμόγελα και οι τακτικές δηλώσεις σας και οι κλάδοι ελιάς για μας δεν μετρούν, αλλά τα θεωρούμε ως υποκρισία και ζημιά εις βάρος του Κυπριακού Ελληνισμού.
Αν κ. Αναστασιάδη δεν θέλετε να ακούσετε τη καθάρια φωνή μας, οφείλετε να παραιτηθείτε πάραυτα. Γινάτια, εμμονές, υποσχέσεις προς τους τούρκους και τους Αγγλοαμερικάνους για λύση του Κυπριακού, χάνετε τον καιρό σας και προκαλείτε ανεπανόρθωτη ζημιά  και διχόνοια στο λαό μας, 

Άριστος Κακουλής   
    

       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...